Η Groupama υπερήφανη χορηγός του αθλητή ιστιοπλοΐας, Δ. Μπήτρου

Η Groupama Ασφαλιστική, με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει ότι για 5η συνεχή χρονιά θα βρίσκεται στο πλευρό του νεαρού Έλληνα αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Πειραιά και μέλους της Εθνικής Ομάδας Ιστιοπλοΐας, Δημήτρη Μπήτρου, στηρίζοντας την προσπάθειά του να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί εντός και εκτός συνόρων στο άθλημά του.

Ο Δημήτρης Μπήτρος έχει ήδη στο ενεργητικό του αρκετές σημαντικές διακρίσεις τα τελευταία χρόνια. Το 2022 ήταν μια ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά, κατά την οποία κατάφερε να ξεχωρίσει σε σημαντικές διοργανώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το 2023 κατάφερε, επίσης, να διακριθεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 420, κατακτώντας την 1η θέση στην κατηγορία Μεικτών Νέων, την 1η θέση στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών, τη 2η θέση στην κατηγορία Ανδρών και τη 2η θέση στην κατηγορία Νέων Ανδρών. Στους επόμενους στόχους του περιλαμβάνονται το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 420 στην Gdynia της Πολωνίας (3-10/7/23) και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 42 στην Alicante της Ισπανίας (21-29/7/23).

Στην Groupama Ασφαλιστική, αναγνωρίζοντας τη σημασία του αθλητισμού για την πρόληψη και την προστασία της υγείας, στεκόμαστε “Σίγουρα Δίπλα” σε αθλητές σαν τον Δημήτρη Μπήτρο, που συνδυάζουν σκληρή δουλειά και υψηλού επιπέδου προετοιμασία, στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων τους. Η Groupama Ασφαλιστική του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στους προσεχείς αγώνες του. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*