back to top
16.4 C
Athens
Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Tρία σημαντικά βραβεία για τη MEGA BROKERS

Τρία σημαντικά βραβεία απέσπασε για ακόμη μια χρονιά στην ετήσια εκδήλωση της Εθνικής Ασφαλιστικής αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η εταιρία, σημειώνοντας τα παρακάτω:

Η MEGA BROKERS, η μεγαλύτερη εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, αναδείχθηκε πρωτοπόρος στην ετήσια εκδήλωση της ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής για το έτος 2022.

- Advertisement -

Οι διακρίσεις αυτές, σε τρεις κρίσιμους τομείς, αντανακλούν την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας και τη δέσμευσή μας για συνεχή εξέλιξη.

  1. Πρώτη Θέση Στη Συνολική Παραγωγή Καθαρών Εγγεγραμμένων Ασφαλίστρων
  2. Πρώτη Θέση Στη Παραγωγή Καθαρών Εγγεγραμμένων Ασφαλίστρων Κλάδου Αυτοκινήτου
  3. Δεύτερη Θέση Στη Νέα Καθαρή Παραγωγή Κλάδου Ζωής & Υγείας

Η MEGA BROKERS εκφράζει τις ειλικρινείς της ευχαριστίες προς την ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική για τις τιμητικές διακρίσεις κατά την ετήσια εκδήλωση για το έτος 2022. Οι τρεις σπουδαίες βραβεύσεις επιβεβαιώνουν την αποτελεσματική και αξιόπιστη συνεργασία μας και αποτελούν αναγνώριση του κοινού μας εγχειρήματος.

- Advertisement -

«Επιπλέον, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προς τους συνεργάτες μας, οι οποίοι με την αφοσίωση, την επαγγελματική τους προσέγγιση και τη συνεχή συνεισφορά τους, συνέβαλαν αποφασιστικά στα εξαιρετικά αποτελέσματα που αναδείχθηκαν με αυτά τα βραβεία.

Η επιτυχία αυτή είναι αποτέλεσμα της ομαδικής προσπάθειας και της συνεργασίας όλων εκείνων που αγκαλιάζουν τις αξίες της MEGA BROKERS.

Είμαστε υπερήφανοι για τις επιτυχίες μας και συνεχίζουμε δυναμικά την πορεία μας, με τη βεβαιότητα ότι η συνεχής μας αφοσίωση για “Σταθερές Αξίες, Συνεχής Εξέλιξη” θα συνεχίσει να καθοδηγεί τον δρόμο μας για περισσότερες επιτυχίες.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Γιορτή της Αιμοδοσίας! 

Σε μια τέτοια γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η 9η Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας στον χώρο των γραφείων της Επιθεώρησης Χρυσολόγου της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Τα λαμπερά βραβεία επιχειρηματικότητας του ΕΕΑ με τις ηχηρές παρουσίες (vid)

Tη στόχευση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών περιέγραψε στην τοποθέτησή του ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, μιλώντας στην εκδήλωση απονομής των Βραβείων

Γ. Χατζηθεοδοσίου EEA: Σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα, με το βλέμμα στραμμένο πάντα στην κοινωνία

Η Ομιλία Προέδρου Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, στην εκδήλωση απονομής των Βραβείων «Βιώσιμης, Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας»

Η MEGA BROKERS S.A. αναβαθμίζει τις εγκαταστάσεις της

Η MEGA BROKERS, κορυφαία εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της αναβάθμισης των εταιρικών της υποδομών με οπτικές ίνες

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Carglass® συμμετείχε στις «Ημέρες Καριέρας» του Kariera.gr στην Τεχνόπολη Αθηνών

Η Carglass® έδωσε δυναμικά το "παρών" στις «Ημέρες Καριέρας» που διοργανώθηκαν από το Kariera.gr στις 12 και 13 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Συνέδριο και Βραβεύσεις Συνεργατών στη Θεσσαλονίκη

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική εγκαινίασε τον φετινό κύκλο των συνεδρίων της από τη Θεσσαλονίκη, όπου διοργανώθηκε μια μεγάλη εκδήλωση

FINANCIAL PLANNERS: Μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον για το 1ο Financial Planning Forum 

Eξετάστηκαν στο Forum, όλα τα θέματα των επενδύσεων, από την πλευρά των ασφαλιστών, των συμβούλων, των προιόντων και των πελατών  

Η Γιορτή της Αιμοδοσίας! 

Σε μια τέτοια γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η 9η Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας στον χώρο των γραφείων της Επιθεώρησης Χρυσολόγου της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

INTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α.: Eπαγγελματική εκπαίδευση για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια επαγγελματικής εκπαίδευσης που διοργάνωσε η INTERLIFE Ασφαλιστική

Ευρωπαική Επιτροπή: Πρόταση για εκπαίδευση και επανεξέταση στην οδήγηση για τους άνω των 70 ετών 

Μία από τις σημαντικές παραμέτρων των ατυχημάτων στα μεγάλα και όχι μόνο, αστικά κέντρα είναι η μεγάλη έξοδος των ηλικιωμένων στους δρόμους.

Η Carglass® συμμετείχε στις «Ημέρες Καριέρας» του Kariera.gr στην Τεχνόπολη Αθηνών

Η Carglass® έδωσε δυναμικά το "παρών" στις «Ημέρες Καριέρας» που διοργανώθηκαν από το Kariera.gr στις 12 και 13 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Mια σημαντική επένδυση του Ομίλου Affidea

Ενημέρωση για την σημαντική επένδυση του Ομίλου στο πλαίσιο παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας, καθώς και την πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του μαστού

Τι συζητούν σήμερα οι αντασφαλιστές στο Baden Baden

Ξεκίνησε χτες Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024 το συνέδριο των αντασφαλιστών στο Baden Baden στην Βάδη Βυρτεμβέργη με τις κύριες συζητήσεις των αντασφαλιστών να επικεντρώνονται στις συνθήκες της προσφοράς και της ζήτησης.