back to top
16 C
Athens
Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2026

To ΠΑΡΟΝ ταξιδεύει στο στολίδι της Ρουμανίας με τη EUROLIFE FFH 

Οι συνεργάτες του ΠΑΡΟΝ ταξίδεψαν στο στολίδι της Ρουμανίας το Βουκουρέστι που σαγηνεύει με την παριζιάνικη φινέτσα του. Το μικρό «Παρίσι», γνωστό για τις λίμνες του, τις δεντροφυτεμένες λεωφόρους του, τα λαμπρά κτίρια της Μπελ Επόκ και τη φήμη του για την υψηλή ζωή απέκτησε το παρατσούκλι του τη δεκαετία του 1900.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν την Σινάια, το «μαργαριτάρι των Καρπαθίων», να περπατήσουν ανάμεσα σε ολόχρυσα δέντρα και να ανακαλύψουν τους θησαυρούς του διάσημου κάστρου Peles.

- Advertisement -

Στην συνέχεια, περπάτησαν στα στενά και στην διάσημη πλατεία της μεσαιωνικής πόλης Μπρασόβ που περιτριγυρίζεται από τις κορυφές των νότιων Καρπαθίων και έζησαν μοναδικές στιγμές στο περιτρυγιρισμένο από μία αύρα μυστηρίου και θρύλου κάστρο Μπραν που οφείλει την φήμη του στον μύθο που δημιουργήθηκε γύρω από τον Δράκουλα του Μπραμ Στόκερ.

Την επόμενη ημέρα επισκέφτηκαν το παλάτι των Τσαουσέσκο, μία υπερπολυτελή έπαυλη που αναδεικνύει με τον πιο αποκαλυπτικό τρόπο τις ταξικές αντιθέσεις που επικρατούσαν στην Ρουμανία και περπάτησαν στην εντυπωσιακή παλιά πόλη με την ποικιλία των αναγεννησιακών, μπαρόκ και νεοκλασικών της κτηρίων αλλά και την βραδινή της ζωντάνια.

- Advertisement -

Οι συμμετέχοντες εντυπωσιάστηκαν από τον περίπατο στο πάρκο Herastrau και το μαγευτικό φυσικό του περιβάλλον αλλά και από την βαρκάδα που πραγματοποίησαν στην λίμνη του πάρκου.

Σε απόσταση 16 χιλιομέτρων από το Βουκουρέστι επισκέφτηκαν το παλάτι Mogosoaia –ένα παλάτι 300 ετών-το οποίο και αποτελεί σήμερα αρχιτεκτονικό μνημείο.

Το ΠΑΡΟΝ συγχαίρει τους επιτυχόντες για αυτό τα εξαιρετικό ταξίδι και ευχαριστεί θερμά την ασφαλιστική εταιρία EUROLIFE FFH και πιο συγκεκριμένα τον Γενικό Δ/ντή Πωλήσεων και Εκπαίδευσης κύριο Νίκο Δελένδα που συνόδευσε την αποστολή.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ταξίδι στη Μαδρίτη για την Career Sales Force της Eurolife FFH

Για τη Eurolife FFH αξία έχει να αναγνωρίζει και να επιβραβεύει τους ανθρώπους που συμβάλλουν καθημερινά στην ανάπτυξή της.

Eurolife FFH: 10 χρόνια συμμετοχής στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

Με motto “Be Unique. Be Connected.”, η εταιρεία ανέδειξε τη δύναμη της ομάδας

Δύο σημαντικές διακρίσεις για την Eurolife FFH στα Bite Awards 2026 για έργα τεχνολογίας και ψηφιακού μετασχηματισμού

Η εταιρεία απέσπασε Gold και Silver βραβείο για έργα που αξιοποιούν την Τεχνητή Νοημοσύνη και τον ψηφιακό μετασχηματισμό για τη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη, σε συνεργασία με την IBM

Life Plan: Επετειακό ταξίδι στο Βιετνάμ και βραβεύσεις συνεργατών για τα 15 χρόνια λειτουργίας της

Με ένα ξεχωριστό ταξίδι στο Βιετνάμ, η Life Plan γιόρτασε μαζί με τους συνεργάτες της τα 15 χρόνια λειτουργίας της...

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ταξίδι στη Μαδρίτη για την Career Sales Force της Eurolife FFH

Για τη Eurolife FFH αξία έχει να αναγνωρίζει και να επιβραβεύει τους ανθρώπους που συμβάλλουν καθημερινά στην ανάπτυξή της.

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Επένδυση άνω των €7 εκατ. για την ανανέωση και επέκταση του στόλου Οδικής Βοήθειας

Σε μια σημαντική επένδυση για την ανανέωση και την περαιτέρω ενίσχυση του στόλου Οδικής Βοήθειας προχωρά η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2026: Ψηφίστε τις καλύτερες εταιρίες για το 2026!

Η λαμπερή τελετή #hraw26, θα διεξαχθεί στις 5 Φεβρουαρίου του 2027 με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Νέος Τεχνικός Διευθυντής στην ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική o κ. Μιχάλης Κολέτσος

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανάληψη των καθηκόντων του κ. Μιχάλη Κολέτσου ως Τεχνικού Διευθυντή Όλων των Κλάδων Ασφάλισης

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΕΑΕ άνοιξε τον διάλογο για τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή της επόμενης ημέρας

Με ισχυρή συμμετοχή του κλάδου, θεσμικές και ευρωπαϊκές παρεμβάσεις και ένα σαφές μήνυμα: γνώση, εμπιστοσύνη, συνεργασία και ανθρώπινη συμβουλή αποτελούν τη βάση για μια πιο ανθεκτική κοινωνία.

Ετήσιο Συνέδριο του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδας

Tην Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2026, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, θα πραγματοποιηθεί το Ετήσιο Συνέδριο του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδας

Ταξίδι στη Μαδρίτη για την Career Sales Force της Eurolife FFH

Για τη Eurolife FFH αξία έχει να αναγνωρίζει και να επιβραβεύει τους ανθρώπους που συμβάλλουν καθημερινά στην ανάπτυξή της.

Νέα συνεργασία του incharge με την Ayvens

Η Ayvens, παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις βιώσιμης κινητικότητας, προχωρά σε στρατηγική συνεργασία με το incharge, μέλος του ομίλου Motor Oil

Επίτιμη πρόεδρος της ΕΕΑΕ η Δήμητρα Λύχρου – Με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση για το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Η προσέλευση των επαγγελματιών επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης για τις εξελίξεις...