Εγκαίνια του 3ου Medifirst στο Περιστέρι

Σηματοδοτεί την περαιτέρω ανάπτυξη του ομίλου

Έλενα Ερμείδου

Εγκαινιάστηκε σήμερα το 3ο Medifirst στο Περιστέρι της INTERAMERICAN, παρουσία του διευθύνοντος συμβούλου Γιάννη Καντώρου, του γενικού διευθυντή Ζωής & Υγείας της εταιρείας, κ. Γιώργου Βελιώτη και του πρώην προέδρου και CEO, νυν επίτιμου μέλους του ομίλου ACHMEA, Willem van Duin.

Τα εγκαίνια σηματοδοτούν την περαιτέρω ανάπτυξη του Ομίλου, ο οποίος θέτει ως στόχο “να δημιουργηθεί και το 4ο, το 5ο, το 6ο Medifirst, όχι μονο στην Αθήνα αλλά και στη Θεσσαλονίκη και σε άλλα σημεία Ελλάδος” όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Το Medifirst Περιστερίου εστιάζει στην Πρωτοβάθμια Περίθαλψη και απεθύνεται στους ασφαλισμένους αλλά και σε όλους τους πολίτες της περιοχής -και όχι μόνο. Θέτει ως στόχους την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος στην Ελλάδα καθώς και των χρόνιων παθήσεων που εκπροσωπούν το 60% των περιστατικών.

Το Medifirst λειτουργεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και τη διεθνή εμπειρία, ενώ αποτελεί ένα ιδανικότατο μοντέλο στον χώρο της υγείας που έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Διαθέτει άριστες τεχνικές υποδομές και άριστο προσωπικό όλων των ειδικοτήτων για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών στους πολίτες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*