back to top
16.7 C
Athens
Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2026

ERGO: Σε Φλωρεντία – Τοσκάνη τα Δίκτυα Ανεξάρτητων Συνεργατών & Μεσιτών

Στη Φλωρεντία και την ευρύτερη περιοχή της Τοσκάνης πραγματοποιήθηκε το ταξίδι επιβράβευσης του Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών και Μεσιτών της ERGO Ασφαλιστικής, με τη συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών της Εταιρείας.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να θαυμάσουν από κοντά την υπέρτατη καλλιτεχνική εμπειρία στην πιο όμορφη πόλη ολόκληρης της Ιταλίας, να επισκεφθούν τα επιβλητικά μνημεία και αξιοθέατα στη Φλωρεντία και τη Σιένα, να απολαύσουν την τοπική κουζίνα και να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες με τα Διοικητικά Στελέχη της ERGO σε χαλαρό κλίμα, δίνοντας ραντεβού για τον επόμενο προορισμό.

- Advertisement -

Τους επιτυχόντες Συνεργάτες στο ταξίδι επιβράβευσης, συνόδευσαν από την ERGO, ο κ. Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής του Τομέα Πωλήσεων, ο κ. Στέφανος Στεφανίδης, Διευθυντής του Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ασφαλίσεων Ζημιών, ο κ. Δημήτρης Σπανός, Διευθυντής Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας, ο κ. Στέλιος Βουγιουκλίδης, Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών, ο κ. Γιώργος Παπαδάκης, Διευθυντής Πωλήσεων Μεσιτών & Εταιρικών Πελατών και αρκετά ακόμα στελέχη.

Ομαδική φωτογραφία με όλους τους βραβευόμενους

Οι Συνεργάτες της ERGO Ασφαλιστικής απόλαυσαν την ξενάγησή τους στη Σιένα και περιηγήθηκαν στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης, τον Καθεδρικό Ναό, το Παλάτι Chigi Saraceni, την πιάτσα ντελ κάμπο και τον Άγιο Δομένικο, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκαν το Σαν Τζιμινιάνο, τη μεσαιωνική πόλη με αυθεντικά οχυρά – πύργους και Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομάς της UNESCO.

- Advertisement -

Το συναρπαστικό ταξίδι συνεχίστηκε στη Φλωρεντία, μια από τις πιο πλούσιες σε πολιτισμό και ιστορία πόλεις του κόσμου, γεμάτη από καταπληκτική αρχιτεκτονική και σημαντικά αξιοθέατα. Εκεί είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην Πιάτσα ντε λα Σινιορία, την Εκκλησία του Τϊμιου Σταυρού, την Πόντε Βέκκιο, την Παναγία των Λουλουδιών και την περίφημη Πιάτσα Ρεπούμπλικα.

Στιγμιότυπα από τις ξεναγήσεις σε Φλωρεντία και Σιένα

Στο πλαίσιο του Gala Dinner, το οποίο διοργανώθηκε στο εστιατόριο La Loggia στη διάσημη Piazzale Michelangelo, πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις για τα επιτυχή αποτελέσματα του Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών και Μεσιτών.

Στιγμιότυπα από τις ξεναγήσεις σε Φλωρεντία και Σιένα

Ο κ. Στάθης Τσαούσης Διευθυντής του Τομέα Πωλήσεων, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, εκ μέρους του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Νίκου Αντιμησάρη, ο οποίος δεν μπόρεσε να τους συνοδεύσει στο ταξίδι. Συγκεκριμένα, αφού τους μετέφερε τα συγχαρητήριά του προς όλους τους επιτυχόντες του διαγωνισμού Πωλήσεων και τους βραβευθέντες για την επίτευξη των παραγωγικών και ποιοτικών στόχων τους, ανέφερε ότι «Η ERGO συνεχίζει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική ασφαλιστική αγορά και να επενδύει στο μέλλον μαζί σας, τους ασφαλιστικούς μας διαμεσολαβητές. Άλλωστε, είναι στην κουλτούρα της εταιρείας μας η δημιουργία μακροχρόνιων και εδραιωμένων σχέσεων συνεργασίας με τους διαμεσολαβητές σε ένα πλαίσιο σταθερότητας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Το έργο σας είναι καθοριστικό για τη διαρκή και σταθερή αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας μας. Οι βασικές αξίες της ERGO – η εγγύτητα και το ανθρώπινο πρόσωπο προς τους συνεργάτες μας και οι σχέσεις εμπιστοσύνης που μας διέκριναν μέχρι σήμερα – θα συνεχίσουν να είναι κύριο συστατικό της κουλτούρας μας και της στρατηγικής μας στο μέλλον. Ελπίζω αυτό το ταξίδι και η διαμονή σας στη Φλωρεντία και την Τοσκάνη να αποτελέσει ακόμα μια  αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία και του χρόνου να είμαστε όλοι μαζί και ακόμα περισσότεροι στο ταξίδι επιβράβευσης με προορισμό την πανέμορφη Στοκχόλμη».

