back to top
27.8 C
Athens
Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2026

Απονεμήθηκε στον Phillipe Donnet, CEO του Ομίλου Generali το Βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (HΠΑ)

Η Ένωση Εξωτερικής Πολιτικής απένειμε στον CEO του Ομίλου Generali, κ. Phillipe Donnet το Βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης κατά την διάρκεια της πρόσφατης εκδήλωσης των Οικονομικών Υπηρεσιών 2023.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου τιμήθηκε από τους κ.κ. Larry Fink (Πρόεδρο & CEO της BlackRock) και Harry A. Fernandez (Πρόεδρο & CEO της MSCI). Η αναγνώριση αυτή αποτελεί επιβράβευση του κ. Donnet για τη δέσμευσή του στην επίτευξη του στόχου της Βιωσιμότητας που βρίσκεται στον πυρήνα της στρατηγικής “Lifetime Partner: 24 Driving Growth” της Generali.

- Advertisement -

Το Βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης απονέμεται σε άτομα και εταιρείες που έχουν δεσμευτεί ως προς την επιτυχημένη ανάληψη του ρόλου του Υπεύθυνου Εταιρικού Πολίτη μέσα στις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούνται. Η Ένωση Εξωτερικής Πολιτικής αποτελεί το παλαιότερο Αμερικανικό think tank, του οποίου τα μέλη προέρχονται  από την Δημοκρατική και Ρεμπουμπλικανική πτέρυγα. Ο φορέας λειτουργεί ως καταλύτης για την ευαισθητοποίηση, την κατανόηση και τον σχηματισμό ενήμερων και τεκμηριωμένων θέσεων για την Εξωτερική Πολιτική των Η.Π.Α. και τα παγκόσμια ζητήματα. Μέσα από τα αντικειμενικά και μη κομματικά προγράμματα και τις δημοσιεύσεις της, η Ένωση Εξωτερικής Πολιτικής ενθαρρύνει τους πολίτες να συμμετέχουν στην διαδικασία σχεδιασμού της Εξωτερικής Πολιτικής. 

Μεταξύ των προηγούμενων κατόχων του Βραβείου περιλαμβάνονται οι: Peter Brabeck (Επίτιμος Πρόεδρος της Nestle), Sir John Bond (πρώην Πρόεδρος του Ομίλου HSBC Holdings), Anders Dahlvig (πρώην Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΙΚΕΑ, Sergio Ermotti (Πρόεδρος της Swiss Re), Kristalina Georgieva (Διευθύνουσα Σύμβουλος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου), Indra Nooyi (πρώην Πρόεδρος & C.E.O.  της PepsiCo) και David Rubenstein (Συνιδρυτής & Co-Chair του Carlyle Group).

- Advertisement -

Ο CEO του Ομίλου Generali, κ. Phillipe Donnet δήλωσε: «Αυτό το βραβείο αποτελεί απόδειξη της ισχυρής δέσμευσης της Generali προς την οικοδόμηση μιας πιο δίκαιης και πιο βιώσιμης κοινωνίας και είμαι περήφανος που εκπροσωπώ τους 75.000 εργαζομένους και τους 173.000 ασφαλιστικούς συμβούλους μας. Η Αειφορία είναι ο εμπνευστής της στρατηγικής της Generali. Το να είμαστε ως οργανισμός ένας Υπεύθυνος Εταιρικός Πολίτης δεν καθορίζεται απλώς από μία ενέργεια αλλά αποτελεί νοοτροπία την οποία επιδιώκουμε να υποστηρίζουμε κάθε μέρα μέσα στις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε συνεργασίες μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα προκειμένου να ανταποκριθούμε και να υπερβούμε τόσο τις κλιματικές όσο και τις κοινωνικές προκλήσεις που παρουσιάζονται, καθώς πιστεύω ακράδαντα ότι το βιώσιμο μέλλον απαιτεί χρόνο, αφοσίωση, όραμα και πάνω από όλα συνεργασία».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Εκπλήξεις(;) τιμών με τις συμβάσεις νοσηλίων

Nέες διαπραγματεύσεις των διοικήσεων των ασφαλιστικών επιχειρήσεων με τα ιδιωτικά νοσοκομεία ενόψει, μετά τον θόρυβο που έχει ξεσηκωθεί

Τι λέει η Generali για τις νέες αυξήσεις στα ασφάλιστρα υγείας

Κρίσιμος, τονίζει η εταιρεία, είναι ο ρόλος των συνεργατών της που βρίσκονται κοντά στον ασφαλισμένο

Στα 30 χτίζεται η υγεία του αύριο – Η πρόληψη γίνεται επένδυση ζωής

Η Generali αναδεικνύει τον μακροπρόθεσμο ρόλο που έχουν οι καθημερινές επιλογές στην υγεία, στην ευεξία και στη μακροζωία μας

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

The Geneva Association: Ποια είναι η νέα οικονομία στην αγορά ιδιωτικής ασφάλισης

Οι έντονες διακυμάνσεις στην οικονομία εντείνουν τους κλυδωνισμούς στις αγορές ιδιωτικής ασφάλισης.

Brokers Union: υλοποιεί το σχέδιο 2026-2030, με ενισχυμένη παραγωγή, νέες συνεργασίες και στρατηγικές επενδύσεις

Σε μια αγορά που μεταβάλλεται διαρκώς, η σταθερότητα δεν είναι τυχαίο αποτέλεσμα — είναι προϊόν σχεδιασμού.

Εκπαιδευτικό σεμινάριο “MASTERCLASS ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ”

Η ΕΣΑΠΕ, σε συνεργασία με το ΕΙΑΣ και το ΕΕΑ, διοργανώνει το σεμινάριο "MASTERCLASS ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ & ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ"

17 Σεπτεμβρίου η Ημέρα του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή

Η ημέρα του επαγγελματία  που προσφέρει και την τελευταία ικμάδα της ενέργειας του στον συνάνθρωπο του

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

The Geneva Association: Ποια είναι η νέα οικονομία στην αγορά ιδιωτικής ασφάλισης

Οι έντονες διακυμάνσεις στην οικονομία εντείνουν τους κλυδωνισμούς στις αγορές ιδιωτικής ασφάλισης.

Η NN Hellas στηρίζει ως Bronze Sponsor το 6ο Greek Risk Management Forum 2026

Η διαχείριση κινδύνων βρίσκεται πλέον στον πυρήνα της ασφαλιστικής δραστηριότητας, καθώς οι επιχειρήσεις καλούνται να αντιμετωπίσουν

Brokers Union: υλοποιεί το σχέδιο 2026-2030, με ενισχυμένη παραγωγή, νέες συνεργασίες και στρατηγικές επενδύσεις

Σε μια αγορά που μεταβάλλεται διαρκώς, η σταθερότητα δεν είναι τυχαίο αποτέλεσμα — είναι προϊόν σχεδιασμού.

Εκπαιδευτικό σεμινάριο “MASTERCLASS ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ”

Η ΕΣΑΠΕ, σε συνεργασία με το ΕΙΑΣ και το ΕΕΑ, διοργανώνει το σεμινάριο "MASTERCLASS ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ & ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ"

Spitogatos: Λύσεις ασφάλισης για την προστασία κατοικίας και επαγγελματικών χώρων σε συνεργασία με την Anytime

Ο Spitogatos, η κορυφαία πλατφόρμα αγγελιών ακινήτων στην Ελλάδα, διευρύνει τις υπηρεσίες που προσφέρει στους χρήστες του μέσα από τη νέα