back to top
34.4 C
Athens
Τρίτη 4 Αυγούστου 2026

Δενδροφύτευση Ε.Ε.Α. στην πληγείσα από τις πυρκαγιές Βαρυμπόμπη

Στη Βαρυμπόμπη, μία από τις περιοχές της Αττικής που επλήγησαν βαρύτατα από τις πυρκαγιές το 2021, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 η τρίτη κατά σειρά δράση δενδροφύτευσης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, σε συνεργασία με τον Δήμο Αχαρνών και τη WE4ALL.

Στη δενδροφύτευση συμμετείχαν μέλη της Διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων επιχειρηματικότητας και των σωματείων, επαγγελματίες, εθελοντές αλλά και πλήθος οικογενειών με τα παιδιά τους.

- Advertisement -

«Βρισκόμαστε σε μία περιοχή που δοκιμάστηκε από τις πυρκαγιές το 2021. Ως Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών ήμασταν εδώ και τότε, στηρίζοντας με οικονομική ενίσχυση ύψους 100.000 ευρώ τις πληγείσες επιχειρήσεις της περιοχής. Συνεχίζουμε με τη σημερινή μας πρωτοβουλία, πιστεύοντας ακράδαντα ότι οικονομία και περιβάλλον πάνε μαζί. Με τη δενδροφύτευση δίνουμε πνοή στην τοπική κοινωνία και αλλάζουμε την εικόνα προς όφελος και της τοπικής οικονομίας. Μόνο έτσι θα μπορέσουν και οι επιχειρήσεις να σταθούν όρθιες. Ελπίζουμε ότι η δράση αυτή θα ευαισθητοποιήσει και άλλους φορείς της αγοράς. Το περιβάλλον μας χρειάζεται όλους», δήλωσε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Στη δενδροφύτευση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός, ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής της ΝΔ Γιώργος Βλάχος, οι υποψήφιοι βουλευτές Ανατολικής Αττικής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Βάσια Αναστασίου, Σπύρος Ντ. Βρεττός, Σωτήρης Ζώτος, Μαρία Χρ. Ναυροζίδου, Γιάννης Σμέρος και Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και μέλος της Διοίκησης του Ε.Ε.Α. Γιώργος Καββαθάς, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Αχαρνών κ. Νίκος Ξαγοράρης, ο Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών κ. Σπύρος Βάθης κ.ά.

- Advertisement -

Από το Ε.Ε.Α. παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Γρέντζελος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, ο Πρόεδρος της “Αρωγός Συμβουλευτική Αναπτυξιακή Αστική Εταιρία Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα ΕΕΑ” και μέλος του Δ.Σ. του Ε.Ε.Α. Δημήτρης Βαρδακώστας, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Κωνσταντίνος Δρόσος και Νίκος Παναγιωτάκης.

Το πρόγραμμα του Ε.Ε.Α. για τη φύτευση συνολικά 10.000 δένδρων στην Αττική, που ξεκίνησε από την Παιανία και συνεχίστηκε στη Βούλα και τη Βαρυμπόμπη, θα ολοκληρωθεί με μία ακόμη δενδροφύτευση στο Λεκανοπέδιο, που θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Εντάσσονται και οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές στο «Ξεκινώ Επιχειρηματικά», μετά την παρέμβαση του ΕΕΑ

Τη διαβεβαίωση έλαβε ο Πρόεδρος Γ. Χατζηθεοδοσίου από τον Αν. Υπουργό Ν. Παπαθανάση – Οι κινήσεις που προηγήθηκαν και το ειδικό webinar που ετοιμάζεται

To ΕΕΑ… πρασίνισε πυρόπληκτη περιοχή του Χαλανδρίου

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο Άνω Πάτημα, όπου έφτασαν οι φωτιές του 2024, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα αναγέννησης και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης

Νέα δενδροφύτεση στο Χαλάνδρι διοργανώνει το Σάββατο 9/5 το ΕΕΑ

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών μάς καλεί να συμβάλουμε «όλοι μαζί σε μια πιο βιώσιμη και ανθρώπινη πόλη»

25 χρόνια Carglass®, μειώνοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα με τη φιλοσοφία «Repair First»

Η επιλογή της επισκευής αποτελεί έμπρακτη δέσμευση αξιοπιστίας, ενώ παράλληλα συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης πρώτων υλών και ενέργειας

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Εθνική Ασφαλιστική στο πλευρό των ασφαλισμένων της που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές

Στην Εθνική Ασφαλιστική, αναγνωρίζουμε τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι ασφαλισμένοι μας λόγω των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών.

Anytime και Public ενώνουν δυνάμεις και αλλάζουν την εμπειρία ασφάλισης

Η Anytime και τα Public εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη αξία στην καθημερινότητα των πελατών τους

Η ERGO στο πλευρό των συνεργατών του Εταιρικού της Δικτύου με δύο ταξίδια επιβράβευσης στην Πράγα και το Καρπενήσι

Η ERGO Ασφαλιστική επιβράβευσε για μία ακόμη χρονιά τους συνεργάτες του Εταιρικού της Δικτύου που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους...

Infotrust Insurance Agents: Επένδυση 1,5 εκατ. ευρώ στη νέα ιδιόκτητη έδρα 

Σε νέα ιδιόκτητα γραφεία μεταφέρεται η Infotrust Insurance Agents, σηματοδοτώντας ένα ακόμη βήμα στην αναπτυξιακή της πορεία και επενδύοντας

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Αυτό είναι το νέο Λογότυπο του Γραφείου Διεθνούς Ασφάλισης

Το Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης σύντομα συμπληρώνει 40 χρόνια λειτουργίας. Στο διάστημα αυτό έχει συμβάλει στην εξυπηρέτηση και αποζημίωση χιλιάδων πολιτών

Συνάντηση εργασίας με την Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Βορείου Τομέα Αθηνών και Υπεύθυνη ΚΤΕ Οικονομίας, κα Μιλένα Αποστολάκη

Από την ΕΑΔΕ, παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος της Ένωσης κος Κωνσταντίνος Ρούσσης καθώς και τα Μέλη κ.κ. Γιώργος Χατζηγεωργάκης και Χάρης Αλεξόπουλος.

Όταν ο Ανασφάλιστος άκουσε τον Δείκτη Υγείας ΕΔΑ να τρίζει

Όταν ο Ανασφάλιστος άκουσε να ‘τρίζει’  ο ΕΔΑ  την περασμένη εβδομάδα ……όταν είδε … πραγματικά… τι έγινε με τον  δείκτη υπολογισμού κόστους υγείας (ΕΔΑ)

Αντασφαλιστικές διαφορές στο Ντουμπάι, δικαστική Απόφαση σταθμός για (αντ)ασφαλιστές

Η διαφορά αντασφάλισης για τις πλημμύρες στο Ντουμπάι οδηγεί σε απόφαση-σταθμό του DIFC

Urba360: Εντοπίστε κινδύνους πριν αυτοί εμφανιστούν

Σε μια εποχή έντονης αβεβαιότητας, είναι εξαιρετικά σημαντικό να μπορείτε να προλαμβάνετε τους κινδύνους στον αγροδιατροφικό κλάδο..πριν αυτοί εμφανιστούν.