back to top
35.3 C
Athens
Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2026

Η Eurolife FFH Μεγάλος Χορηγός του The Christmas Factory 

Γιατί αξία έχει να μοιραζόμαστε τη μαγεία των Χριστουγέννων!

Το The Christmas Factory, το πιο λαμπερό χριστουγεννιάτικο πάρκο που έχει γίνει θεσμός, επέστρεψε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, γιορτάζοντας φέτος 10 επιτυχημένα χρόνια λειτουργίας. Μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου θα υποδέχεται μικρούς και μεγάλους σε ένα μεγάλο πάρτι και η Eurolife FFH είναι και φέτος εκεί συμμετέχοντας ενεργά στη διάδοση της χριστουγεννιάτικης μαγείας, ως ο Μεγάλος Χορηγός της διοργάνωσης, ως αποκλειστικός χορηγός του «Σπιτιού των Ξωτικών» και πολλές ακόμα εκπλήξεις!

- Advertisement -

Για τη Eurolife FFH αξία έχει να βρίσκεται δίπλα στις οικογένειες στην Ελλάδα, όχι μόνο μέσα από τα ασφαλιστικά της προγράμματα, αλλά και μέσα από δράσεις που προσφέρουν στιγμές διασκέδασης και χαράς. Έτσι, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μας προσκαλεί να μοιραστούμε τη μαγεία των Χριστουγέννων στο The Christmas Factory, γιορτάζοντας φέτος τα «Γενέθλια του Άι Βασίλη». Το «Σπίτι των Ξωτικών powered by Eurolife FFH» θα είναι και πάλι εκεί, με τα σκανταλιάρικα ξωτικά να ξεναγούν μικρούς και μεγάλους στο χώρο τους, το μέρος που κοιμούνται, αλλά και την τάξη τους, όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να καθίσουν στα θρανία των ξωτικών και να γράψουν το γράμμα τους στον Άι Βασίλη, ζητώντας το δώρο τους για φέτος. Οι μικροί επισκέπτες θα μπορούν επίσης να επισκεφθούν το θερμοκήπιο που βρίσκεται στο υπόγειο του σπιτιού, να φυτέψουν το δικό τους έλατο και τα ξωτικά να το επιστρέψουν στα δάση.

Η χαρά και το παιχνίδι, όμως, δε σταματούν εδώ, αφού στο χώρο της Τεχνόπολης το κοινό θα μπορεί καθημερινά να απολαμβάνει συναρπαστικά εργαστήρια, μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη αγορά, δώρα, μουσική, φαγητό, τον αγαπημένο Άγιο των παιδιών, Άγιο Βασίλη, και πολλές ακόμα εκπλήξεις, ανάμεσά τους και το φωταγωγημένο καρουσέλ της Eurolife FFH.

- Advertisement -

Τα Χριστούγεννα είναι μια ευκαιρία να περάσουμε χρόνο με τους αγαπημένους μας και να μοιραστούμε μαγικές στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς. Για αυτό και φέτος τις γιορτές η Eurolife FFH δίνει το δυναμικό «παρών» στη λαμπερή γιορτή του The Christmas Factory και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να παρασυρθούν μαζί της στο μαγικό του κόσμο. Για να μας θυμίσει ότι αξία έχει να μοιραζόμαστε τη μαγεία των Χριστουγέννων.  

Σχετικές δημοσιεύσεις

Eurolife The Next Advisors: Η Eurolife FFH «χτίζει» το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Η Eurolife FFH, πιστή στη δέσμευσή της για τη συνεχή εξέλιξη της ασφαλιστικής αγοράς, ανακοινώνει τη δυναμική συνέχεια του πρωτοποριακού εκπαιδευτικού 

Η συνεργασία της Eurolife FFH με το ΟΠΑ φέρνει την εμπειρία της ασφαλιστικής αγοράς στην εκπαίδευση

Προσομοίωση της λειτουργίας ενός μεγάλου ασφαλιστικού οργανισμού σχεδιάστηκε από το Τμήμα Στατιστικής του πανεπιστημίου με την αρωγή της ασφαλιστικής

Technology, Automation & the New Insurance Ecosystem

Όσα συζητήθηκαν στο Panel IV του 19th Insurance Conference – #inco26

Όταν η ασφάλιση επιχειρεί να συνδέσει προστασία και όφελος

Η μείωση ασφαλίστρου μέσω επιλογής περισσότερων καλύψεων παρουσιάζεται ως επιπλέον κίνητρο, ωστόσο η ουσία της συζήτησης δεν περιορίζεται στην έκπτωση

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Στην κορυφή της ψηφιακής καινοτομίας η Anytime Romania – Το βραβείο παρέλαβε ο Αντώνης Τσακνάκης

Μια στιγμή που επιβεβαιώνει τη θέση της Anytime στη νέα γενιά των ψηφιακών ασφαλιστικών μοντέλων

Χαμηλότερη η τιμολόγηση των ομολογιών της Εθνικής Ασφαλιστικής, πάνω από 600 εκατ. οι εντολές

Υπερκάλυψη συναλλαγής x 3, θεσμικοί επενδυτές κυρίως από Γαλλία, Βρετανία, την 9η Σεπτεμβρίου στο Euro MTF Market

Λουκάς Γερασίμου: «Η τεχνολογία απλοποιεί τη διαδικασία και ο ασφαλιστικός σύμβουλος δίνει νόημα στην επιλογή»

O Tied Agency Sales Leader του Ομίλου Interamerican μιλά στον Λάμπρο Ρόδη για την «επόμενη ημέρα» του κλάδου

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Την Κυριακή το μεσημέρι τα εγκαίνια του περιπτέρου του ΕΕΑ στην 90ή ΔΕΘ

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων της πολιτικής, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Επιμελητηρίων και της επιχειρηματικής κοινότητας

Παράταση προθεσμίας εγγραφής στο πρόγραμμα «EIAS Certified Specialist in Group Insurance and Corporate Risk Underwriting»

Δυνατότητα εγγραφής έως Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου στις 14:00 αλλά και έκπτωσης μέσω εγγραφής στην EIAS Alumni Society

Στην κορυφή της ψηφιακής καινοτομίας η Anytime Romania – Το βραβείο παρέλαβε ο Αντώνης Τσακνάκης

Μια στιγμή που επιβεβαιώνει τη θέση της Anytime στη νέα γενιά των ψηφιακών ασφαλιστικών μοντέλων

Χαμηλότερη η τιμολόγηση των ομολογιών της Εθνικής Ασφαλιστικής, πάνω από 600 εκατ. οι εντολές

Υπερκάλυψη συναλλαγής x 3, θεσμικοί επενδυτές κυρίως από Γαλλία, Βρετανία, την 9η Σεπτεμβρίου στο Euro MTF Market