back to top
27.9 C
Athens
Τετάρτη 5 Αυγούστου 2026

Η Groupama Ασφαλιστική αναδεικνύεται Top Employer και για το 2024

 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Groupama Ασφαλιστική αναδείχθηκε κορυφαίος εργοδότης από τον ανεξάρτητο και διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute. 

- Advertisement -

Η νέα διάκριση αναγνωρίζει τη διαρκή προσήλωση της Groupama Ασφαλιστικής στην ανάπτυξη σταθερών σχέσεων εμπιστοσύνης με τους εργαζομένους της, οι οποίοι έχουν συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της εταιρείας.

Στο πλαίσιο της εκτεταμένης και απαιτητικής  διαδικασίας αξιολόγησης, εξετάστηκαν σε μεγάλο βάθος έξι τομείς διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού που περιλάμβαναν 20 θεματικές ενότητες και 350 παραμέτρους. Ιδιαίτερα υψηλές ήταν οι επιδόσεις που σημείωσε η Groupama Ασφαλιστική τόσο σε θέματα στρατηγικής ανθρώπινου δυναμικού όσο και σε πρωτοβουλίες για τη συνεχή βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος, την προσέλκυση & ανάπτυξη των εργαζομένων της.

- Advertisement -

H Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού της Groupama Ασφαλιστικής, Μαρίνα Βέργου, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και γιορτάζουμε για τη σημαντική αυτή διάκριση, η οποία αποτελεί αναγνώριση της διαρκούς μας προσπάθειας να οικοδομήσουμε μια οργανωσιακή κουλτούρα που θέτει τους ανθρώπους μας στο επίκεντρο και αποτελεί το μόνο μακροπρόθεσμα βιώσιμο συγκριτικό πλεονέκτημα. Σκοπός μας είναι η επένδυση σε ένα εργασιακό περιβάλλον στο οποίο οι άνθρωποί μας μπορούν να εξελίσσονται και να αναπτύσσουν τις ικανότητές τους για να υλοποιήσουν τους στόχους τους, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, ενδυναμώνοντας περαιτέρω τις αξίες της διαφορετικότητας και της ενσωμάτωσης. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια, με συνέπεια, στοχεύοντας στην ευημερία των ανθρώπων μας και δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για πρόοδο και επιτυχία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της Groupama Ασφαλιστικής που υποστηρίζουν και επιβεβαιώνουν καθημερινά τη δέσμευσή μας «Σίγουρα δίπλα σας»”.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Groupama Ασφαλιστική ανανεώνει με ακόμη υψηλότερες επιδόσεις την πιστοποίηση ETHOS Platinum

Οι αρχές ESG ενσωματώνονται απόλυτα στη λήψη αποφάσεων και στη δημιουργία διαχρονικής αξίας για τους ασφαλισμένους, τους (συν)εργαζομένους και την κοινωνία

Groupama: Το Expert Nature Protect και η ασφάλιση επιχειρήσεων απέναντι στις φυσικές καταστροφές

Στα οφέλη του προγράμματος συμπεριλαμβάνονται οι ξεκάθαροι όροι, το προσιτό κόστος και η γρήγορη καταβολή αποζημίωσης

Groupama Ασφαλιστική: Αποστολή στη Λυών με επίλεκτους συνεργάτες

Ένα ξεχωριστό ταξίδι στη Γαλλία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν κορυφαίοι συνεργάτες και στελέχη της εταιρείας

Η Groupama επίσημη ασφαλιστική για τα «Ποσειδώνια 2026» σε συνεργασία με την Agora Insurance

Oλοκληρωμένες υπηρεσίες στον διοργανωτή και στους φετινούς εκθέτες μέσα από το ειδικά για εκείνους σχεδιασμένο πακέτο ασφάλισης

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Εθνική Ασφαλιστική στο πλευρό των ασφαλισμένων της που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές

Στην Εθνική Ασφαλιστική, αναγνωρίζουμε τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι ασφαλισμένοι μας λόγω των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών.

Anytime και Public ενώνουν δυνάμεις και αλλάζουν την εμπειρία ασφάλισης

Η Anytime και τα Public εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη αξία στην καθημερινότητα των πελατών τους

Η ERGO στο πλευρό των συνεργατών του Εταιρικού της Δικτύου με δύο ταξίδια επιβράβευσης στην Πράγα και το Καρπενήσι

Η ERGO Ασφαλιστική επιβράβευσε για μία ακόμη χρονιά τους συνεργάτες του Εταιρικού της Δικτύου που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους...

Infotrust Insurance Agents: Επένδυση 1,5 εκατ. ευρώ στη νέα ιδιόκτητη έδρα 

Σε νέα ιδιόκτητα γραφεία μεταφέρεται η Infotrust Insurance Agents, σηματοδοτώντας ένα ακόμη βήμα στην αναπτυξιακή της πορεία και επενδύοντας

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Αυτό είναι το νέο Λογότυπο του Γραφείου Διεθνούς Ασφάλισης

Το Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης σύντομα συμπληρώνει 40 χρόνια λειτουργίας. Στο διάστημα αυτό έχει συμβάλει στην εξυπηρέτηση και αποζημίωση χιλιάδων πολιτών

Συνάντηση εργασίας με την Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Βορείου Τομέα Αθηνών και Υπεύθυνη ΚΤΕ Οικονομίας, κα Μιλένα Αποστολάκη

Από την ΕΑΔΕ, παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος της Ένωσης κος Κωνσταντίνος Ρούσσης καθώς και τα Μέλη κ.κ. Γιώργος Χατζηγεωργάκης και Χάρης Αλεξόπουλος.

Όταν ο Ανασφάλιστος άκουσε τον Δείκτη Υγείας ΕΔΑ να τρίζει

Όταν ο Ανασφάλιστος άκουσε να ‘τρίζει’  ο ΕΔΑ  την περασμένη εβδομάδα ……όταν είδε … πραγματικά… τι έγινε με τον  δείκτη υπολογισμού κόστους υγείας (ΕΔΑ)

Αντασφαλιστικές διαφορές στο Ντουμπάι, δικαστική Απόφαση σταθμός για (αντ)ασφαλιστές

Η διαφορά αντασφάλισης για τις πλημμύρες στο Ντουμπάι οδηγεί σε απόφαση-σταθμό του DIFC

Urba360: Εντοπίστε κινδύνους πριν αυτοί εμφανιστούν

Σε μια εποχή έντονης αβεβαιότητας, είναι εξαιρετικά σημαντικό να μπορείτε να προλαμβάνετε τους κινδύνους στον αγροδιατροφικό κλάδο..πριν αυτοί εμφανιστούν.