Tρία σημαντικά βραβεία για τη MEGA BROKERS

Τρία σημαντικά βραβεία απέσπασε για ακόμη μια χρονιά στην ετήσια εκδήλωση της Εθνικής Ασφαλιστικής αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η εταιρία, σημειώνοντας τα παρακάτω:

Η MEGA BROKERS, η μεγαλύτερη εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, αναδείχθηκε πρωτοπόρος στην ετήσια εκδήλωση της ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής για το έτος 2022.

Οι διακρίσεις αυτές, σε τρεις κρίσιμους τομείς, αντανακλούν την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας και τη δέσμευσή μας για συνεχή εξέλιξη.

  1. Πρώτη Θέση Στη Συνολική Παραγωγή Καθαρών Εγγεγραμμένων Ασφαλίστρων
  2. Πρώτη Θέση Στη Παραγωγή Καθαρών Εγγεγραμμένων Ασφαλίστρων Κλάδου Αυτοκινήτου
  3. Δεύτερη Θέση Στη Νέα Καθαρή Παραγωγή Κλάδου Ζωής & Υγείας

Η MEGA BROKERS εκφράζει τις ειλικρινείς της ευχαριστίες προς την ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική για τις τιμητικές διακρίσεις κατά την ετήσια εκδήλωση για το έτος 2022. Οι τρεις σπουδαίες βραβεύσεις επιβεβαιώνουν την αποτελεσματική και αξιόπιστη συνεργασία μας και αποτελούν αναγνώριση του κοινού μας εγχειρήματος.

«Επιπλέον, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προς τους συνεργάτες μας, οι οποίοι με την αφοσίωση, την επαγγελματική τους προσέγγιση και τη συνεχή συνεισφορά τους, συνέβαλαν αποφασιστικά στα εξαιρετικά αποτελέσματα που αναδείχθηκαν με αυτά τα βραβεία.

Η επιτυχία αυτή είναι αποτέλεσμα της ομαδικής προσπάθειας και της συνεργασίας όλων εκείνων που αγκαλιάζουν τις αξίες της MEGA BROKERS.

Είμαστε υπερήφανοι για τις επιτυχίες μας και συνεχίζουμε δυναμικά την πορεία μας, με τη βεβαιότητα ότι η συνεχής μας αφοσίωση για “Σταθερές Αξίες, Συνεχής Εξέλιξη” θα συνεχίσει να καθοδηγεί τον δρόμο μας για περισσότερες επιτυχίες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*