back to top
32.8 C
Athens
Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2026

Mια γιορτή από τον ΣΕΣΑΕ για τα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η καθιερωμένη καλοκαιρινή εκδήλωση του ΣΕΣΑΕ που αποτελεί πλέον θεσμό για τα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς,  τα οποία είχαν για άλλη μία χρονιά την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες για θέματα που αφορούν τις εξελίξεις της αγοράς σε κλίμα χαλαρό και ευχάριστο στο Golf της Γλυφάδας την Τετάρτη 28 Ιουνίου. 

Κύριος στόχος της εκδήλωσης ήταν να συσφίξει τις σχέσεις και να ενισχύσει την δικτύωση των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην ασφαλιστική αγορά, μεταξύ των οποίων στελέχη ασφαλιστικών εταιριών, ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, εκπρόσωποι του κλαδικού Τύπου και συνεργάτες. Η ενέργεια αυτή εντάσσεται μέσα στο ευρύ φάσμα των δραστηριοτήτων του ΣΕΣΑΕ που περιλαμβάνει επιμορφωτικές δράσεις, ενημερωτικές ημερίδες και εκδηλώσεις κοινωνικής προσφοράς. 

- Advertisement -

Ο αριθμός των συμμετεχόντων στην εκδήλωση ήταν εντυπωσιακός αυτή την χρονιά και τα Μέλη ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΣΑΕ, ο οποίος συμπληρώνει φέτος τα 90 χρόνια. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά την ανανεωμένη του ταυτότητα καθώς και το πνεύμα εξωστρέφειας και συμπερίληψης που καλλιεργεί από την αρχή του έτους.

Όπως κάθε χρόνο, όλα τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΣΑΕ υποδέχτηκαν προσωπικά τους καλεσμένους. Επίσης καλωσόρισαν τα Νέα Μέλη με μία κατ’ιδίαν συνάντηση προτρέποντάς τους να συμμετέχουν σε όλες τις δράσεις που θα ακολουθήσουν ώστε να δημιουργηθεί μία ανθρώπινη αλυσίδα που συνεχώς θα αναβαθμίζει την δυναμική του Συνδέσμου. 

- Advertisement -

Σε κλίμα αισιοδοξίας και χαρούμενης διάθεσης, δεσμεύτηκαν όλοι να συνδράμουν στην δυναμική πορεία που έχει σημειώσει ο ΣΕΣΑΕ, μέσα από την δραστηριότητά τους και την συμμετοχή τους σε όλες τις εκδηλώσεις που ακολουθούν.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Περισσότερα από 400 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς συγκέντρωσε η καλοκαιρινή εκδήλωση του ΣΕΣΑΕ

Η μεγάλη ανταπόκριση ανέδειξε τον διαχρονικό ρόλο του ΣΕΣΑΕ ως σταθερού σημείου συνάντησης, διαλόγου και συνεργασίας

Ο ΣΕΣΑΕ προσκαλεί στην ετήσια καλοκαιρινή συνάντηση της ασφαλιστικής αγοράς

Την Πέμπτη 2 Ιουλίου στο Golf Prive της Γλυφάδας – Έως τις 26 Ιουνίου οι δηλώσεις συμμετοχής

ΣΕΣΑΕ: Με υψηλό ενδιαφέρον και συμμετοχή η εκδήλωση για τις μικροεκφράσεις προσώπου

H ομιλία της Ρ. Οικονόμου είχε στόχο την ενημέρωση και την ανάπτυξη παρατηρητικότητας και επικοινωνιακής ακρίβειας

Με επίκεντρο τη δύναμη της μη λεκτικής επικοινωνίας η εκδήλωση του ΣΕΣΑΕ για τις μικροεκφράσεις προσώπου

Η σημαντική συμμετοχή επιβεβαίωσε ότι η αποτελεσματική επικοινωνία και η κατανόηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς αποτελούν πλέον κρίσιμα εργαλεία

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Στην κορυφή της ψηφιακής καινοτομίας η Anytime Romania – Το βραβείο παρέλαβε ο Αντώνης Τσακνάκης

Μια στιγμή που επιβεβαιώνει τη θέση της Anytime στη νέα γενιά των ψηφιακών ασφαλιστικών μοντέλων

Χαμηλότερη η τιμολόγηση των ομολογιών της Εθνικής Ασφαλιστικής, πάνω από 600 εκατ. οι εντολές

Υπερκάλυψη συναλλαγής x 3, θεσμικοί επενδυτές κυρίως από Γαλλία, Βρετανία, την 9η Σεπτεμβρίου στο Euro MTF Market

Λουκάς Γερασίμου: «Η τεχνολογία απλοποιεί τη διαδικασία και ο ασφαλιστικός σύμβουλος δίνει νόημα στην επιλογή»

O Tied Agency Sales Leader του Ομίλου Interamerican μιλά στον Λάμπρο Ρόδη για την «επόμενη ημέρα» του κλάδου

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Την Κυριακή το μεσημέρι τα εγκαίνια του περιπτέρου του ΕΕΑ στην 90ή ΔΕΘ

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων της πολιτικής, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Επιμελητηρίων και της επιχειρηματικής κοινότητας

Παράταση προθεσμίας εγγραφής στο πρόγραμμα «EIAS Certified Specialist in Group Insurance and Corporate Risk Underwriting»

Δυνατότητα εγγραφής έως Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου στις 14:00 αλλά και έκπτωσης μέσω εγγραφής στην EIAS Alumni Society

Στην κορυφή της ψηφιακής καινοτομίας η Anytime Romania – Το βραβείο παρέλαβε ο Αντώνης Τσακνάκης

Μια στιγμή που επιβεβαιώνει τη θέση της Anytime στη νέα γενιά των ψηφιακών ασφαλιστικών μοντέλων

Χαμηλότερη η τιμολόγηση των ομολογιών της Εθνικής Ασφαλιστικής, πάνω από 600 εκατ. οι εντολές

Υπερκάλυψη συναλλαγής x 3, θεσμικοί επενδυτές κυρίως από Γαλλία, Βρετανία, την 9η Σεπτεμβρίου στο Euro MTF Market