Η Prosperty και η Robura μετασχηματίζουν την αγορά ακινήτων

Η Prosperty και η Robura μετασχηματίζουν την αγορά ακινήτων

Η Prosperty και η Robura μετασχηματίζουν την αγορά ακινήτων, παρέχοντας τεχνολογικές υπηρεσίες διαχείρισης και προώθησης ακινήτων στην Altia, την ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ακινήτων της Κύπρου.

 

Η Prosperty και η Robura μετασχηματίζουν την αγορά ακινήτων, παρέχοντας τεχνολογικές υπηρεσίες διαχείρισης και προώθησης ακινήτων στην Altia, την ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ακινήτων της Κύπρου.

Η Prosperty, κορυφαίος διεθνής πάροχος επιχειρηματικών πλατφορμών B2B SaaS για θεσμικά χαρτοφυλάκια ακινήτων, και η Robura, καινοτόμος περιφερειακός ηγέτης στις τεχνολογικές λύσεις και υπηρεσίες ακίνητης περιουσίας, ανακοίνωσαν ένα σημαντικό ορόσημο στη συνεργασία τους. Μαζί, έχουν συνεργαστεί για την παροχή ενός πλήρους πακέτου υπηρεσιών onboarding, asset management και commercialization ακινήτων μέσω της Prosperty B2B SaaS Enterprise Platform στην Altia, την ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ακινήτων στην Κύπρο, με ένα από τα μεγαλύτερα χαρτοφυλάκια ακινήτων, φέρνοντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον τομέα των ακινήτων.

Η Robura και η Prosperty προσφέρουν επαγγελματικές υπηρεσίες στην Altia χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνολογικές υπηρεσίες ακίνητης περιουσίας βασισμένες σε δεδομένα. Αυτή η λύση ενισχύει τις δυνατότητες της Altia, επιτρέποντάς της να επεκτείνει τις δυνατότητες της, να αυξήσει την ταχύτητά της και να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της στην κυπριακή αγορά ακινήτων. Με τη διαφοροποίηση της στην αγορά και την παροχή προστιθέμενης αξίας στους πελάτες της, η Altia είναι σε θέση να μεγιστοποιήσει την αξία των χαρτοφυλακίων της και να επιτύχει μακροπρόθεσμα στον κλάδο.

Η cloud-based SaaS πλατφόρμα παρέχει στην Altia ένα ολοκληρωμένο σύνολο λειτουργιών και πλεονεκτημάτων που μπορούν να εξορθολογήσουν τις λειτουργίες, να βελτιώσουν τη συνεργασία και να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα.

H πλατφόρμα ενσωματώνει real-time δεδομένα, analytics και δυνατότητες reporting που επιτρέπουν στην Altia να λαμβάνει τεκμηριωμένες αποφάσεις που οδηγούν στην ανάπτυξη και την κερδοφορία. Επιπλέον, η πλατφόρμα προσφέρει ένα  white-label marketplace με την επωνυμία https://www.altia.com.cy, η οποία θα επιτρέψει στην Altia να ενισχύσει περαιτέρω τις προσπάθειες εμπορικής προώθησης του χαρτοφυλακίου ακινήτων της.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για την συνεργασία μας με την Prosperty και την Robura, μέσω της οποίας επιτυγχάνουμε ολιστική διαχείριση και εμπορική προώθηση του χαρτοφυλακίου των ακινήτων μας με πιο αποτελεσματικό και αποδοτικό τρόπο», δήλωσε η Natasha Firman, Head of Real Estate Services της Altia.

«Η πλατφόρμα μας προσφέρει κεντροποιημένη και βελτιστοποιημένη διαχείριση του χαρτοφυλακίου μας με δυνατότητα ελέγχου των ακινήτων μας σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντάς μας να λαμβάνουμε αποφάσεις βάσει δεδομένων που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη και την επιτυχία.

Η Altia είναι το κορυφαίo brand της αγοράς ακινήτων στην Κύπρο, εισάγοντας μια σειρά από τα πιο καινοτόμα εργαλεία και πρακτικές για πρώτη φορά στην αγορά. Έχουμε πάθος με την εξυπηρέτηση των πελατών μας και παρέχουμε εξατομικευμένη υποστήριξη από την αρχή μέχρι το τέλος σε κάθε συναλλαγή ακίνητης περιουσίας».

«Ενώνοντας τις δυνάμεις μας με την Prosperty, μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε έναν κορυφαίο παίκτη της αγοράς όπως η Altia. Η συνεργασία μας είναι ένα σημαντικό βήμα για τον κλάδο του Real Estate στην Κύπρο με λύσεις τεχνολογίας αιχμής βασισμένες σε δεδομένα, δημιουργώντας έναν μηχανισμό με μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης» δήλωσε η Άννα Χαραλάμπους, Director της Robura.

«Η συνεργασία αυτή αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσης της Prosperty να παρέχει καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες τεχνολογίας στο Real Estate σε παγκόσμια κλίμακα. Με τη Robura ως έμπειρο συνεργάτη μας, είμαστε σίγουροι για την επιτυχία αυτού του εγχειρήματος. Είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη της Altia στην Πλατφόρμα μας και ανυπομονούμε να οικοδομήσουμε μια ισχυρή και μακρόχρονη συνεργασία» δήλωσε ο Αντώνης Μαρκόπουλος, CEO της Prosperty.

Η πλατφόρμα B2B SaaS παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση για θεσμικούς επενδυτές και εταιρείες διαχείρισης ακινήτων, συμπεριλαμβανομένων τραπεζών, servicers, REITs, Family Offices και κατασκευαστικών εταιρειών, για την αποτελεσματική και ολιστική διαχείριση και εμπορική προώθηση του χαρτοφυλακίου ακινήτων τους. Η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του κλάδου του Real Estate διεθνώς και παρέχει τον μηχανισμό που απαιτείται για ανάπτυξη και επιτυχία.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τους παρακάτω ιστότοπους:

 

https://www.altia.com.cy

και

https://prospertysolutions.com/prosperty-os/

και

http://robura.eu