back to top
26.1 C
Athens
Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2026

Το Ε.Ε.Α. δίπλα στην κοινωνία

Κοντά σε παιδιά αλλά και σε άτομα που φιλοξενούνται σε ιδρύματα βρέθηκε και αυτές τις γιορτινές μέρες το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, δείχνοντας έμπρακτα την στήριξη του σε όσους έχουν ανάγκη και δίνοντας το παράδειγμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Για τρεις μέρες, αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Ε.Ε.Α., με επικεφαλής τον Πρόεδρο, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, πραγματοποίησε επισκέψεις συνολικά σε πέντε ιδρύματα και δομές, μοιράζοντας δώρα που έφεραν το χαμόγελο σε μικρούς και μεγάλους.

- Advertisement -

Η πρώτη δομή που επισκέφθηκε τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022, ήταν η «Κιβωτός του Κόσμου», όπου φιλοξενούνται συνολικά 135 παιδιά. Τα μέλη της Διοίκησης του Ε.Ε.Α. χάρισαν δώρα στα παιδιά και συζήτησαν με την Πρόεδρο της «Κιβωτού» κα. Αλεξάνδρα Μαρτίνου και τη Γενική Διευθύντρια κα. Μαρία Χατζηνικολάκη, με τον κ. Χατζηθεοδοσίου να τονίζει την απόφαση της Διοίκησης του Ε.Ε.Α. να συνεχίσει να στέκεται δίπλα στα παιδιά.

- Advertisement -

Την ίδια ημέρα, αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Ε.Ε.Α. επισκέφθηκε, επίσης, τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Σπαστικών Παιδιών «Ο Καλός Σαμαρείτης», στην Αργυρούπολη, όπου φιλοξενούνται περίπου 40 άτομα με αναπηρία και επιτελείται ένα πολύ σημαντικό έργο.

Τα μέλη του Συλλόγου είχαν ετοιμάσει μία πολύ όμορφη υποδοχή – γιορτή για την αντιπροσωπεία του Ε.Ε.Α., που τούς προσέφερε δώρα και μοιράστηκε μαζί τους χαρούμενες, γιορτινές στιγμές.

Η πρωτοβουλία αγάπης και αλληλεγγύης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών συνεχίστηκε την Τρίτη Δεκεμβρίου. Πρώτος σταθμός ήταν το Κέντρο βρεφών «Η Μητέρα» στο Ίλιον, ενώ ακολούθησε η επίσκεψη στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα Προστασίας Παιδιών στο Χαϊδάρι, που φιλοξενεί κορίτσια ηλικίας τεσσάρων έως 26 ετών. Τα μέλη της Διοίκησης μοίρασαν δώρα στα παιδιά ενώ ενημερώθηκαν για το έργο των ιδρυμάτων.

Η τελευταία επίσκεψη της αντιπροσωπείας της Διοίκησης του Ε.Ε.Α. πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα στον Πειραιά, όπου φιλοξενούνται δεκάδες κορίτσια ηλικίας τεσσάρων έως 17 ετών. Χάρισαν δώρα και μοιράστηκαν στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς με τα παιδιά αλλά και με μέλη της Διοίκησης του Ιδρύματος.

«Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, επισκεπτόμαστε ιδρύματα και δομές προκειμένου να προσφέρουμε κάποια δώρα αλλά κυρίως αγάπη σε παιδιά. Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στέκεται δίπλα στην κοινωνία και ειδικά στα πιο αδύναμα μέλη της καθώς και εμείς αποτελούμε κομμάτι της. Όπως είπα και στα μέλη των Διοικήσεων των ιδρυμάτων με τα οποία συζητήσαμε, θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε το έργο τους. Μην ξεχνάμε ότι τα παιδιά πρέπει να αποτελούν την πρώτη προτεραιότητα για όλους μας και η στήριξη μας σε αυτά είναι αδιαπραγμάτευτη. Πραγματικά, είναι μεγάλη υπόθεση να βλέπεις ένα παιδί να χαμογελά», τόνισε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α., Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, κάνοντας έναν απολογισμό των επισκέψεων. 

