back to top
24.7 C
Athens
Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2026

Η Eurolife FFH επενδύει στην εξέλιξη των συνεργατών της και στη Βόρεια Ελλάδα

Έναρξη του κύκλου εκπαίδευσης «Βασικές Αρχές Management και Αποτελεσματικής Διοίκησης για Στελέχη Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης», σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη

Την έναρξη κύκλου εκπαίδευσης με τίτλο «Βασικές Αρχές Management και Αποτελεσματικής Διοίκησης για Στελέχη Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης» ανακοινώνει για τους συνεργάτες της στη Βόρεια Ελλάδα η Eurolife FFH, πρωτοβουλία που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη. Είναι η πρώτη φορά που θα υλοποιηθεί ένα τέτοιο πρόγραμμα στην πόλη από ασφαλιστική εταιρεία, γεγονός που αποδεικνύει τον πρωτοποριακό χαρακτήρα της Eurolife FFH, αλλά και τη βαρύτητα που δίνει στην εκπαίδευση και την ουσιαστική ενδυνάμωση των συνεργατών της.

- Advertisement -

Ο κύκλος εκπαίδευσης θα λάβει χώρα στο πλαίσιο του “Advanced Program in Management for Insurance Executives”, του εξαιρετικά επιτυχημένου εκπαιδευτικού προγράμματος που πραγματοποιεί εδώ και χρόνια η Eurolife FFH σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, και του οποίου ο 12ος κύκλος βρίσκεται από τον Ιούλιο σε εξέλιξη στην Αθήνα. 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει ως εισηγητές αναγνωρισμένου κύρους καθηγητές του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και έχει στόχο να δώσει χρήσιμα εφόδια στους συμμετέχοντες προκειμένου να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά σημαντικές προκλήσεις στο σύγχρονο και απαιτητικό επιχειρηματικό περιβάλλον.  

- Advertisement -

Οι εκπαιδεύσεις χωρίζονται σε 4 διαφορετικές ενότητες συνολικής διάρκειας 16 ωρών, οι οποίες θα πραγματοποιούνται σε δια ζώσης συναντήσεις στη Θεσσαλονίκη μέσα σε ένα διήμερο του κάθε μήνα (Παρασκευή απόγευμα & Σάββατο πρωί). Οι δύο πρώτες ενότητες θα υλοποιηθούν τον Σεπτέμβριο και οι επόμενες δύο τον Νοέμβριο, με το πρόγραμμα να καλύπτει συνολικά τα εξής γνωστικά πεδία:

  • Διαπραγματεύσεις και Διαχείριση Συγκρούσεων
  • Ηγεσία και Οργανωσιακή Συμπεριφορά 
  • Στρατηγικό Management και Πληροφοριακά Συστήματα
  • Κατάρτιση και Αξιολόγηση Επιχειρηματικών Σχεδίων (Business Plans)

Στο τέλος των δυο πρώτων ενοτήτων του προγράμματος και πριν την έναρξη της επόμενης, οι συμμετέχοντες θα κληθούν να συμπληρώσουν, εξ αποστάσεως και ηλεκτρονικά, ένα test γνώσεων πολλαπλών απαντήσεων, σύμφωνα με τον κανονισμό εκπαίδευσης και αξιολόγησης του προγράμματος “Advanced Program in Management for Insurance Executives”. Οι συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν με επιτυχία τον κύκλο εκπαίδευσης θα λάβουν τη σχετική «Βεβαίωση Επιτυχούς Παρακολούθησης» από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, κατά τη διάρκεια ειδικής Τελετής Αποφοίτησης.

Για τη Eurolife FFH αξία έχει να βρίσκεται στο πλευρό των συνεργατών της με κάθε τρόπο. Γι’ αυτό και επενδύει σταθερά και με συνέπεια σε δράσεις που υλοποιεί με στόχο την εκπαίδευση και ενδυνάμωσή τους. Μέσα από τον νέο κύκλο εκπαίδευσης που θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στους επαγγελματίες της Βορείου Ελλάδας, επιδιώκοντας να τους προσφέρει ισχυρά, επιπλέον εφόδια, με ουσιαστικό αντίκτυπο στην επαγγελματική τους εξέλιξη και επιτυχία.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Άλλα έξι βραβεία για τη Eurolife FFH και τη δέσμευσή της απέναντι στην υπογεννητικότητα και τη στήριξη της οικογένειας

