back to top
8.6 C
Athens
Κυριακή 1 Μαρτίου 2026

Φέτος το Πάσχα η Anytime σε συνεργασία με το Humanity Greece Ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Η Anytime, συνεπής στη δέσμευσή της να προσφέρει κάθε στιγμή περισσότερα και με όραμά της τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, φέτος το Πάσχα, επέλεξε να υποστηρίξει τον ανθρωπιστικό οργανισμό Humanity Greece.

Τη Δευτέρα 3 Απριλίου, εργαζόμενοι της Anytime βρέθηκαν στο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο του Humanity Greece στο Μεταξουργείο, όπου βοήθησαν στη δημιουργία των μηνιαίων πακέτων στήριξης του μητρώου ωφελούμενων, που πλέον ξεπερνάει τις 500 οικογένειες. Η ανθρωπιστική βοήθεια αποστέλλεται μία φορά τον μήνα και περιλαμβάνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Ως ελάχιστη κίνηση προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, η Anytime καλύπτει το κόστος μεταφοράς 270 πακέτων σε οικογένειες της περιφέρειας.

- Advertisement -

Επιπλέον, οι άνθρωποι της Anytime έλαβαν μέρος στην οργανωμένη Κοινωνική Κουζίνα του Humanity Greece και μαγείρεψαν πάνω από 100 μερίδες φαγητού, οι οποίες διανεμήθηκαν την ίδια μέρα. 

O Πάνος Κούβαλης, επικεφαλής του τμήματος Mobility & Convenience της Interamerican, ανέφερε: «ο εθελοντισμός είναι μέρος των αξίων και της κουλτούρας των ανθρώπων που εργάζονται στην Anytime. Θα συνεχίσουμε να στοχεύουμε σε πρωτοβουλίες που γίνονται για καλό σκοπό και συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας των συνάνθρωπών μας».  

- Advertisement -

Η Γεωργία Παράσχου, ιδρύτρια του Humanity Greece, ευχαρίστησε θερμά για την πρωτοβουλία και την ουσιαστική συνεισφορά της Anytime, επισημαίνοντας ότι τα αποτελέσματα που μπορούν να επιτευχθούν με τη συμβολή των εταιρειών προς την Κοινωνία των Πολιτών, θα διαμορφώσουν ένα υψηλότερο βιοτικό επίπεδο για τους ευάλωτους συνανθρώπους μας.

Η εθελοντική οργάνωση Humanity Greece δημιουργήθηκε με σκοπό την άμεση ανταπόκριση στις έκτακτες ανάγκες των πολιτών και αποτελείται από μία μεγάλη αλυσίδα νέων ατόμων που διαμορφώνουν ένα ξεχωριστό σκηνικό αλληλεγγύης στην Ελλάδα. Έχει δημιουργήσει το πρώτο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο στο Μεταξουργείο και στηρίζει σε μηνιαία βάση πολίτες που χρήζουν άμεσης βοήθειας σε όλη τη χώρα, προσφέροντας την απαραίτητη στήριξη με αγαθά και είδη πρώτης ανάγκης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

InteramerICAN Day: Μία ημέρα αφιερωμένη στoν εθελοντισμό

Με αφετηρία τον Μάρτιο του 2026, κάθε εργαζόμενος θα έχει στη διάθεσή του μία επιπλέον ημέρα άδειας, η οποία θα αξιοποιείται αποκλειστικά για εθελοντική δράση

Η Humanity Greece χαρτογραφεί για πρώτη φορά τον εθελοντισμό στην Ελλάδα – Βίντεο

Και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού φωταγωγεί εμβληματικά σημεία της χώρας

Οι άνθρωποι της Allianz αφιέρωσαν 1.248 ώρες σε εθελοντικές δράσεις με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο

156 εργαζόμενοι της συμμετείχαν στις δράσεις της Allianz Volunteer Day, σε συνεργασία με τους οργανισμούς Humanity Greece και Save a Greek Stray

Interamerican & Anytime: Όταν η ασφάλιση γίνεται εμπειρία ζωής

Πίσω από την επιτυχία βρίσκεται το ολοκληρωμένο οικοσύστημα της Interamerican, που εξασφαλίζει πραγματική υποστήριξη πριν και μετά την ασφάλιση

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για το Επίδομα Παιδιού 2026 μέσω της πλατφόρμας Α21

Η AIG Greece υπενθυμίζει ότι ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας υποβολής και επικαιροποίησης των αιτήσεων

Π. Ξένος για φυσικές καταστροφές: «Κάθε 1 ευρώ που δαπανάται στην πρόληψη ισοδυναμεί με 8 ευρώ σε μέτρα αποζημιώσεων»

Η Εθνική Ασφαλιστική δίνει το βήμα στον Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Πρόγραμμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης Ασφαλιστικού Πράκτορα

Το 30ωρο πρόγραμμα θα διεξαχθεί από την Τρίτη 10 Μαρτίου έως την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2026

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Νέα εφαρμογή για εντοπισμό ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ

Οι χρήστες της εφαρμογής θα μπορούν να εντοπίζουν σε πραγματικό χρόνο το ασθενοφόρο που έχουν καλέσει

Ημέρα Σπανίων Παθήσεων 2026: Φωνή σε μια αόρατη κοινότητα

Παρότι κάθε σπάνια πάθηση αφορά μικρό αριθμό ασθενών, συνολικά επηρεάζουν σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού

Οι γυναίκες στην Ελλάδα παραμένουν στο περιθώριο της επενδυτικής δραστηριότητας

Νέα ευρωπαϊκή μελέτη αναδεικνύει τις προκλήσεις, τις αντιλήψεις και τις ευκαιρίες για την ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στις επενδύσεις

Kaspersky: Νέα εκστρατεία phishing κλέβει στοιχεία διασύνδεσης εταιρειών μέσω του Google Tasks

Τα θύματα λαμβάνουν μια ειδοποίηση που φαίνεται απολύτως αυθεντική, με θέμα «Έχετε μια νέα εργασία»

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για το Επίδομα Παιδιού 2026 μέσω της πλατφόρμας Α21

Η AIG Greece υπενθυμίζει ότι ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας υποβολής και επικαιροποίησης των αιτήσεων