Βασιλείου Βασίλης- Επικεφαλής Ασφάλειας Πληροφοριών, Επιχειρησιακής Συνέχειας & Προστασίας Δεδομένων Groupama Ασφαλιστική

Διπλή διάκριση για Groupama Ασφαλιστική και Office Line 

Το πρόγραμμα Cyber Security της Groupama Ασφαλιστικής, που ολοκληρώθηκε με την υποστήριξη της Office Line, απέσπασε δυο σημαντικές διακρίσεις στα Cyber Security Awards 2023, αναδεικνύοντας τη σημαντική ψηφιακή πρόοδο της εταιρείας, όπως αυτή αποτυπώνεται με αριθμούς σε συστήματα αυτοματοποίησης και διαχείρισης κυβερνοασφάλειας.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα αποτελούνταν από πολυάριθμα επιμέρους έργα και είχε ως στόχο την αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη διαχείριση ασφαλούς πρόσβασης – από οπουδήποτε και μέσω οποιασδήποτε συσκευής – σε εταιρικούς πόρους, καθώς και την ενίσχυση της προστασίας των πληροφοριών σε όλο τον κύκλο ζωής τους. Η όλη προσέγγιση έγινε με γνώμονα τις αρχές που διέπουν ένα πλαίσιο μηδενικής εμπιστοσύνης (zero-trust framework).  Το πρόγραμμα βραβεύτηκε στις Κατηγορίες “Insurance” και “Identity and Access Management”, αποσπώντας δυο βραβεία Bronze. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Μαρτίου 2023, στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή.

κκ. Ζαρμπής Νίκος- Τομεάρχης Λειτουργιών & Υποδομών Πληροφορικής Groupama Ασφαλιστική, Βασιλείου Βασίλης- Επικεφαλής Ασφάλειας Πληροφοριών, Επιχειρησιακής Συνέχειας & Προστασίας Δεδομένων Groupama Ασφαλιστική, Χρισταράς Ιωάννης- Διευθυντής Πληροφορικών Συστημάτων Groupama Ασφαλιστική.

Ο επικεφαλής Ασφάλειας Πληροφοριών, Επιχειρησιακής Συνέχειας & Προστασίας Δεδομένων της Groupama Ασφαλιστικής, Βασίλης Βασιλείου, σχολίασε σχετικά: «Στη Groupama Ασφαλιστική, επενδύουμε αδιάκοπα στη συνεχή βελτίωση του πλαισίου διακυβέρνησης της κυβερνοασφάλειας, με απώτερο στόχο την ενίσχυση της εμπιστοσύνης των πελατών μας και την επιχειρησιακή συνέχεια. Η κυβερνοασφάλεια βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας, ως εκ τούτου οι τιμητικές αυτές βραβεύσεις πέρα από την ηθική ικανοποίηση, αποτελούν κίνητρο για ακόμα πιο επιστημονική, αποτελεσματική δουλειά.  Επιθυμούμε με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους συνεργάτες μας από την Office Line για την άψογη συνεργασία τους και είμαστε βέβαιοι ότι με την υποστήριξή τους θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε επάξια στις προκλήσεις του μέλλοντος.»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*