Η Eurolife FFH για άλλη μια φορά στο πλευρό των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων

Ως Χορηγός των Βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Η Eurolife FFH υποστήριξε για άλλη μια χρονιά τον θεσμό των Βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ), ως Χορηγός της 7ης τελετής απονομής που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», αποδεικνύοντας έτσι τη δέσμευσή της να βρίσκεται με συνέπεια στο πλευρό των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

Η εκδήλωση των βραβείων, μία γιορτή της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας που έχει γίνει πλέον θεσμός, ανέδειξε τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που κατάφεραν μέσα σε ένα δυναμικά μεταβαλλόμενο περιβάλλον να αναπτυχθούν και να καινοτομήσουν, ενισχύοντας τις προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας. Παράλληλα, απονεμήθηκαν ειδικά τιμητικά βραβεία σε ανθρώπους που διακρίνονται για τα επιτεύγματά τους και την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο, ενώ ειδικό τιμητικό βραβείο έλαβε και η Eurolife FFH για τη συμβολή της στη διοργάνωση της εκδήλωσης. Στην εκδήλωση παρόντες ήταν, επίσης, βουλευτές, δήμαρχοι και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, Πρόεδροι και μέλη Διοικήσεων Επιμελητηρίων, εκπρόσωποι κοινωνικών εταίρων, σωματείων, της ακαδημαϊκής κοινότητας και επιχειρήσεων.

Για την Eurolife FFH αξία έχει να στηρίζει την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα, γι’ αυτό και υποστηρίζει δράσεις αλλά και δημιουργεί προγράμματα ασφάλισης που ενδυναμώνουν τον επαγγελματικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη του σύγχρονου επιχειρηματία. Αναγνωρίζοντας τον ρόλο των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στην οικονομική δραστηριότητα της χώρας, έχει δεσμευθεί να βρίσκεται στο πλευρό των ιδιοκτητών τους, με προϊόντα και υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητά τους. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία διαθέτει μια σειρά από ασφαλιστικά προγράμματα για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που καλύπτουν συνολικά τις ανάγκες τους για προστασία της περιουσίας, την αστική ευθύνη έναντι τρίτων, την προστασία τους και στο ψηφιακό περιβάλλον, καθώς και την ομαδική ασφάλιση υγείας και σύνταξης των εργαζομένων τους. Έτσι, υποστηρίζει έμπρακτα τους ιδιοκτήτες να βλέπουν τις επιχειρήσεις τους να μεγαλώνουν με σιγουριά, υπευθυνότητα και με ένα ασφαλές περιβάλλον για το προσωπικό τους. 

Με τις προτάσεις της για την ασφάλεια των επιχειρήσεων, η Eurolife FFH τηρεί τη δέσμευσή της να επενδύει σε λύσεις και προϊόντα που ανταποκρίνονται με συνέπεια στις ανάγκες τους και τους ενθαρρύνει να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά. Γιατί για την εταιρεία αξία έχει να βρίσκεται δίπλα στις επιχειρήσεις και να υποστηρίζει τους ιδιοκτήτες τους, ώστε να μπορούν να φροντίζουν για το μέλλον της επιχείρησής τους όπως το έχουν ονειρευτεί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*