back to top
27.7 C
Athens
Σάββατο 20 Ιουνίου 2026

K. Σαΐας: Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ο χρησμός του για την επόμενη ημέρα της Interasco

Μια λαμπερή βραδιά αφιερωμένη στο προσωπικό της Interasco έλαβε χώρα με μεγάλη επιτυχία στο ILION, με τη συμμετοχή πλήθους παραγόντων της αγοράς και πολλών συνεργατών.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, χαιρετισμό απηύθυνε προς τους παρευρισκόμενους ο κ. Κάρολος Σαΐας, Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco Α.Ε.Γ.Α., ο οποίος έδωσε τον “χρησμό” της επόμενης ημέρας για την εταιρεία.

- Advertisement -

Αφού ευχαρίστησε όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την αμέριστη προσφορά τους, συνέχισε, ευχαριστώντας θερμά τους συναδέλφους και τους συνεργάτες της Interasco που παρέστησαν στην εκδήλωση, αναφέροντας πως “Όλοι μαζί έχουμε καταφέρει να συγκαταλέγεται η Interasco ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς”. 

- Advertisement -

Και συνέχισε:

“Το 2022 ήταν μια δύσκολη χρονιά, λόγω του πολέμου της Ουκρανίας, της ενεργειακής κρίσης και του πληθωρισμού που τον Νοέμβριο ανερχόταν στο 8,5%. Στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει σε δύσκολες χρονιές και εχουμε δείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. 

Με βάση την αξιοπιστία και στοχεύοντας διαρκώς στη δημιουργία υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, θέτουμε ως στόχο την τοποθέτησή μας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά ως μια απόλυτα ανθρώπινη και συνεχώς εξελισσόμενη εταιρεία. 

Με την υποστήριξη της Ηarel, ενός χρηματοοικονομικού ομίλου παγκόσμιας εμβέλειας που έχει 95 δις ευρώ assets under management, 2,3 δις ευρώ ιδία κεφάλαια, πάνω από 5 εκατ. πελάτες και μια ετήσια παραγωγή που ξεπερνάει τα 9,4 δισ. Ευρώ, στόχος μας είναι το 2023 αλλά και τα επόμενα χρόνια να συνεχίσουμε δυναμικότατα την αναπτυξιακή μας πορεία. Να δημιουργούμε προστιθέμενη αξία στους μετόχους, τους πελάτες και το προσωπικό της εταιρείας μας, να βελτιώνουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας, εκπαιδεύοντας συνεχώς τους ανθρώπους μας και επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες και πρακτικές.

Με δεδομένη τεχνογνωσία και βέλτιστες πρακτικές η Interasco να συνεχίσει να τοποθετείται στις πλέον αποδοτικές, αξιόπιστες και φερέγγυες εταιρείες στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Η ομάδα της Interasco και εγώ προσωπικά δηλώνουμε δυναμικά παρόντες στην επόμενη ημέρα της ελληνικής ασφαλιστικής βιομηχανίας, επενδύοντας συνεχώς στον άνθρωπο”.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Υψηλοί στόχοι και εργαλεία επίτευξής τους παρουσιάστηκαν στην Εκπαιδευτική Συνάντηση της Interasco στη Β. Ελλάδα

Φιλόδοξος στόχος για παραγωγή 100 εκατ. ευρώ έως το 2031, μέσα από οργανική ανάπτυξη και συνεχή ενίσχυση του δικτύου

Νέα πρόταση ασφάλισης αυτοκινήτου «Easy Drive» από την Interasco

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει από βασικές έως εξειδικευμένες καλύψεις, που ενισχύουν την ασφάλεια του οδηγού και του οχήματος

Νέα ψηφιακή εμπειρία για τους ασφαλισμένους από την Interasco

Οι χρήστες της πλατφόρμας My Interasco αποκτούν άμεση και ασφαλή πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες της εταιρείας

Ταξίδι επιβράβευσης στο Μπουένος Άιρες για τους κορυφαίους συνεργάτες της Interasco

Κατά τη βραδιά των βραβεύσεων ο Κ. Σαΐας έθεσε μακροπρόθεσμο παραγωγικό στόχο τα €100 εκατ., με υψηλά τεχνικά αποτελέσματα, φερεγγυότητα και αξιοπιστία

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Generali μάς προσκαλεί να ζήσουμε τη δύναμη της μουσικής και στο φετινό Release Athens Festival

«Δέκα χρόνια μουσικής. Εκατόν σαράντα χρόνια εμπιστοσύνης. Ένα μουσικό κάλεσμα για να ζήσουμε τις στιγμές όπως τις θέλουμε»

Ελλάδα 2030: Ανθεκτικότητα, αποταμίευση και το μέλλον των συντάξεων και της ανάπτυξης

Fireside Chat του Π. Αντωνόπουλου, Alpha Asset Management, ΕΘΕ, με τον Π. Καπόπουλο, Alpha Bank, στο πλαίσιο του #ocin26

Δ. Μπατζής: Private Equity, the missing piece in your portfolio

Ομιλία του Head of Southern CEE Countries, Schroders, στο 7ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης – #ocin26

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η Generali μάς προσκαλεί να ζήσουμε τη δύναμη της μουσικής και στο φετινό Release Athens Festival

«Δέκα χρόνια μουσικής. Εκατόν σαράντα χρόνια εμπιστοσύνης. Ένα μουσικό κάλεσμα για να ζήσουμε τις στιγμές όπως τις θέλουμε»

Ελλάδα 2030: Ανθεκτικότητα, αποταμίευση και το μέλλον των συντάξεων και της ανάπτυξης

Fireside Chat του Π. Αντωνόπουλου, Alpha Asset Management, ΕΘΕ, με τον Π. Καπόπουλο, Alpha Bank, στο πλαίσιο του #ocin26

FIFA World Cup 2026: Οι φοβερές, άγνωστες απειλές του κόσμου που αυξάνονται καθημερινά

Με 48 ομάδες να παίζουν 104 αγώνες σε 6 εβδομάδες και 16 πόλεις, το Μουντιάλ συνοδεύεται από μεγάλο αριθμό κινδύνων που αυξάνεται καθημερινά

Δ. Μπατζής: Private Equity, the missing piece in your portfolio

Ομιλία του Head of Southern CEE Countries, Schroders, στο 7ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης – #ocin26