Στιγμιότυπα από τις ξεναγήσεις σε Φλωρεντία και Σιένα

Σχετικές δημοσιεύσεις

Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι – Φθινόπωρο» του Συλλόγου Εργαζομένων του Ομίλου ERGO

Με μια εμβληματική και συγκινητική συναυλία-αφιέρωμα στο Ρεμπέτικο τραγούδι από τον Γιώργο Νταλάρα στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, έπεσε η αυλαία

ERGO My Fund: Αποταμίευση από σήμερα για τους στόχους του παιδιού αύριο

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η ERGO Hellas αναδεικνύει τη σημασία του οικονομικού προγραμματισμού για το μέλλον των παιδιών, μέσα από το ERGO My Fund.

ERGO Hellas: Καλή σχολική χρονιά με έμφαση στα παιδιά και στις νέες εμπειρίες

Το μήνυμα τις εταιρείας προς μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

ERGO My Home: 24ωρη τεχνική βοήθεια για απρόοπτα στην κατοικία

Η υπηρεσία αφορά περιπτώσεις όπως διαρροές και λοιπά τεχνικά προβλήματα, αλλά και όπου ο ασφαλισμένος απουσιάζει

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

ΜΙΝΕΤΤΑ Goes Morocco: 80 συνεργάτες σε ένα ταξίδι επιβράβευσης γεμάτο εμπειρίες

Μια ακόμη ξεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία προσέφερε στους συνεργάτες της η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, αυτή τη φορά με προορισμό το Μαρόκο. 

MEGA BROKERS: Η Βραζιλία ο μεγάλος ταξιδιωτικός προορισμός του Διαγωνισμού Πωλήσεων 2026–2027

Με μια εντυπωσιακή παρουσίαση στα Sales Awards 2026, η MEGA BROKERS αποκάλυψε το νέο ταξίδι επιβράβευσης των συνεργατών της, με προορισμό το Ρίο ντε Τζανέιρο

EUROINS Ελλάδος: Για πέμπτη χρονιά Μέγας Χορηγός στο Kallithea Night Run

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η EUROINS Ελλάδος στηρίζει ως Μέγας Χορηγός το Kallithea Night Run, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή παρουσία

Σχεδόν 7.000 εργαζόμενοι  της NN Group συμμετείχαν στην Εβδομάδα Αξιών

Σχεδόν 7.000 εργαζόμενοι της NN Group συμμετείχαν φέτος στην Εβδομάδα Αξιών NN, μια πρωτοβουλία που εστιάζει στην ενσωμάτωση των εταιρικών αξιών

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα και το Envolve Entrepreneurship ενώνουν δυνάμεις για την ενίσχυση της νεοφυούς επιχειρηματικότητας

Η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα (ΕΑΤ) και το Envolve Entrepreneurship υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας, με στόχο την ενίσχυση του ελληνικού οικοσυστήματος

ΜΙΝΕΤΤΑ Goes Morocco: 80 συνεργάτες σε ένα ταξίδι επιβράβευσης γεμάτο εμπειρίες

Μια ακόμη ξεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία προσέφερε στους συνεργάτες της η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, αυτή τη φορά με προορισμό το Μαρόκο. 

MEGA BROKERS: Η Βραζιλία ο μεγάλος ταξιδιωτικός προορισμός του Διαγωνισμού Πωλήσεων 2026–2027

Με μια εντυπωσιακή παρουσίαση στα Sales Awards 2026, η MEGA BROKERS αποκάλυψε το νέο ταξίδι επιβράβευσης των συνεργατών της, με προορισμό το Ρίο ντε Τζανέιρο

Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Θετικά τα μέτρα αλλά δεν αρκούν»

Ανακοινώθηκαν οι νέες παρεμβάσεις της κυβέρνησης και οι επιδοτήσεις που θα ισχύουν έως το τέλος Οκτωβρίου, με στόχο την συγκράτηση του ενεργειακού κόστους.

EUROINS Ελλάδος: Για πέμπτη χρονιά Μέγας Χορηγός στο Kallithea Night Run

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η EUROINS Ελλάδος στηρίζει ως Μέγας Χορηγός το Kallithea Night Run, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή παρουσία