Οnline ατομικές εγγραφές στο Επετειακό εκπαιδευτικό συνέδριο ΕΣΑΠΕ-GAMA

Η ΕΣΑΠΕ www.esape.gr, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της, με την GAMA Global Hellas www.gamahellas.com, συνεχίζουν να συνεισφέρουν στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση μέσω των εκπαιδευτικών τους συνεδρίων, από το 2013 έως το 2023,  με Διεθνείς Ομιλητές (υπό την αιγίδα της GAMA Global www.gamaglobal.org).

Κορυφαίοι Ομιλητές από την Παγκόσμια Ασφαλιστική Βιομηχανία θα βρεθούν στο επετειακό συνέδριο “10 YEARS GAMA Global Hellas – 10 years celebrating knowledge”, την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023, ώρες 13:00-18:30, στο εμβληματικό Αμφιθέατρο Μιλτιάδη Έβερτ (Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων)  (live streaming και δια ζώσης).

Το συνέδριο τελείται υπό την αιγίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ),  της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), και του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ).

Σας ενημερώνουμε ότι, ξεκίνησαν οι online ατομικές εγγραφές!

Κάντε τώρα την εγγραφή σας πατώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο :

https://gamahellasevent2023.liveon.tech/panel/register

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην κα Ρούλα Τσεκουρλούκη, υπεύθυνη επικοινωνίας συνεδρίου & διοικητικής υποστήριξης ΕΣΑΠΕ, στα τηλέφωνα: 2109242707 & 2109221573, email:info@esape.gr .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*