Δίπλα στα παιδιά βρέθηκαν αυτές τις ημέρες, μαζί με τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Α., οι Αντιπρόεδροι Νίκος Γρέντζελος, Νίκος Κογιουμτσής και Ηλίας Μάνδρος, ο Γενικός Γραμματέας, Δημήτρης Γαβαλάκης, ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων Γιάννης Βαφειαδάκης, ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ & Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων Γιώργος Ζηκόπουλος, o Πρόεδρος της “Αρωγός Συμβουλευτική Αναπτυξιακή Αστική Εταιρία Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα ΕΕΑ” και μέλος του Δ.Σ. του Ε.Ε.Α. Δημήτρης Βαρδακώστας, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. Νίκος Παναγιωτάκης, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, Σπύρος Δαμιανός, Δημήτρης Ραμαντζάς, Βασίλης Καρναχωρίτης και Κωνσταντίνος Δρόσος.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Glassdrive: Πρώτο κουδούνι με έλεγχο στα κρύσταλλα των σχολικών λεωφορείων

Η εταιρεία συνδέει την έναρξη της σχολικής περιόδου με την ανάγκη για ασφαλείς μετακινήσεις των παιδιών

Η ΦΙΛΗΣGlass συμμετέχει στη δράση «Η Τσάντα του Μαθητή» του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Η εταιρεία συνέβαλε σε μια προσπάθεια με ιδιαίτερη κοινωνική αξία, στηρίζοντας την εκπαίδευση και τις ανάγκες των παιδιών που έχουν ανάγκη

Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος σε δόσεις για τα “αποπαίδια” της Αττικής»

Τη διαφορετική αντιμετώπιση των επιχειρήσεων Περιφέρειας και Αττικής από την Κυβέρνηση στηλιτεύει ο Πρόεδρος του ΕΕΑ

Το Μαγικό Σύνθημα: Σταματώ – Σκέφτομαι – Ρωτώ!

Συμβουλές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες από τον Ν. Γεωργόπουλο για την ασφαλή πλοήγηση των παιδιών στον ψηφιακό κόσμο

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Sofos Insurance Agency AE: Σε νέες και σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις με στόχο τα 60 εκατ. ευρώ

Σημαντική αύξηση 20,2% παρουσίασε παραγωγικά το 8μηνο για την εταιρεία, ακριβώς έναν χρόνο μετά την ολοκλήρωση του εμβληματικού Sofos Insurance Summit

Glassdrive: Πρώτο κουδούνι με έλεγχο στα κρύσταλλα των σχολικών λεωφορείων

Η εταιρεία συνδέει την έναρξη της σχολικής περιόδου με την ανάγκη για ασφαλείς μετακινήσεις των παιδιών

Anytime: Από το ελληνικό digital στο περιφερειακό στοίχημα – Ελλάδα, Κύπρος, Ρουμανία και;;;

Το brand που ξεκίνησε να αλλάζει πώς αγοράζεται η ασφάλιση στην Ελλάδα δοκιμάζει αν μπορεί να κάνει το ίδιο σε μια ολόκληρη περιφερειακή αγορά

Εθνική Ασφαλιστική: Κέρδισε το στοίχημα των 350.000 και ανεβάζει τον πήχη στις 800.000

Η νέα ηλεκτρονική πύλη της εταιρείας θα είναι έτοιμη να λειτουργήσει την 1η Ιανουαρίου του 2027

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Revolut: Χάκερ έβαλαν στο στόχαστρο 700 λογαριασμούς και απειλούν με δημοσιοποίηση δεδομένων

Δεν πρόκειται για επίθεση με τη συνήθη έννοια, καθώς κανείς δεν παραβίασε τους διακομιστές της εταιρείας ούτε χρησιμοποίησε κακόβουλο λογισμικό

ΣΕΜΑ: Η ασφαλιστική αγορά ξανά μαζί – Ισχυρό «παρών» και ουσιαστικό networking στην Ετήσια Εκδήλωση

Μια βραδιά που ανέδειξε τη σημασία της επικοινωνίας, της συνεργασίας και της εμπιστοσύνης – Δείτε τα στιγμιότυπα

Follow, like, κέρδισε 7 μεγάλα δώρα από την ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Μεγάλος διαγωνισμός από τις 15 Σεπτεμβρίου έως τις 10 Οκτωβρίου 2026 – Δείτε τα δώρα και τις οδηγίες συμμετοχής

Οι νέοι κίνδυνοι αλλάζουν την εποπτεία της ασφαλιστικής αγοράς – Η ατζέντα EIOPA-FINMA

Όλα όσα βρέθηκαν στο επίκεντρο του διαλόγου μεταξύ της ευρωπαϊκής και της ελβετικής εποπτικής αρχής σε συνάντηση στη Φρανκφούρτη

Αντιπυρική περίοδος έως 31 Οκτωβρίου – Η ΕΑΕΕ υπενθυμίζει τα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Υπενθυμίζεται ότι η κλήση στο 112 μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμη και χωρίς σύνδεση στο δίκτυο του παρόχου