back to top
29.3 C
Athens
Κυριακή 13 Ιουλίου 2025

8η μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων η VE2 Rally Team στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023, με την υποστήριξη του myZen

Ένα διαφορετικό και ιδιαίτερα απαιτητικό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ολοκληρώθηκε, προσφέροντας θέαμα και έντονες στιγμές συγκίνησης σε πλήθος κόσμου που παρακολούθησε τις απλές και ειδικές διαδρομές του αγώνα. Η Groupama Ασφαλιστική και το online κανάλι ασφάλισης αυτοκίνητου της, myZen.gr, στάθηκαν στο πλευρό της ελληνικής VE2 Rally Team.

Με οδηγό και συνοδηγό αντίστοιχα τον Βασίλειο και τον Ιωάννη Βελάνη, η VE2 Rally Team κατάφερε να κατακτήσει την 8η θέση μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων που συμμετείχαν στον αγώνα, ο οποίος χαρακτηρίστηκε ως ένας από τους δυσκολότερους των τελευταίων ετών, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικράτησαν τις προηγούμενες ημέρες σε όλη τη χώρα και άλλαξαν άρδην τις συνθήκες του οδοστρώματος, καθιστώντας το εξαιρετικά ολισθηρό και λασπωμένο. Ωστόσο, το πλήρωμα της VE2 Rally Team κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του και να ανέβει στη ράμπα του τερματισμού.

- Advertisement -

Η μηχανική βλάβη, η οποία προέκυψε στο τιμόνι του οχήματος κατά τη διάρκεια του δεύτερου σκέλους, δεν πτόησε τους έμπειρους οδηγούς της ομάδας, οι οποίοι επέστρεψαν δυναμικά στο τελευταίο σκέλος του αγώνα, προσφέροντας ένα μοναδικό αγωνιστικό θέαμα μέχρι τη γραμμή τερματισμού στη Λαμία, κερδίζοντας το χειροκρότημα των θεατών.

Η Groupama Ασφαλιστική και το myZen.gr, υπερήφανοι υποστηρικτές της VE2 Rally Team, συγχαίρουν τους οδηγούς, οι οποίοι απέδειξαν για άλλη μια φορά πως, με την κατάλληλη προετοιμασία, τα εμπόδια και οι πιο αντίξοες συνθήκες μπορούν να υπερνικηθούν. 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ο ΣΕΜΑ δίνει το σήμα: Στις 2 Οκτωβρίου 2025 η ετήσια συνάντηση στο Ble Pavillon

O Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ) διοργανώνει tην Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2025 τη μεγάλη ετήσια εκδήλωσή του, στον ατμοσφαιρικό χώρο

Κλ. Δημαρχιάδης, Πάνορμος: ΓΣ τον Ιούλιο, μετά την καλύτερη χρονιά στην ιστορία του cluster

Τον απολογισμό μιας εμβληματικής χρονιάς κάνει ο Κλ. Δημαρχιάδης με αφορμή την επικείμενη ΓΣ του cluster τον Ιούλιο

Πάνω από 400 στελέχη στο καλοκαιρινό ραντεβού του ΣΕΣΑΕ

Ο ΣΕΣΑΕ πραγματοποίησε στις 25 Ιουνίου την καλοκαιρινή του εκδήλωση στο Manor House του GOLF PRIVE της Γλυφάδας

Η ετήσια καλοκαιρινή συνάντηση του ΣΕΣΑΕ

Πιστός στο ραντεβού του ο ΣΕΣΑΕ πραγματοποίησε, ακόμη μια χρονιά, την καλοκαιρινή του εκδήλωση, την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2025

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Σημαντικές εξελίξεις για τα ανασφάλιστα οχήματα

Καθοριστική συνάντηση της ηγεσίας του ΕΕΑ με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρη Παπαστεργίου

Ο Ασφαλιστικός Πράκτορας στο επίκεντρο: Από την επαγγελματική εξουθένωση στην ευημερία

Η Επιτροπή Ασφαλιστικών Πρακτόρων του ΕΕΑ καθορίζει ένα νέο θεσμικό προσανατολισμό

Ν. Μακρόπουλος στην κάμερα του I.W.: Η ελληνική ασφαλιστική αγορά αλλάζει

Tο εφετινό Insurance Conference ανέδειξε και ανέλυσε όλα όσα συμβαίνουν στον κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλισης, μέσα από διακεκριμένους ομιλητές, στελέχη και επιχειρήσεις.

Τι προβλέπει η Αllianz-Trade για την οικονομία

Στην Ευρώπη, οι αμυντικές δαπάνες ξεπερνούν το όριο του 3,5% του ΑΕΠ που απαιτούν οι ΗΠΑ στα περισσότερα μέλη του ΝΑΤΟ

«Φως» για τη λύση του προβλήματος των ανασφάλιστων οχημάτων

Αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και με τη συμμετοχή και του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