back to top
27.6 C
Athens
Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2026

Η ERGO Ασφαλιστική στηρίζει τους νέους συνεργάτες με ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης

Sales Agents Induction Program

Η ERGO Ασφαλιστική επενδύει διαχρονικά στα δίκτυα διαμεσολάβησης, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή τους στη σταθερά ανοδική πορεία της εταιρείας και στην επίτευξη των παραγωγικών της στόχων. Παράλληλα αποτελεί στρατηγική της επιλογή η ενδυνάμωση και ανανέωση του εταιρικού της δικτύου με νέους συνεργάτες και ο εκσυγχρονισμός των υποδομών των γραφείων πωλήσεων. Στο πλαίσιο αυτό η ERGO καθιερώνει το ERGO Sales Agents Induction Program, ένα νέο πρόγραμμα υποδοχής και ένταξης νέων ασφαλιστικών συνεργατών στο Δίκτυο Εταιρικών συνεργατών.

- Advertisement -

Στο πρώτο ERGO Sales Agents πρόγραμμα, στα γραφεία της ERGO, συμμετείχαν πάνω από 30 νέοι συνεργάτες από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι ξεκίνησαν συνεργασία με την εταιρεία το πρώτο εξάμηνο του 2023. Σκοπός του προγράμματος ήταν οι νέοι συνεργάτες να γνωρίσουν από κοντά την εταιρεία, τους κλάδους, τις διευθύνσεις και τα τμήματα, να γνωριστούν και να συνομιλήσουν με τα στελέχη, να εκπαιδευτούν στα προγράμματα και τις διαδικασίες της ERGO, ώστε να έχουν πλήρη εικόνα για τη συνεργασία με την εταιρεία, το μέγεθος του οργανισμού και να ενταχθούν άμεσα στη παραγωγική δραστηριότητα.

Το διήμερο πρόγραμμα συνδιοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Πωλήσεων Δικτύου Εταιρικών Συνεργατών και το τμήμα Εκπαίδευσης της ERGO. Την πρώτη μέρα, οι νέοι ασφαλιστικοί συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με τους ανθρώπους της ERGO που υποστηρίζουν την καθημερινότητά τους. Στη συνέχεια, παρακολούθησαν παρουσιάσεις προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και όλων των ψηφιακών εφαρμογών και εργαλείων που χρησιμοποιεί ο κάθε ασφαλιστικός συνεργάτης της ERGO.

- Advertisement -

Η δεύτερη μέρα ήταν αφιερωμένη σε βιωματικές ασκήσεις σχετικά με την καθημερινότητα του ασφαλιστικού συμβούλου, το σύγχρονο marketing υπηρεσιών, τη σημασία του customer experience και τις εξελίξεις στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Εταιρικών Συνεργατών της ERGO, κ. Αναστάσιος Ν. Παπαδόπουλος, σημείωσε πως «αναπτύσσουμε συστηματικά το εταιρικό δίκτυο μας, στελεχώνοντας τα γραφεία πωλήσεων με νέους συνεργάτες που αποκτούν τις κατάλληλες γνώσεις και δεξιότητες για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στην ERGO».

Από την πλευρά του ο Διευθυντής Τομέα Πωλήσεων της ERGO, κ. Στάθης Τσαούσης, πρόσθεσε ότι «με προσανατολισμό στην περαιτέρω ανάπτυξη του εταιρικού δικτύου μας, επενδύουμε στην δημιουργία νέων συνεργατών οι οποίοι, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου εκπαίδευσης τους, καλούνται να προσφέρουν ασφαλιστικές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας στους υποψήφιους πελάτες τους, αξιοποιώντας τα προϊόντα και τα εργαλεία που η ERGO διαθέτει».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Νέα κοινή πρωτοβουλία ΕΑΕΕ και ΕΙΑΣ για την πρόληψη και αντιμετώπιση της ασφαλιστικής απάτης

