Carglass: Χριστουγεννιάτικο Bazaar με τον Σύλλογο «Παιδί & Δημιουργία»

Η Carglass® διεξήγαγε εσωτερικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar με στόχο την ενίσχυση του συλλόγου «Παιδί και Δημιουργία», που στηρίζει παιδιά με αιματολογικές παθήσεις, αναπηρία και σύνδρομο down.

Αυτά τα Χριστούγεννα, εργαζόμενοι και φίλοι της Carglass® είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν τις καλλιτεχνικές δημιουργίες των παιδιών, όπως γούρια για τη νέα χρονιά και Χριστουγεννιάτικες Συνθέσεις με καραμέλες, για να στηρίξουν τη δράση του συλλόγου.

Το «Παιδί και Δημιουργία» είναι ένας Πανελλαδικός Εικαστικός Σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Ιδρύθηκε το 2015 από μια ομάδα ευαισθητοποιημένων ανθρώπων του πνευματικού κόσμου, μια ζωγράφο, μια γλύπτρια, μια  εκπαιδευτικό, μια ηθοποιό και μια ψυχολόγο και προσφέρει δωρεάν ενασχόληση σε εικαστικές τέχνες, ζωγραφική, γλυπτική σε πηλό, χορό, θέατρο και διάφορες καλλιτεχνικές δημιουργίες σε παιδιά με Αιματολογικές παθήσεις και Σύνδρομο Down. Παράλληλα, ο Σύλλογος διατηρεί Τράπεζα Αίματος στο  «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΟΝ», ενώ υποστηρίζει το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. στο Αιγάλεω μαθητών με προβλήματα όρασης, σύνδρομο down και πολλαπλές αναπηρίες με 85 παιδιά.

Η Carglass® δεσμεύεται να συνεχίσει την απρόσκοπτη συνεισφορά με αίσθημα ανταποδοτικότητας προς το κοινωνικό σύνολο, υποστηρίζοντας έμπρακτα τους τοπικούς συλλόγους και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, ενισχύοντας την πρωτοβουλία «Giving Back» και τη νέα χρονιά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*