Interasco:Ψηλά στην ατζέντα η εκπαίδευση και η διεύρυνση της πελατειακής βάσης

Η δύναμη και το πάθος είναι η παρακαταθήκη που μας άφησε το 2022, τονίζει στο iw ο διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της Interasco, κ. Κωνσταντίνος Αρβανίτης, μιλώντας για το 2022 και για τις προσδοκίες του 2023.

στην Έλενα Ερμείδου

iw? Ποια είναι η παρακαταθήκη που άφησε το 2022 στην ασφαλιστική αγορά; Τι έγινε το 2022 και ποιος ήταν ο αντίκτυπος στις εργασίες σας;

απ. Το 2022 ήταν μία ακόμα δύσκολη χρονιά, αλλά με θετικό πρόσημο, τόσο στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας όσο και στην ανάπτυξη της αγοράς μας. Η υποχώρηση της πανδημίας συνέπεσε με τον ρωσο-ουκρανικό πόλεμο, ο οποίος συνεχίζεται και επιφέρει παγκοσμίως ενεργειακή κρίση και αύξηση του πληθωρισμού, με τις γνωστές δυσμενείς επιπτώσεις στο διαθέσιμο εισόδημα των πολιτών. 

Όλα τα παραπάνω, καθώς και η δύσκολη οικονομικά δεκαετία που αφήνουμε πίσω μας, μας θωράκισαν με υπομονή, δύναμη και πάθος για συνεχή βελτίωση, και αυτό θεωρώ πως είναι η παρακαταθήκη που μας άφησε το 2022. 

Αυτό αποτυπώνεται και στην ανάπτυξη της ασφαλιστικής βιομηχανίας, αφού, ακόμα και στις δύσκολες αυτές συγκυρίες της χρονιάς που πέρασε, παρουσίασε θετικό πρόσημα για το διάστημα Ιανουαρίου-Νοεμβρίου 2022 της τάξης του 3,4%, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΑΕΕ. 

Αντίστοιχα –και ακόμα περισσότερο–, κάτι τέτοιο απεικονίζεται και στα παραγωγικά αποτελέσματα της Ιnterasco, που ήταν διαρκώς αυξητικά, ώστε με το κλείσιμο του έτους 2022 εμφανίσαμε αύξηση παραγωγής της τάξης του 14,7%.

iw? Ποια θέματα βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα σας το 2023;

απ. Για το 2023 θέλουμε να συνεχίσουμε να δίνουμε έμφαση στην εκπαίδευση των συνεργατών μας, να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρείας μας και να συνεχίσουμε να διευρύνουμε την πελατειακή μας βάση σε όλους τους κλάδους όπου δραστηριοποιούμαστε, με μοναδικό όχημα τους συνεργάτες μας. 

iw? Ποιες είναι οι προσδοκίες σας για το 2023;

απ. Με την αμέριστη υποστήριξη της μητρικής μας εταιρείας, Harel, ενός χρηματοοικονομικού ομίλου παγκόσμιας εμβέλειας, και όπως δήλωσε πρόσφατα ο CEO της εταιρείας, κ. Κάρολος Σαΐας, προσδοκούμε για το 2023, αλλά και για τα επόμενα χρόνια: 

• να συνεχίσουμε δυναμικά την αναπτυξιακή μας πορεία,

• να προσδίδουμε προστιθέμενη αξία στους μετόχους, τους πελάτες και το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας, 

• να εκπαιδεύουμε διαρκώς τους ανθρώπους μας επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες και πρακτικές,

• να προτείνουμε, να δημιουργούμε και να υλοποιούμε επιτυχώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας,

• πάντα με αξιοπρέπεια, ήθος και σεβασμό προς τους συνεργάτες και πελάτες μας, προκειμένου η Interasco να συνεχίσει να τοποθετείται στις πλέον ανθρωποκεντρικές, αξιόπιστες και φερέγγυες εταιρείες στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*