back to top
30 C
Athens
Τετάρτη 19 Αυγούστου 2026

ERGO: Σε Φλωρεντία – Τοσκάνη τα Δίκτυα Ανεξάρτητων Συνεργατών & Μεσιτών

Στη Φλωρεντία και την ευρύτερη περιοχή της Τοσκάνης πραγματοποιήθηκε το ταξίδι επιβράβευσης του Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών και Μεσιτών της ERGO Ασφαλιστικής, με τη συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών της Εταιρείας.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να θαυμάσουν από κοντά την υπέρτατη καλλιτεχνική εμπειρία στην πιο όμορφη πόλη ολόκληρης της Ιταλίας, να επισκεφθούν τα επιβλητικά μνημεία και αξιοθέατα στη Φλωρεντία και τη Σιένα, να απολαύσουν την τοπική κουζίνα και να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες με τα Διοικητικά Στελέχη της ERGO σε χαλαρό κλίμα, δίνοντας ραντεβού για τον επόμενο προορισμό.

- Advertisement -

Τους επιτυχόντες Συνεργάτες στο ταξίδι επιβράβευσης, συνόδευσαν από την ERGO, ο κ. Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής του Τομέα Πωλήσεων, ο κ. Στέφανος Στεφανίδης, Διευθυντής του Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ασφαλίσεων Ζημιών, ο κ. Δημήτρης Σπανός, Διευθυντής Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας, ο κ. Στέλιος Βουγιουκλίδης, Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών, ο κ. Γιώργος Παπαδάκης, Διευθυντής Πωλήσεων Μεσιτών & Εταιρικών Πελατών και αρκετά ακόμα στελέχη.

Ομαδική φωτογραφία με όλους τους βραβευόμενους

Οι Συνεργάτες της ERGO Ασφαλιστικής απόλαυσαν την ξενάγησή τους στη Σιένα και περιηγήθηκαν στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης, τον Καθεδρικό Ναό, το Παλάτι Chigi Saraceni, την πιάτσα ντελ κάμπο και τον Άγιο Δομένικο, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκαν το Σαν Τζιμινιάνο, τη μεσαιωνική πόλη με αυθεντικά οχυρά – πύργους και Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομάς της UNESCO.

- Advertisement -

Το συναρπαστικό ταξίδι συνεχίστηκε στη Φλωρεντία, μια από τις πιο πλούσιες σε πολιτισμό και ιστορία πόλεις του κόσμου, γεμάτη από καταπληκτική αρχιτεκτονική και σημαντικά αξιοθέατα. Εκεί είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην Πιάτσα ντε λα Σινιορία, την Εκκλησία του Τϊμιου Σταυρού, την Πόντε Βέκκιο, την Παναγία των Λουλουδιών και την περίφημη Πιάτσα Ρεπούμπλικα.

Στιγμιότυπα από τις ξεναγήσεις σε Φλωρεντία και Σιένα

Στο πλαίσιο του Gala Dinner, το οποίο διοργανώθηκε στο εστιατόριο La Loggia στη διάσημη Piazzale Michelangelo, πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις για τα επιτυχή αποτελέσματα του Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών και Μεσιτών.

Στιγμιότυπα από τις ξεναγήσεις σε Φλωρεντία και Σιένα

Ο κ. Στάθης Τσαούσης Διευθυντής του Τομέα Πωλήσεων, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, εκ μέρους του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Νίκου Αντιμησάρη, ο οποίος δεν μπόρεσε να τους συνοδεύσει στο ταξίδι. Συγκεκριμένα, αφού τους μετέφερε τα συγχαρητήριά του προς όλους τους επιτυχόντες του διαγωνισμού Πωλήσεων και τους βραβευθέντες για την επίτευξη των παραγωγικών και ποιοτικών στόχων τους, ανέφερε ότι «Η ERGO συνεχίζει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική ασφαλιστική αγορά και να επενδύει στο μέλλον μαζί σας, τους ασφαλιστικούς μας διαμεσολαβητές. Άλλωστε, είναι στην κουλτούρα της εταιρείας μας η δημιουργία μακροχρόνιων και εδραιωμένων σχέσεων συνεργασίας με τους διαμεσολαβητές σε ένα πλαίσιο σταθερότητας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Το έργο σας είναι καθοριστικό για τη διαρκή και σταθερή αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας μας. Οι βασικές αξίες της ERGO – η εγγύτητα και το ανθρώπινο πρόσωπο προς τους συνεργάτες μας και οι σχέσεις εμπιστοσύνης που μας διέκριναν μέχρι σήμερα – θα συνεχίσουν να είναι κύριο συστατικό της κουλτούρας μας και της στρατηγικής μας στο μέλλον. Ελπίζω αυτό το ταξίδι και η διαμονή σας στη Φλωρεντία και την Τοσκάνη να αποτελέσει ακόμα μια  αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία και του χρόνου να είμαστε όλοι μαζί και ακόμα περισσότεροι στο ταξίδι επιβράβευσης με προορισμό την πανέμορφη Στοκχόλμη».

