back to top
26 C
Athens
Σάββατο 6 Ιουνίου 2026

Θεσσαλονίκη: Πρόγραμμα «ΜΑΜΑ» του SolidarityNow με την υποστήριξη της Eurolife FF

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα ενδιαφέροντος

Το πρόγραμμα «ΜΑΜΑ – Στηρίζουμε τις νέες και μέλλουσες μαμάδες», που πραγματοποιείται από το  SolidarityNow με την υποστήριξη της Eurolife FFH, ξεκίνησε και επίσημα πριν λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις οικογένειες, εγκυμονούσες και νέους γονείς από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, που θέλουν να ενημερωθούν και να ενδυναμωθούν σχετικά με τη φροντίδα της μητέρας, του μικρού παιδιού και όλης της οικογένειας. Για τη Eurolife FFH αξία έχει να βρίσκεται στο πλευρό των οικογενειών στην Ελλάδα, για αυτό και συνεργάζεται με οργανισμούς με τους οποίους μοιράζεται τις ίδιες αξίες για την υλοποίηση πρωτοβουλιών που θα έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο στις ζωές τους. Ένας από αυτούς τους οργανισμούς είναι και το SolidarityNow, που έχει σταθερό στόχο να παρέχει υποστήριξη στα ευάλωτα μέλη της κοινωνίας μας μέσα από καινοτόμες δράσεις. 

- Advertisement -

Στο πλαίσιο του προγράμματος «ΜΑΜΑ», παρέχεται ατομική και ομαδική συμβουλευτική σχετικά με θέματα όπως η διατροφή, η άσκηση και η φροντίδα στην περίοδο της εγκυμοσύνης, η προετοιμασία για τον τοκετό, ο θηλασμός και η φροντίδα του μωρού. Σε γονείς με μωρά και νήπια έως 2 ετών παρέχεται συμβουλευτική για την παιδική διατροφή και τη γονεϊκότητα. Παράλληλα, η ομάδα διοργανώνει συζητήσεις και δράσεις ευαισθητοποίησης για θέματα περιγεννητικής φροντίδας και γονεϊκότητας. 

Το πρόγραμμα «ΜΑΜΑ» υλοποιείται στη Θεσσαλονίκη για ολόκληρο το 2023, από ομάδα εξειδικευμένων στελεχών της οργάνωσης, με στόχο την παροχή κατάλληλης υποστήριξης και φροντίδας στους συμμετέχοντες, ώστε να ανταποκριθούν καλύτερα στον νέο ρόλο της ζωής τους. Επίσης, προσφέρεται η δυνατότητα παροχής υποστήριξης και διαδικτυακά, εξυπηρετώντας με αυτόν τον τρόπο γυναίκες και οικογένειες που δυσκολεύονται να μετακινηθούν ή κατοικούν εκτός Θεσσαλονίκης. 

- Advertisement -

Όλοι όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα, και η ομάδα του προγράμματος του SolidarityNow θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί τους.

H Eurolife FFH επέλεξε να στηρίξει το νέο πρόγραμμα «ΜΑΜΑ» στο πλαίσιο των κοινωνικών της προγραμμάτων, καθώς είναι μια εταιρεία που από το 2019 βρίσκεται σταθερά δίπλα στις οικογένειες της χώρας μας μέσα από τις ολοκληρωμένες πρωτοβουλίες που πραγματοποιεί και υποστηρίζει με συνέπεια. Πρωτοβουλίες που έχουν να κάνουν με τη στήριξη των ζευγαριών και των γυναικών που θέλουν να φέρουν στον κόσμο τα παιδιά τους, την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος στην Ελλάδα και την υποστήριξη της οικογένειας στη χώρα μας γενικότερα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μια έκπληξη από την Aon στην Ύδρα

Δυο λόγια από τον CEO της Αon έφτασαν για να μας προϊδεάσουν περί των όσων θα ακούσουμε σήμερα στο συνέδριο

26th Insurance & Reinsurance Meeting: Ξεκινά σήμερα με εκδηλώσεις των Aon και Eurolife FFH

Ένας θεσμός συνυφασμένος με το νησί της Ύδρας – Το πρόγραμμα των συζητήσεων και των networking events

Ριζικές αλλαγές στην οδική ασφάλεια: μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί!

Η αξιοποίηση αυτής της ευκαιρίας θα εξαρτηθεί όχι από τις εξαγγελίες, αλλά από τη συνέπεια, τον έλεγχο και τη διάρκεια στην υλοποίησή τους

Ασφαλισμένη οδήγηση στην πράξη: θεσμοί, έλεγχοι και προστασία των θυμάτων

Όσα ειπώθηκαν στο 2ο πάνελ του επετειακού συνεδρίου του Επικουρικού Κεφαλαίου

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

NN Hellas: Ανακοίνωση για τις αναπροσαρμογές στα ασφάλιστρα υγείας

«Συμμορφωνόμαστε πλήρως με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο και αναμένουμε τη δημοσίευση του νέου δείκτη της ΕΛΣΤΑΤ» επισημαίνει μεταξύ άλλων η εταιρεία

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ επενδύει με συνέπεια στην ανακύκλωση και στη βιώσιμη ανάπτυξη

Ο απολογισμός των δράσεων συλλογής και διαχείρισης ανακυκλώσιμων υλικών στις εγκαταστάσεις της εταιρείας σε όλη τη χώρα

Η Atradius στο πλευρό των εθελοντών δασοπροστασίας στις Αφίδνες

Μέσα από παρουσιάσεις και ασκήσεις, οι συμμετέχοντες εκπαιδεύτηκαν σε βασικές διαδικασίες πρόληψης, αντιμετώπισης και κατάσβεσης δασικών πυρκαγιών

Η INTERAMERICAN υπενθυμίζει την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου – Έμφαση στην πρόληψη και στην προστασία

«Ενημερωνόμαστε, προλαμβάνουμε, προστατεύουμε τη φύση και όσα έχουν αξία»

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Affidea και Novo Nordisk ενώνουν δυνάμεις κατά της παχυσαρκίας και του διαβήτη

ΜoU για δράσεις ενημέρωσης-ευαισθητοποίησης, καθώς και πρωτοβουλίες που στηρίζουν την πρόληψη και τη φροντίδα

Το σημαντικότατο μήνυμα του μήνα για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση

Τι και ποιους αφορούν οι ενισχύσεις του «Ξεκινώ Επιχειρηματικά» – Δηλώσεις Δ. Γαβαλάκη στο «IW»

«Ξεκινώ Επιχειρηματικά»: Ο ασφαλιστικός πράκτορας δεν είναι μόνος

Η Χρ. Φυτέα, Πρ. Επιτροπής Ασφαλιστικών Πρακτόρων ΕΕΑ, εξηγεί γιατί η ένταξη της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στη δράση αποτελεί σημαντική θεσμική νίκη

NN Hellas: Ανακοίνωση για τις αναπροσαρμογές στα ασφάλιστρα υγείας

«Συμμορφωνόμαστε πλήρως με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο και αναμένουμε τη δημοσίευση του νέου δείκτη της ΕΛΣΤΑΤ» επισημαίνει μεταξύ άλλων η εταιρεία