back to top
10.5 C
Athens
Παρασκευή 13 Μαρτίου 2026

Με χαμόγελο, για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Στο Περιστέρι βρέθηκαν την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου οι εθελοντές του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, για μια δράση που δεν απαιτούσε λευκές μπλούζες, αλλά άνετα ρούχα, κέφι και διάθεση για προσφορά. 

Η εθελοντική ομάδα του Ομίλου – που απαρτίζεται από συνεργάτες όλων των υπηρεσιών και τμημάτων – εξοπλίστηκε με πινέλα και χρώματα για να βοηθήσει στην ανακαίνιση του Σπιτιού Ημερήσιας Φροντίδας του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Βάφτηκαν εσωτερικά οι δύο όροφοι του κτιρίου, συναρμολογήθηκαν έπιπλα, έγινε ό,τι έπρεπε να γίνει ώστε ο χώρος να γίνει φιλικός προς τα παιδιά.

- Advertisement -

Στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ έχει μακρά και σταθερή συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσφέροντας υπηρεσίες και στηρίζοντας το έργο του. 

Με τον ίδιο τρόπο, υποστηρίζονται δεκάδες άλλοι φορείς και οργανισμοί στους οποίους προσφέρονται υπηρεσίες και χορηγίες, πάντα με επίκεντρο την Πρόληψη, τη διατήρηση της καλής υγείας και της ποιότητας ζωής, κυρίως για τις πιο ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού. 

- Advertisement -

«Η Βιοιατρική οικοδομήθηκε πάνω στα θεμέλια της κοινωνικής προσφοράς, της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς. Στηρίζουμε φορείς που μεριμνούν για ευάλωτες ομάδες, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν το έργο τους. Η προαγωγή της υγείας η προσφορά προς τον συνάνθρωπο χαρακτηρίζει όλες τις δραστηριότητες του Ομίλου ο οποίος παράλληλα με την μεγάλη ανάπτυξη διατηρεί – και θα συνεχίσει να διατηρεί – το ανθρώπινο πρόσωπό του. Είμαστε εδώ, για “Tο Χαμόγελο του Παιδιού”, για την υγεία και το χαμόγελο των παιδιών», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, Νικόλαος Μαραθιάς.    

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος ανέφερε: «Ευχαριστούμε θερμά τη Βιοιατρική, και τους ανθρώπους της, που διαχρονικά στέκονται στο πλευρό του “Χαμόγελου”. Με τη συμμετοχή εταιρειών με κοινωνική ευαισθησία, όπως είναι και η Βιοιατρική, το “Χαμόγελο” 28 χρόνια τώρα, έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να υποστηρίξει ολιστικά 2.055.586 παιδιά και τις οικογένειές τους».

Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ βρίσκεται στην κορυφή της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης, με πολλαπλές διακρίσεις και υπηρεσίες που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια. 

Κάθε χρόνο, πάνω από 3 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται τις υπηρεσίες του Ομίλου ο οποίος απασχολεί 3.000 εργαζομένους, ανάμεσά τους 700 γιατρούς με άρτια κατάρτιση με μεγάλη εμπειρία. 

Στη νέα της εποχή, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ προσεγγίζει ολιστικά την Υγεία και την Πρόληψη, υπηρετώντας πάντα το όραμα της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών.   

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Euroins στηρίζει τα 30 χρόνια του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Η εταιρεία στήριξε ως χορηγός την επετειακή βραδιά, επισημαίνοντας ότι θεμέλιο της ασφάλειας είναι η φροντίδα για τον άνθρωπο

“Τρίποντα αγάπης” με τη στήριξη του Ομίλου Affidea

Ένας ξεχωριστός φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, στις 13:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αιγίου

H Εuroins Greece τιμήθηκε από το “Το χαμόγελο του Παιδιού”

???ή???? η ασφαλιστική εταιρεία Euroins Greece στο πλαίσιο της επετειακής εκδήλωσης για τα 29 χρόνια λειτουργίας του «Χαμόγελου».

H Euroins Ελλάδος βραβεύεται από το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Με βραβείο για τη συνολική προσφορά της στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» τιμήθηκε η Euroins Ελλάδος στο πλαίσιο

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

«We are here to serve»: Πολυετής σύμπραξη της Allianz με τον κορυφαίο τενίστα J. Sinner

O τετράκις πρωταθλητής Grand Slam θα συμμετάσχει σε διεθνείς καμπάνιες και δράσεις που αναδεικνύουν την αριστεία και την ανθεκτικότητα

Ακουστικά στο τιμόνι: Ένας κίνδυνος που κοστίζει ακριβά

Η χρήση ακουστικών κατά την οδήγηση εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους και απαγορεύεται από τον ΚΟΚ, επισημαίνει σε ενημέρωσή της η Apeiron Insurance Project

Η Howden Hellas υπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας

Η εταιρεία εντάσσεται σε δίκτυο επιχειρήσεων που προωθούν πολιτικές ίσων ευκαιριών, αναγνωρίζοντας την καινοτόμο και βιώσιμη συμβολή της πολυμορφίας

Εθνική Ασφαλιστική: Διάκριση για τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας προμηθειών στα Procurement Excellence Awards 2026

Πώς η ομάδα της Μονάδας Προμηθειών μετέτρεψε τη σχετική λειτουργία σε στρατηγικό πυλώνα ανάπτυξης για την εταιρεία

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

12 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Νεφρού: Η Vantive συμμετέχει στη διεθνή εκστρατεία πρόληψης

Η χρόνια νεφρική νόσος επηρεάζει 1 στους 10 ανθρώπους παγκοσμίως, συχνά χωρίς εμφανή συμπτώματα στα αρχικά στάδια

Ο ρόλος του cyber στον πόλεμο με το Ιράν: Αποκαλυπτικές πληροφορίες

ΗΠΑ και Ισραήλ δεν διστάζουν να δώσουν πληροφορίες για τη στρατιωτική τους ισχύ, όχι όμως και για κυβερνοεπιθέσεις, επισημαίνει το BBC

Παγκόσμια Εβδομάδα Γλαυκώματος: Ο προληπτικός έλεγχος σώζει την όραση

Στοιχεία αναφορικά με την πάθηση, καθώς και τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης, από την Ελληνική Εταιρεία Γλαυκώματος

6 στις 10 ελληνικές επιχειρήσεις θεωρούν υψηλό τον κίνδυνο κυβερνοεπίθεσης

Εξακολουθούν ωστόσο να παρουσιάζουν σημαντικά κενά ασφάλειας, όπως αποκαλύπτει έρευνα της Mastercard

Κλοπές αυτοκινήτων: Η μάστιγα που απειλεί τους δρόμους μας

Σε έναν κόσμο όπου οι κλοπές αυτοκινήτων εξελίσσονται σε καθημερινό φαινόμενο, η πρόληψη είναι μονόδρομος