back to top
17.9 C
Athens
Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025

Με χαμόγελο, για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Στο Περιστέρι βρέθηκαν την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου οι εθελοντές του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, για μια δράση που δεν απαιτούσε λευκές μπλούζες, αλλά άνετα ρούχα, κέφι και διάθεση για προσφορά. 

Η εθελοντική ομάδα του Ομίλου – που απαρτίζεται από συνεργάτες όλων των υπηρεσιών και τμημάτων – εξοπλίστηκε με πινέλα και χρώματα για να βοηθήσει στην ανακαίνιση του Σπιτιού Ημερήσιας Φροντίδας του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Βάφτηκαν εσωτερικά οι δύο όροφοι του κτιρίου, συναρμολογήθηκαν έπιπλα, έγινε ό,τι έπρεπε να γίνει ώστε ο χώρος να γίνει φιλικός προς τα παιδιά.

- Advertisement -

Στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ έχει μακρά και σταθερή συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσφέροντας υπηρεσίες και στηρίζοντας το έργο του. 

Με τον ίδιο τρόπο, υποστηρίζονται δεκάδες άλλοι φορείς και οργανισμοί στους οποίους προσφέρονται υπηρεσίες και χορηγίες, πάντα με επίκεντρο την Πρόληψη, τη διατήρηση της καλής υγείας και της ποιότητας ζωής, κυρίως για τις πιο ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού. 

- Advertisement -

«Η Βιοιατρική οικοδομήθηκε πάνω στα θεμέλια της κοινωνικής προσφοράς, της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς. Στηρίζουμε φορείς που μεριμνούν για ευάλωτες ομάδες, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν το έργο τους. Η προαγωγή της υγείας η προσφορά προς τον συνάνθρωπο χαρακτηρίζει όλες τις δραστηριότητες του Ομίλου ο οποίος παράλληλα με την μεγάλη ανάπτυξη διατηρεί – και θα συνεχίσει να διατηρεί – το ανθρώπινο πρόσωπό του. Είμαστε εδώ, για “Tο Χαμόγελο του Παιδιού”, για την υγεία και το χαμόγελο των παιδιών», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, Νικόλαος Μαραθιάς.    

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος ανέφερε: «Ευχαριστούμε θερμά τη Βιοιατρική, και τους ανθρώπους της, που διαχρονικά στέκονται στο πλευρό του “Χαμόγελου”. Με τη συμμετοχή εταιρειών με κοινωνική ευαισθησία, όπως είναι και η Βιοιατρική, το “Χαμόγελο” 28 χρόνια τώρα, έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να υποστηρίξει ολιστικά 2.055.586 παιδιά και τις οικογένειές τους».

Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ βρίσκεται στην κορυφή της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης, με πολλαπλές διακρίσεις και υπηρεσίες που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια. 

Κάθε χρόνο, πάνω από 3 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται τις υπηρεσίες του Ομίλου ο οποίος απασχολεί 3.000 εργαζομένους, ανάμεσά τους 700 γιατρούς με άρτια κατάρτιση με μεγάλη εμπειρία. 

Στη νέα της εποχή, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ προσεγγίζει ολιστικά την Υγεία και την Πρόληψη, υπηρετώντας πάντα το όραμα της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών.   

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Euroins στηρίζει τα 30 χρόνια του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Η εταιρεία στήριξε ως χορηγός την επετειακή βραδιά, επισημαίνοντας ότι θεμέλιο της ασφάλειας είναι η φροντίδα για τον άνθρωπο

“Τρίποντα αγάπης” με τη στήριξη του Ομίλου Affidea

Ένας ξεχωριστός φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, στις 13:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αιγίου

H Εuroins Greece τιμήθηκε από το “Το χαμόγελο του Παιδιού”

???ή???? η ασφαλιστική εταιρεία Euroins Greece στο πλαίσιο της επετειακής εκδήλωσης για τα 29 χρόνια λειτουργίας του «Χαμόγελου».

H Euroins Ελλάδος βραβεύεται από το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Με βραβείο για τη συνολική προσφορά της στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» τιμήθηκε η Euroins Ελλάδος στο πλαίσιο

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η EUROINS Μεγάλος Χορηγός στο Συνέδριο «Οι Νέοι Μπροστά!» για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

Αγγ. Μουρατίδου: «Δέσμευσή μας, να είμαστε παρόντες σε πρωτοβουλίες που προάγουν την πρόληψη, την ασφάλεια και την κοινωνική συνοχή»

Apollon Broker: Αποφοίτησαν δύο στελέχη από το Advanced Program in Management for Insurance Executives 2025

Το πρόγραμμα των Eurolife-ΠαΠει αποτελεί ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά σχήματα στον χώρο της ασφαλιστικής διοίκησης

«Λιγότερο άγχος, περισσότερη αγάπη» – Το μήνυμα της Υδρογείου Ασφαλιστικής για τις φετινές γιορτές

Καθώς οι γιορτές συχνά μετατρέπονται σε ατελείωτη λίστα υποχρεώσεων, η Υδρόγειος προτείνει 6 πρακτικά βήματα ισορροπίας

Χριστουγεννιάτικα φωτάκια: Ομορφιά με… ασφάλεια

Η AIG συστήνει μικρές προφυλάξεις που μπορούν να αποτρέψουν ατυχήματα και να εξασφαλίσουν γιορτές χωρίς δυσάρεστα περιστατικά

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Σίμος Μασέλης: «Ο πραγματογνώμονας είναι ο θεματοφύλακας της διαφάνειας και της αξιοπιστίας στην ασφαλιστική αγορά»

Ο πρόεδρος του HALA μιλά στον Λ. Ρόδη για τη στρατηγική σημασία της πραγματογνωμοσύνης, τις προκλήσεις αλλά και τη νέα εποχή συνεργασιών

Ασφαλή Χριστούγεννα για διαβητικούς και καρδιοπαθείς

Τα γεύματα των εορτών, συνήθως πλούσια σε λιπαρά, απλούς υδατάνθρακες και αλάτι, δύσκολα εντάσσονται στα αποδεκτά υγιεινοδιαιτητικά πρότυπα

Η Allianz Trade ενίσχυσε ως μεγάλος χορηγός το ετήσιο συνέδριο του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου

Το ετήσιο συνέδριο του Ινστιτούτου, σημείο αναφοράς για τις εξελίξεις του κλάδου, συγκέντρωσε πλήθος στελεχών, διαμεσολαβητών και επιχειρηματικών φορέων

Δήλωση Γ. Χατζηθεοδοσίου για τις εκλογές της ΕΣΑΠΕ

Ο πρόεδρος του ΕΕΑ επισημαίνει ότι η συμμετοχή στη διαδικασία αποτύπωσε ένα ακόμα μήνυμα ενότητας και ισχυρού ενδιαφέροντος για τον κλάδο

Η EUROINS Μεγάλος Χορηγός στο Συνέδριο «Οι Νέοι Μπροστά!» για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

Αγγ. Μουρατίδου: «Δέσμευσή μας, να είμαστε παρόντες σε πρωτοβουλίες που προάγουν την πρόληψη, την ασφάλεια και την κοινωνική συνοχή»