back to top
26.2 C
Athens
Τετάρτη 19 Αυγούστου 2026

Η Εuroins στο πλευρό των Ιχθυοκαλλιεργητών

Η Euroins Ελλάδος είχε τη χαρά να στηρίξει χορηγικά το «Συμπόσιο Ιχθυοκαλλιέργειας 2023» το οποίο διοργανώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, για τρίτη συνεχή χρονιά, από τις εταιρείες Next is Now και Dome Consulting, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών. 

Θεματικός πυλώνας της φετινής διοργάνωσης ήταν ο μετασχηματισμός και η ανθεκτικότητα της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας προς μια κοινωνικά αποδεκτή και περιβαλλοντικά βιώσιμη ανάπτυξη.  Στα ζητήματα που αναπτύχθηκαν εκτενώς από τους συμμετέχοντες του Συμποσίου ήταν τα μέτρα και οι ενέργειες για την υποστήριξη της μακροπρόθεσμης ανάπτυξης του κλάδου των ιχθυοκαλλιεργειών, οι νέες τάσεις στην κατανάλωση και η βιώσιμη ανάπτυξη των υδατοκαλλιεργειών με έμφαση στην ευζωία των εκτρεφόμενων ψαριών.

- Advertisement -

Στις εργασίες του Συμποσίου έλαβαν μέρος υψηλόβαθμοι εκπρόσωποι της κυβέρνησης και της πολιτικής ηγεσίας, καθώς και διακεκριμένα στελέχη της ακαδημαϊκής κοινότητας, επιστημονικών και λοιπών θεσμικών φορέων καθώς και επενδυτών. Το «παρών» στο Συμπόσιο έδωσαν, εκ μέρους της Εταιρείας, οι Διευθυντές Υποκαταστήματος Ελλάδος κ.κ. Αθανάσιος Ι. Σμυρνής και Vasil Dimitrov.

Ειδικότερα, συμμετείχαν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Γιώργος Στρατάκος, ο Γενικός Γραμματέας Χωρικού Σχεδιασμού & Αστικού Περιβάλλοντος κ. Ευθύμιος Μπακογιάννης, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σταύρος Κελέτσης, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Τομεάρχης σε θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης, Βασίλειος Κόκκαλης, η Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Αναπλ. Υπεύθυνη ΚΤΕ Αγροτικής Ανάπτυξης κα. Χριστίνα Στάρακα, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης & Πρόεδρος Δ.Σ. Αγροδιατροφικής Σύμπραξης κ. Θεόδωρος Βασιλόπουλος, η Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Αλιείας κα. Μαρίνα Πέτρου και η Ευρωβουλευτής ΕΛΚ, Αντιπρόεδρος Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κα. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, μεταξύ άλλων.

- Advertisement -

Η χορηγική υποστήριξη του 3ου Συμποσίου Ιχθυοκαλλιέργειας εντάσσεται στις στοχευμένες δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας που υλοποιεί η Euroins με σταθερότητα και συνέπεια στα δέκα έτη παρουσίας της στην Ελλάδα. Σε αυτό το πλαίσιο, η Εταιρεία στηρίζει έμπρακτα πρωτοβουλίες που θέτουν στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης την παραγωγική ανάπτυξη της χώρας προς όφελος της οικονομίας και της κοινωνίας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η EUROINS προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις στις καλοκαιρινές μετακινήσεις με τα προγράμματα AutoSafe

Σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν ευελιξία και ολοκληρωμένη προστασία για κάθε τύπο οχήματος και κάθε οδηγό

Σταθερή η αναπτυξιακή πορεία της Eurohold το πρώτο τρίμηνο του 2026

Στον ασφαλιστικό τομέα, τα έσοδα ενισχύθηκαν κατά 13,3%, στα 78,1 εκατ. ευρώ, ενώ τα EBITDA υπερτετραπλασιάστηκαν

Η EUROINS Μέγας Χορηγός στο διεθνές meeting άλματος εις μήκος της Καλλιθέας

Στρατηγική της εταιρείας, η στήριξη δράσεων που προάγουν τον αθλητισμό, την ευγενή άμιλλα και την εξωστρέφεια

Έκπτωση 20% στο ασφαλιστικό πακέτο AutoSafe Gold της Euroins έως 30/6

Το πακέτο περιλαμβάνει ολοκληρωμένες καλύψεις για ολική και μερική κλοπή, φωτιά και φυσικές καταστροφές, καθώς και πρόσθετες υπηρεσίες υποστήριξης

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Interamerican: Άμεση στήριξη στους ασφαλισμένους στις δύσκολες στιγμές

Σε περιπτώσεις πυρκαγιών και φυσικών καταστροφών η εταιρεία δίνει έμφαση στην ταχύτητα και στην ουσιαστική εξυπηρέτηση

Διάρρηξη σπιτιού το καλοκαίρι: Συμβουλές προστασίας από την Allianz, για ξένοιαστες διακοπές

Ποιες είναι οι απαραίτητες ενέργειες πριν από ένα περιστατικό, κατά τη διάρκειά του αλλά και μετά

Με την υπογραφή της Κομισιόν, η εξαγορά της Eurolife ολοκληρώνεται τον Σεπτέμβριο

Η Eurobank εξαγοράζει κερδοφορία που σε μεγάλο βαθμό παράγει ήδη το δικό της δίκτυο, αλλά μέχρι σήμερα ενοποιούσε μόνο κατά 20%

Τα 5 πιο απρόβλεπτα ατυχήματα του καλοκαιριού

Η Apeiron Insurance Project αναδεικνύει χαρακτηριστικές περιπτώσεις, υπενθυμίζοντας τα οφέλη της πρόληψης και της σωστής ασφάλισης

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Θεσσαλονίκη: Ξεμπλοκάρει το νέο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο – Έργο 435 εκατ. ευρώ

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 435 εκατ. ευρώ με ΦΠΑ, αποτελεί τη μεγαλύτερη δομή υγείας στη χώρα που προχωρά μέσω ΣΔΙΤ

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ επενδύει στην εξέλιξη των ανθρώπων της ακόμη και το καλοκαίρι

Περισσότεροι από 120 εργαζόμενοι συμμετείχαν στη διαδικτυακή δράση «Εκπαίδευση και Τεχνικές Πωλήσεων Προϊόντων Ζωής»

Η Δυτική Ελλάδα θωρακίζεται απέναντι στον ιό του Δυτικού Νείλου – Μηδενικά κρούσματα χάρη στο προληπτικό πρόγραμμα

Η εμπειρία αυτή παρουσιάστηκε στο συνέδριο της NEHA στις ΗΠΑ ως παράδειγμα αποτελεσματικής διαχείρισης των επιπτώσεων της κλιματικής κρίσης

Η ΕΑΔΕ επανέρχεται στο ζήτημα του δικαιώματος συμβολαίου με αφορμή νέα Εγκύκλιο της Generali

Η Ένωση κάνει λόγο για πρακτικές που δημιουργούν ιδιαίτερα ανησυχητικό προηγούμενο για την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση

Καλοκαίρι μετά τα 50: Η πρόληψη προστατεύει την υγεία

Συμβουλές από τον Κωνσταντίνο Χαλκιά, Διευθυντή του Παθολογικού Τμήματος της Αθηναϊκής Γενικής Κλινικής