back to top
10 C
Athens
Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2026

Σταθερά δίπλα στους Διαμεσολαβητές η ERGO, με νέο τμήμα εκπαίδευσης

Η ERGO Ασφαλιστική υλοποιεί στην πράξη τη διαχρονική στρατηγική της δέσμευση για την ενδυνάμωση και την υποστήριξη των δικτύων διαμεσολάβησης, προχωρώντας στη δημιουργία νέου Τμήματος Εκπαίδευσης.

Με το νέο αυτό τμήμα η ERGO επιδιώκει να προωθήσει την αριστεία και την επαγγελματική ανάπτυξη των διαμεσολαβητών της. Το νέο τμήμα θα παρέχει εκπαίδευση που θα ανταποκρίνεται στις εξελίξεις της αγοράς και στις σύγχρονες ανάγκες των διαμεσολαβητών, βοηθώντας τους να προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους συναλλασσόμενους μαζί τους.

- Advertisement -

Επικεφαλής του νέου Τμήματος αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Λογοθέτης, ως Προϊστάμενος Εκπαίδευσης Δικτύου Συνεργατών, ενώ η κα Ιωάννα Κουρτελάκη, θα ασκεί τα καθήκοντα της Υπεύθυνης Εκπαίδευσης Δικτύου Συνεργατών.

Ο κ. Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής Τομέα Πωλήσεων δήλωσε σχετικά: “η δημιουργία του νέου τμήματος και η αναγνώριση της αξίας της συνεχούς εκπαίδευσης των διαμεσολαβητών, αποτελεί ακόμη μια έμπρακτη απόδειξη του σημαντικού ρόλου που έχει ο διαμεσολαβητής στην αναπτυξιακή πορεία της ERGO. Ο Γιώργος είναι ένα έμπειρο στέλεχος, με 31 συνεχή χρόνια παρουσίας στον τομέα των πωλήσεων στους κόλπους της εταιρείας μας και είμαι βέβαιος, ότι θα συνδράμει αποτελεσματικά στην αναβάθμιση των υπηρεσιών εκπαίδευσης όλων των δικτύων της εταιρείας μας.”

- Advertisement -

Βασικοί στόχοι του νέου τμήματος είναι η αναδιοργάνωση και ο εκσυγχρονισμός του εκπαιδευτικού προγράμματος, η εφαρμογή στοχευμένης και ουσιαστικής εκπαίδευσης σε ομοιογενείς ομάδες που θα δημιουργηθούν με βάση τα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες των συνεργατών της ERGO, η παροχή ολιστικής εκπαίδευσης που αφορά στην κατανόηση του τρόπου λειτουργίας της εταιρείας, τα διαθέσιμα προϊόντα Ζωής και Υγείας, Γενικών ασφαλίσεων και η βελτίωση των επαγγελματικών δεξιοτήτων των διαμεσολαβητών, που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα θεμάτων, όπως δεξιότητες επικοινωνίας και διαχείρισης πελατειακών σχέσεων.

Οι διαμεσολαβητές που συνεργάζονται με την ERGO θα επωφεληθούν σημαντικά από τα προγράμματα εκπαίδευσης καθώς θα αποκτήσουν γνώσεις που θα τους βοηθήσουν να αναπτύξουν την επιχείρησή τους, να κατανοήσουν τις ανάγκες των πελατών τους και να προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις ασφαλίσεων που θα εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Ο κ. Λογοθέτης συμπλήρωσε ότι “η δημιουργία του νέου Τμήματος Εκπαίδευσης, αντανακλά τη δέσμευση της ERGO να επενδύσει στην ανάπτυξη των διαμεσολαβητών της. Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, στοχεύουμε να καλλιεργήσουμε τις δεξιότητές τους με βιωματικό και ζωντανό τρόπο, να εμπλουτίσουμε τις απαραίτητες γνώσεις τους που θα τους επιτρέπουν να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικοί και επιτυχημένοι στην αγορά, να εμπνεύσουμε σιγουριά και αυτοπεποίθηση εδραιώνοντας ταυτόχρονα το όραμα και τις αξίες μας”.

