back to top
11 C
Athens
Τετάρτη 4 Μαρτίου 2026

H Howden Ελλάδας χορηγός του DAVIS CUP στο Παναθηναϊκό Στάδιο

H Howden Ελλάδας συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα κάθε δράση που προάγει τις αξίες του πολιτισμού, του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας μέσα από την χορηγία της Ε.Φ.Ο.Α. για την πρόκριση στο Davis Cup.

H ελληνική εθνική ομάδας αντισφαίρισης, με αρχηγό τον Στέφανο Τσιτσιπά, αντιμετώπισε στο Καλλιμάρμαρο (16 και 17 Σεπτεμβρίου 2023)την Εθνική Ομάδα της Σλοβακίας για το GROUP I του DAVIS CUP .

- Advertisement -

Στην ελληνική  αποστολή, εκτός από τον Στέφανο Τσιτσιπά, συμμετείχαν οι αθλητές  Αλέξανδρος Σκορίλας, Μιχάλης Περβολαράκης, Αριστοτέλης Θάνος και Πέτρος Τσιτσιπάς.

Μετά το τέλος των αγώνων, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έβαλε έναν τίτλο για όλα όσα έζησε αυτό το διήμερο στο Παναθηναϊκό Στάδιο, λέγοντας συγκινημένος: «Το τένις δοξάστηκε σε ένα από τα πιο ιστορικά σημεία της Ελλάδας».

- Advertisement -

Ο Δημήτρης Τσεσμετζόγλου, CEO Ηowden Ελλάδας & Κύπρου δήλωσε: «Η υποστήριξη στην ΕΦΟΑ και στους αθλητές μας αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής να είμαστε παρόντες σε πρωτοβουλίες που προάγουν την ομαδικότητα και την συνεργασία, αξίες που αντικατοπτρίζουν και τη φιλοσοφία του Ομίλου Howden. Είμαστε υπερήφανοι για την συνεισφορά μας στην επιτυχία αυτού του εμβληματικού τουρνουά, σε ένα από τα πιο ιστορικά μνημεία της χώρας μας, όπως το Παναθηναϊκό Στάδιο, οι εικόνες του οποίου ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο, αναδεικνύοντας τον πολιτισμό μας, το ελληνικό πνεύμα και τη μακροχρόνια ιστορία του τόπου μας. Η αφοσίωση και το πάθος της Εθνικής μας ομάδας, αποτελεί έμπνευση για όλους μας και τους ευχαριστούμε θερμά για τις στιγμές που μας χάρισαν κατά την διάρκεια των προκριματικών αγώνων του Davis Cup».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Δημήτρης Τσεσμετζόγλου: Η «Μεγάλη Σύγκλιση» που αλλάζει το μέλλον της ασφαλιστικής αγοράς

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Howden σχολιάζει τους παράγοντες που μεταβάλλουν τόσο τα επιχειρηματικά μοντέλα όσο και τον ρόλο της ηγεσίας

Howden Youth Academy 2025: Επένδυση στη νέα γενιά με έμφαση στα soft skills και στην ηγεσία

Τα παιδιά των εργαζομένων είχαν μεταξύ άλλων την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Παραολυμπιονίκη Α. Τσαπατάκη και να συμμετάσχουν σε εργαστήρι βιοποικιλότητας

iifo22: Τιμητική διάκριση στον Δ. Τσεσμετζόγλου της Howden Hellas & Cyprus

Στον κ. Δημήτρη Τσεσμετζόγλου, CEO, Howden Hellas & Cyprus απονεμήθηκε φέτος τιμητική διάκριση κατά τη διάρκεια του 3ου Insurance Intermediaries Forum, για την προσφορά του στον κλάδο. 

MATRIX: Διπλή διάκριση στα ACQ5 Global Awards 2018

Κ. Καπετανάκη, Deputy CEO: «Η αναπτυξιακή πορεία του Ομίλου ακολουθεί σταθερά ανοδική πορεία κατά την τελευταία 10ετία και έχουμε επιτύχει, εκτός από το πελατολόγιό μας, να διευρύνουμε σημαντικά και το φάσμα των υπηρεσιών που παρέχουμε, πάντα με εξαιρετικό service και μεγάλη ταχύτητα ανταπόκρισης»

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η σημασία της σωστής ενημέρωσης για την ασφάλιση αυτοκινήτου

Η Euroins Greece επιχειρεί να αποδομήσει τους συνηθισμένους μύθους που συνοδεύουν την ασφάλιση αυτοκινήτου

NN Hellas: Συνεργασία με το Vivian Lab για την υγεία και την ευεξία των ανθρώπων της

Εργαζόμενοι και συνεργάτες του αποκλειστικού δικτύου αποκτούν πρόσβαση σε εξατομικευμένα εργαλεία και υπηρεσίες

Πού οφείλονται οι πλημμύρες στον Έβρο – Οι επιστημονικές εξηγήσεις και η επόμενη ημέρα

Η Εθνική Ασφαλιστική φιλοξενεί την επιστημονική τοποθέτηση του καθηγητή Δ. Εμμανουλούδη, ΔΠΘ

100 χρόνια στην ελληνική αγορά γιορτάζει η EY

Ένας αιώνας ανθεκτικότητας, μετασχηματισμού και δημιουργίας ευρύτερης βιώσιμης αξίας για τους πελάτες, τους ανθρώπους της και όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

4th Greek Corporate Governance Summit: Οι παράγοντες που διαμορφώνουν το νέο τοπίο στην Εταιρική Διακυβέρνηση

Θέματα όπως η διαχείριση κινδύνων, η συμπερίληψη, οι εκθέσεις βιωσιμότητας και ο εσωτερικός έλεγχος στην ατζέντα του #gcgs26

Η σημασία της σωστής ενημέρωσης για την ασφάλιση αυτοκινήτου

Η Euroins Greece επιχειρεί να αποδομήσει τους συνηθισμένους μύθους που συνοδεύουν την ασφάλιση αυτοκινήτου

Στ. Παπασταύρου: «Επιβεβαιώσαμε την επάρκεια εφοδιασμού – Η ενεργειακή ασφάλεια συνιστά εθνική ασφάλεια»

Ευρεία σύσκεψη στο ΥΠΕΝ για αποτίμηση της υφιστάμενης κατάστασης και περιορισμό των επιπτώσεων της κρίσης στη Μέση Ανατολή

Νέο Solvency II Newsletter από την ΕΑΕΕ

Η παρούσα έκδοση επικεντρώνεται στις μεταβολές που εισήγαγε η Οδηγία (ΕΕ) 2025/2 για τις υποχρεώσεις εποπτικών αναφορών και δημοσιεύσεων

Τ. Θεοδωρικάκος: Πλήρης επάρκεια προϊόντων στην αγορά – Εντατικοί έλεγχοι από την Ανεξάρτητη Αρχή

Συνάντηση είχαν ο Υπ. Ανάπτυξης και η Διοικήτρια της Ανεξάρτητης Αρχής Προστασίας του Καταναλωτή και Ελέγχου της Αγοράς