back to top
25.7 C
Athens
Δευτέρα 11 Μαΐου 2026

Howden Ελλάδας: Χορηγός της Ελληνικής ομάδας αντισφαίρισης στους προκριματικούς του DAVIS CUP

H Howden Ελλάδας υποστηρίζει χορηγικά την Ε.Φ.Ο.Α. και την ελληνική ομάδα αντισφαίρισης, με αρχηγό τον Στέφανο Τσιτσιπά, στο πλαίσιο της διοργάνωσης των προκριματικών αγώνων του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ανδρών DAVIS CUP 2023 – Greece vs Ecuador, που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του «O.A.K.A. – Κλειστό Γήπεδο Νίκος Γκάλης» το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου.

Με αφορμή τη σημαντική αυτή αναμέτρηση για το ελληνικό τένις, η Ηοwden πραγματοποίησε εκδήλωση προς τιμήν του Δ.Σ. της ΕΦΟΑ, των αθλητών και των τεχνικών της ομάδας, στην οποία εκτός από τα στελέχη της εταιρίας, συμμετείχαν φίλοι του ευγενούς αθλήματος και εκπρόσωποι της αθλητικής ειδησεογραφίας.

- Advertisement -

Από την εκδήλωση δεν έλειψαν και οι μικροί φίλοι του τένις, οι οποίοι είχαν τη χαρά να γνωρίσουν τους Έλληνες αθλητές και να τους ευχηθούν καλή επιτυχία στην προσπάθεια για την πρόκριση.

Ο Παναγιώτης Δούμας, Μember of the EXCO, Howden Hellas, τόνισε: «Η παρουσία των Ελλήνων αθλητών, της διοίκησης της Ομoσπονδίας, καθώς και σημαντικών παραγόντων τους ελληνικού επιχειρείν, αποτελεί για όλους εμάς μεγάλη τιμή. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα, που η Howden Ηellas έχει αναλάβει χορηγικό ρόλο σε μια τόσο σημαντική για τη χώρα μας και το ελληνικό τένις διοργάνωση. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους διήμερους αγώνες και θέλουμε να είμαστε δίπλα σας σε όλες τις σημαντικές προκλήσεις».

- Advertisement -

Στη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού της η Κωνσταντίνα Καπετανάκη, CEO Howden Hellas, είπε μεταξύ άλλων: «Είμαι ιδιαιτέρως ευτυχής που μας δίνεται η ευκαιρία να φιλοξενήσουμε την ΕΦΟΑ, τους αθλητές Στέφανο Τσιτσιπά, Μιχάλη Περβολαράκη, Πέτρο Τσιτσιπά, Αλέξανδρο Σκορίλα και Αριστοτέλη Θάνο, τον προπονητή Δημήτρη Χατζηνικολάου και βεβαίως όλους τους τεχνικούς, που καθημερινά αγωνίζονται για την επιτυχία της ελληνικής ομάδας, που ξεπερνούν τον εαυτό τους για να φέρουν αποτελέσματα που μας κάνουν όλους περήφανους.

Ο Όμιλος Howden παραδοσιακά  στηρίζει τον αθλητισμό και τις δραστηριότητες που καλλιεργούν το πνεύμα της ευγενούς άμιλας και σήμερα,  μέσω της χορηγίας Davis Cup, μας δίνεται η ευκαιρία, ως Howden Hellas,  να μεταφέρουμε αυτήν την παράδοση και στην Ελλάδα, που τα τελευταία χρόνια διαπρέπει διεθνώς, μέσω των αθλητών της, στις μεγάλες διοργανώσεις αντισφαίρισης.

Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ από καρδιάς τον αρχηγό Στέφανο Τσιτσιπά και βεβαίως όλα τα μέλη της ομάδας και της Ομοσπονδίας και να ευχηθώ σε όλους όσους μας τιμάτε με την παρουσία σας, πολλές και μεγάλες νίκες και επιτυχίες εντός και εκτός γηπέδων.»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Karavias Art Insurance για 9η χρονιά στην Art Thessaloniki

Ως αποκλειστική χορηγός ασφαλιστικής κάλυψης της έκθεσης, αλλά και με το δικό της «art & insurance» θεματικό περίπτερο

Η Εθνική Ασφαλιστική για 10η χρονιά στο πλευρό του No Finish Line Athens

Περισσότερες από 2.200 συμμετοχές εργαζομένων και 24.661 χιλιόμετρα για καλό σκοπό

Εκδήλωση ΣΕΣΑΕ: «Μικροεκφράσεις προσώπου: Αναγνώρισε, Εφάρμοσε, Ωφελήσου»

Την Τρίτη 26/5 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εκπαιδευτικού Κέντρου της Εθνικής Ασφαλιστικής

Στη Σπάρτη το Run Greece, με τη χορηγία της ERGO – Επόμενος σταθμός η Καβάλα

Η εταιρεία στήριξε ενεργά τη διοργάνωση, προβάλλοντας έμπρακτα τη σύνδεση του αθλητισμού με την ασφάλεια και την ευεξία

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Πώς η τεχνολογία αλλάζει την εμπειρία στην ασφάλιση αυτοκινήτου

Η EUROINS επενδύει διαρκώς στον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών της, με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας των συνεργατών και των ασφαλισμένων της

NN Hellas: Λειτουργικό αποτέλεσμα 97,2 εκατ. με ασφάλιστρα 1,03 δισ. ευρώ

Τους στόχους και τις προοπτικές των πωλήσεων για το 2026 ανακοινώνει σήμερα 11 Μαΐου η εταιρεία, ενώ παράλληλα εξετάζει προοπτικές νέων συνεργασιών

Γιορτή της Μητέρας: Η δύναμη της CYPRIALIFE Ελλάδος στο πλευρό κάθε γυναίκας

Tο ασφαλιστικό πρόγραμμα Bonjour Woman’s Care, σε προνομιακή τιμή, γίνεται το ιδανικό δώρο για αυτή την ημέρα «Προσφοράς, Ασφάλειας και Αγάπης»

Δεκαπλή βράβευση απέσπασε η Eurolife FFH για τις προωθητικές της ενέργειες

Η εταιρεία διακρίθηκε στα Promotional Marketing Awards 2026 για καμπάνιες και ενέργειες που έφεραν την ασφάλιση πιο κοντά στους καταναλωτές

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

NN Hellas – «The Billion Force»: Ένα συνέδριο που έμοιαζε περισσότερο με γιορτή για το 1 δισ. και το μέλλον της ασφάλισης

Είσοδο σε νέα εποχή μετά την υπέρβαση του ορόσημου του 1 δισ. ευρώ σε εγγεγραμμένα ασφάλιστρα το 2025

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Να σταματήσει εδώ και τώρα ο κατήφορος, με λήψη έκτακτων μέτρων για την ακρίβεια

Δραστικές λύσεις για την κοινωνία και τις επιχειρήσεις ζητά ο Πρόεδρος του ΕΕΑ, καθώς ο πληθωρισμός διαμορφώθηκε στο 5,4% τον Απρίλιο

ERGO: Παρουσίαση στρατηγικής και βραβεύσεις συνεργατών, με το βλέμμα «σταθερά προς το αύριο»

Η εταιρεία επενδύει δυναμικά στην τεχνολογία και στον άνθρωπο, δίνοντας έμφαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία πελάτη και στη διεύρυνση χαρτοφυλακίου

50 χρόνια Επικουρικό Κεφάλαιο: Αντίστροφη μέτρηση για το επετειακό συνέδριο της 12ης Μαΐου

Με πλούσια ατζέντα, θεσμικές παρεμβάσεις και ουσιαστικό διάλογο – Δηλώστε δωρεάν συμμετοχή

Χρ. Αλεξανδροπούλου: «Η ανθεκτικότητα των χρημ/κών οργανισμών δεν είναι θέμα μόνο κανονιστικής συμμόρφωσης, αλλά ηγεσίας και επιβίωσης»

Το σημαντικό διεθνές συνέδριο ICPCDGR 2026 αφορά θέματα όπως διακυβέρνηση κρίσεων, διαχείριση κινδύνου, κυβερνοασφάλεια, προστασία κρίσιμων υποδομών και την οργανωσιακή ανθεκτικότητα