Το Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πρόληψης, Αποτροπής και Αντιμετώπισης Ασφαλιστικής Απάτης ξεκινά στις 12/10

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Σεπτεμβρίου 2026 του ΕΙΑΣ

Σεμινάρια, ολοκληρωμένα προγράμματα αλλά και διαλέξεις σε συνεργασία με το CII και την ΕΑΕΕ

Θεόδωρος Κοκκάλας: Η επόμενη μεγάλη κρίση για τις ΜμΕ μπορεί να έρθει από μια κυβερνοεπίθεση

Ο COO της ERGO International εξηγεί πώς ένα διαχειρίσιμο περιστατικό μπορεί να εξελιχθεί για μια μικρότερη επιχείρηση σε υπαρξιακή απειλή

Θεόδωρος Κοκκάλας: Η Κίνα στο επίκεντρο της διεθνούς στρατηγικής της ERGO

Σειρά συναντήσεων πραγματοποίησε πρόσφατα στη χώρα ο Πρόεδρος ΔΣ της ERGO International και COO του Ομίλου

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Στρατηγική συνεργασία ΕΑΔΕ-ΠΑΠΕΙ για την παραγωγική σύνδεση εκπαίδευσης, έρευνας και επαγγελματικής πρακτικής

Τι προβλέπει το Μνημόνιο που υπεγράφη με πρωτοβουλία του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης

Νέα κοινή πρωτοβουλία ΕΑΕΕ και ΕΙΑΣ για την πρόληψη και αντιμετώπιση της ασφαλιστικής απάτης

Το Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πρόληψης, Αποτροπής και Αντιμετώπισης Ασφαλιστικής Απάτης ξεκινά στις 12/10

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Σεπτεμβρίου 2026 του ΕΙΑΣ

Σεμινάρια, ολοκληρωμένα προγράμματα αλλά και διαλέξεις σε συνεργασία με το CII και την ΕΑΕΕ

Ο Νίκος Σωφρονάς παραδίδει τη σκυτάλη στο ΕΙΑΣ: Μια σημαντική διαδρομή στην ασφαλιστική εκπαίδευση ολοκληρώνεται

Ο Αργύρης Τζικόπουλος την παραλαμβάνει από ένα πρόσωπο που αφήνει έντονο εκπαιδευτικό και θεσμικό αποτύπωμα στην αγορά

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Στρατηγική συνεργασία ΕΑΔΕ-ΠΑΠΕΙ για την παραγωγική σύνδεση εκπαίδευσης, έρευνας και επαγγελματικής πρακτικής

Τι προβλέπει το Μνημόνιο που υπεγράφη με πρωτοβουλία του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης

Από την Comergon στην GrECo Hellas: Ένα νέο κεφάλαιο για τη διαχείριση κινδύνων στην Ελλάδα

Επίσημη παρουσίαση του brand στην ελληνική αγορά με αποκλειστική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29/9 στην Αθήνα

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10: «αν ήξερες!» τι πραγματικά συμβαίνει όταν χρειαστείς την ασφαλιστική σου

Στο 10ο επεισόδιο, η Κατερίνα Σέιχ αλ Μπασατένα, Managing Director of Claims Operations, Hellas Direct, εξηγεί πώς συνδυάζονται ταχύτητα, τεχνολογία, σωστή αξιολόγηση και ανθρώπινη εξυπηρέτηση

Νέα κοινή πρωτοβουλία ΕΑΕΕ και ΕΙΑΣ για την πρόληψη και αντιμετώπιση της ασφαλιστικής απάτης

Το Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πρόληψης, Αποτροπής και Αντιμετώπισης Ασφαλιστικής Απάτης ξεκινά στις 12/10

Λουκάς Γερασίμου: «Η τεχνολογία απλοποιεί τη διαδικασία και ο ασφαλιστικός σύμβουλος δίνει νόημα στην επιλογή»

O Tied Agency Sales Leader του Ομίλου Interamerican μιλά στον Λάμπρο Ρόδη για την «επόμενη ημέρα» του κλάδου