Σχετικές δημοσιεύσεις

ERGO, προβλέψεις και στόχοι για το 2026

Υψηλότερο καθαρό αποτέλεσμα το 2025, με στόχο τα 0,9 δισ. και δείκτη ζημιών και εξόδων προς τα καθαρά ασφάλιστρα 89% για το 2026

Η ERGO Hellas προωθεί το ERGO My Business ως ασπίδα για τις σύγχρονες επιχειρήσεις

Το μήνυμα της καμπάνιας είναι ότι η ασφάλιση δεν αποτελεί απλώς τυπική υποχρέωση, αλλά εργαλείο επιχειρηματικής συνέχειας και ανάπτυξης

Η ERGO Hellas επενδύει στην πρόληψη με το πρόγραμμα ERGO Health Prime Care

Απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς, κάλυψη διαγνωστικών εξετάσεων, καθώς και πρόσβαση σε ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργαζόμενων ιατρικών κέντρων

ERGO Hellas: Νέα έμφαση στην πρόληψη

Με τα προγράμματα ERGO Health Care, το δωρεάν check‑up δίνει τη δυνατότητα στον ασφαλισμένο να φροντίσει την υγεία του έγκαιρα, χωρίς άγχος και επιπλέον κόστος

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

ΕΙΑΣ: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ασφαλίσεων Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικών Κινδύνων

Σε υβριδικό περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης την Τρίτη 3 και την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2026

«Άλμα Ζωής»: Γυναίκες στηρίζουν γυναίκες με καρκίνο μαστού

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης εθελοντριών του Συλλόγου στη Θεσσαλονίκη, βασισμένο στο πρότυπο Reach to Recovery, προσφέρει γέφυρα κατανόησης και δύναμης

GIRLS2CYBER: Το Ελληνικό Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας συμμετέχει στο ευρωπαϊκό έργο ψηφιακής ενδυνάμωσης των κοριτσιών

Το GIRLS2CYBER στοχεύει να γεφυρώσει το τεχνολογικό χάσμα των φύλων και να εμπνεύσει κορίτσια 12-15 ετών να ανακαλύψουν τον κόσμο της κυβερνοασφάλειας

Κύκλος σεμιναρίων «Χτίζοντας Βιώσιμη Ασφαλιστική Καριέρα» από το ΕΕΑ

Στις 2 Μαρτίου το 1o webinar, με θέμα «Συστάσεις – Οργάνωση – Προγραμματισμός»

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Νέα εφαρμογή για εντοπισμό ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ

Οι χρήστες της εφαρμογής θα μπορούν να εντοπίζουν σε πραγματικό χρόνο το ασθενοφόρο που έχουν καλέσει

Ημέρα Σπανίων Παθήσεων 2026: Φωνή σε μια αόρατη κοινότητα

Παρότι κάθε σπάνια πάθηση αφορά μικρό αριθμό ασθενών, συνολικά επηρεάζουν σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού

Οι γυναίκες στην Ελλάδα παραμένουν στο περιθώριο της επενδυτικής δραστηριότητας

Νέα ευρωπαϊκή μελέτη αναδεικνύει τις προκλήσεις, τις αντιλήψεις και τις ευκαιρίες για την ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στις επενδύσεις

Kaspersky: Νέα εκστρατεία phishing κλέβει στοιχεία διασύνδεσης εταιρειών μέσω του Google Tasks

Τα θύματα λαμβάνουν μια ειδοποίηση που φαίνεται απολύτως αυθεντική, με θέμα «Έχετε μια νέα εργασία»

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για το Επίδομα Παιδιού 2026 μέσω της πλατφόρμας Α21

Η AIG Greece υπενθυμίζει ότι ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας υποβολής και επικαιροποίησης των αιτήσεων