Στιγμιότυπα από τις ξεναγήσεις σε Φλωρεντία και Σιένα

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η ERGO ανακηρύσσεται επίσημος συνεργάτης της Ατλέτικο Μαδρίτης

Η πολυετής συνεργασία ενισχύει την παγκόσμια παρουσία του ομίλου και υποστηρίζει την επιχειρηματική και εμπορική στρατηγική του στην Ισπανία

Νέες φήμες για συνεργασία ασφαλιστικής με την Credia

Για τη διανομή των ασφαλιστικών προϊόντων ζωής και υγείας – Ρευστό παραμένει το ευρύτερο τοπίο

Νέοι οδηγοί: Οι συνήθειες που κάνουν τη διαφορά στην οδική ασφάλεια

Η ERGO Hellas εξηγεί γιατί η πραγματική εκπαίδευση ενός οδηγού ξεκινά μετά την επιτυχία στις εξετάσεις

Πειραιώς – ΝΝ Hellas: Η επόμενη ημέρα για το bancassurance

Στη χρονική στιγμή όπου οι συναλλαγές μεταξύ τραπεζικών ομίλων και ασφαλιστικών αλλάζουν ριζικά την αγορά βρίσκεται η NN, ομοίως και η Πειραιώς

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Interamerican: Άμεση στήριξη στους ασφαλισμένους στις δύσκολες στιγμές

Σε περιπτώσεις πυρκαγιών και φυσικών καταστροφών η εταιρεία δίνει έμφαση στην ταχύτητα και στην ουσιαστική εξυπηρέτηση

Διάρρηξη σπιτιού το καλοκαίρι: Συμβουλές προστασίας από την Allianz, για ξένοιαστες διακοπές

Ποιες είναι οι απαραίτητες ενέργειες πριν από ένα περιστατικό, κατά τη διάρκειά του αλλά και μετά

Με την υπογραφή της Κομισιόν, η εξαγορά της Eurolife ολοκληρώνεται τον Σεπτέμβριο

Η Eurobank εξαγοράζει κερδοφορία που σε μεγάλο βαθμό παράγει ήδη το δικό της δίκτυο, αλλά μέχρι σήμερα ενοποιούσε μόνο κατά 20%

Τα 5 πιο απρόβλεπτα ατυχήματα του καλοκαιριού

Η Apeiron Insurance Project αναδεικνύει χαρακτηριστικές περιπτώσεις, υπενθυμίζοντας τα οφέλη της πρόληψης και της σωστής ασφάλισης

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Άννα Ευθυμίου: Η επαγγελματική ασφάλιση ως ανάχωμα στις προκλήσεις του δημογραφικού

Δήλωση της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης στο περιθώριο του #ocin26

Ανοίγουν οι αιτήσεις για τον Compass Acceleration Cycle 2026-2027 του ACE

Ο incubator και accelerator του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών αναγνωρίζεται ως το κορυφαίο startup hub στην Ελλάδα και το 95ο μεταξύ 180 στην Ευρώπη

Η εμπιστοσύνη δεν δηλώνεται, δοκιμάζεται

Η υπόσχεση ότι όταν κάτι απρόβλεπτο συμβεί ο πελάτης δεν θα είναι μόνος του είναι η καρδιά της δουλειάς του ασφαλιστή

ΕΛΙΤΗΕ: Πώς μπορούμε να αποφύγουμε ηλεκτροπληξίες και πυρκαγιές από ηλεκτρικές εγκαταστάσεις

Η έλλειψη κουλτούρας πρόληψης προκαλεί κάθε χρόνο σημαντικές ζημιές στην υγεία, στη ζωή και στην περιουσία των πολιτών

Θεσσαλονίκη: Ξεμπλοκάρει το νέο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο – Έργο 435 εκατ. ευρώ

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 435 εκατ. ευρώ με ΦΠΑ, αποτελεί τη μεγαλύτερη δομή υγείας στη χώρα που προχωρά μέσω ΣΔΙΤ