Με έξι διακρίσεις συνολικά βραβεύτηκε η Eurolife FFH στα Hellenic Responsible Business Awards, για τη συνεργασία της με τη HOPEgenesis

Eurolife FFH: 4ος κύκλος εκπαίδευσης για στελέχη ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στη Βόρεια Ελλάδα

Μια πρωτοβουλία που έχει πλέον καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς για την επαγγελματική ανάπτυξη των συνεργατών της εταιρείας

560 εκατ. ευρώ από τις 4 συστημικές τράπεζες για αναβάθμιση υποδομών σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης

670 ανακαινισμένα σχολεία υποδέχθηκαν 150.000+ μαθητές και εκπαιδευτικούς χάρη στη μεγαλύτερη πρωτοβουλία ΕΚΕ της χώρας

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ε.Ε.Α.-Πάντειο: 5 εξειδικευμένα διαδικτυακά σεμινάρια – 1o webinar: «Η Τεχνητή Νοημοσύνη στη Διοίκηση και στην Εκπαίδευση: Εργαλεία και Τεχνικές» | Πέμπτη 1/10

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, σταθερά προσηλωμένο στη συνεχή επιμόρφωση και την ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων

INTERLIFE: Θετικό Πρόσημο στα Οικονομικά Μεγέθη του Α’ Εξαμήνου 2026

Κερδοφορία, αύξηση Παραγωγής Ασφαλίστρων, Ενεργητικού, Επενδύσεων και Αποθεμάτων καθώς και υψηλοί Δείκτες Φερεγγυότητας χαρακτηρίζουν τα Αποτελέσματα του Α’ Εξαμήνου 2026 της INTERLIFE.

Medifirst: Κατ’ οίκον αιμοληψία για μεγαλύτερη ευκολία και εξοικονόμηση χρόνου

Μια υπηρεσία που απαντά στις ανάγκες όσων δυσκολεύονται να μετακινηθούν ή επιθυμούν να πραγματοποιούν τις απαραίτητες εξετάσεις τους

Ο Σεπτέμβριος επαναφέρει στο προσκήνιο τις ασφαλιστικές εκκρεμότητες

Μετά την καλοκαιρινή περίοδο, οι καθημερινές υποχρεώσεις επανέρχονται και μαζί τους ζητήματα που συχνά μετατίθενται για «μετά τις διακοπές»

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Syndea: Στη Βουδαπέστη για το 29ο Συνέδριο «Μαζί, χτίζουμε γέφυρες συνεργασίας και εξέλιξης»

Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου το ξενοδοχείο Marriott της Βουδαπέστης μπροστά στον μαγικό Δούναβη, υποδέχθηκε το 29ο Ετήσιο Συνέδριο της Syndea

Ε.Ε.Α.-Πάντειο: 5 εξειδικευμένα διαδικτυακά σεμινάρια – 1o webinar: «Η Τεχνητή Νοημοσύνη στη Διοίκηση και στην Εκπαίδευση: Εργαλεία και Τεχνικές» | Πέμπτη 1/10

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, σταθερά προσηλωμένο στη συνεχή επιμόρφωση και την ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων

Ο πιστωτικός κίνδυνος για τις επιχειρήσεις του κλάδου παραμένει υψηλός στις περισσότερες ευρωπαϊκές αγορές.

Μετά από έναν ρυθμό αύξησης  κατά 1,4% το 2025, ο ρυθμός ανάπτυξης του κλάδου κατασκευών προβλέπεται ότι μειωθεί το 2026

INTERLIFE: Θετικό Πρόσημο στα Οικονομικά Μεγέθη του Α’ Εξαμήνου 2026

Κερδοφορία, αύξηση Παραγωγής Ασφαλίστρων, Ενεργητικού, Επενδύσεων και Αποθεμάτων καθώς και υψηλοί Δείκτες Φερεγγυότητας χαρακτηρίζουν τα Αποτελέσματα του Α’ Εξαμήνου 2026 της INTERLIFE.

Medifirst: Κατ’ οίκον αιμοληψία για μεγαλύτερη ευκολία και εξοικονόμηση χρόνου

Μια υπηρεσία που απαντά στις ανάγκες όσων δυσκολεύονται να μετακινηθούν ή επιθυμούν να πραγματοποιούν τις απαραίτητες εξετάσεις τους