back to top
20.5 C
Athens
Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2025

Η Affidea εξαγόρασε τη «Γενική Απεικονιστική»

Η Affidea Ελλάδος, μέλος του μεγαλύτερου ευρωπαϊκού Ομίλου διαγνωστικών κέντρων, επεκτείνεται μέσω της εξαγοράς του εγνωσμένου διαγνωστικού κέντρου, με έδρα την Αθήνα, «Γενική Απεικονιστική».

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, για την Affidea, αυτή η εξαγορά αποτελεί ένα ακόμη ορόσημο της επιτυχημένης στρατηγικής και επιχειρηματικής ανάπτυξής της. Με την προσθήκη του νέου διαγνωστικού κέντρου, συνεχίζεται η περαιτέρω επέκταση του δικτύου της Affidea στην Αττική, με στόχο την καλύτερη πρόσβαση των πολιτών σε υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας. Αυτή η κίνηση αποτελεί μέρος της ευρύτερης στρατηγικής του Ομίλου να διατηρήσει την Affidea ως τον πιο αξιόπιστο φορέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

- Advertisement -

Η Γενική Απεικονιστική, που ιδρύθηκε από τον κ. Κυριάκο Στριγγάρη, Ακτινολόγο, υψηλού κύρους Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Επίτιμο Πρόεδρο της Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρείας, δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 1991 ως Διαγνωστικό κέντρο, παρέχοντας όλο το φάσμα των απεικονιστικών και βιοπαθολογικών εξετάσεων, με προσήλωση στην υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία.

Ο κ. Θεόδωρος Καρούτζος, Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, σχολίασε σχετικά με την τελευταία επένδυση της εταιρείας στην Ελλάδα: «Αυτή η εξέλιξη μας γεμίζει με υπερηφάνεια και χαρά. Η εξαγορά αποτελεί μέρος του στρατηγικού μας σχεδιασμού καθώς διευρύνει το πεδίο δράσης μας και αλλάζει τη δυναμική μας, επιτρέποντάς μας να εξυπηρετήσουμε μια νέα περιοχή της Αθήνας. Στόχος μας είναι να επεκτείνουμε και να ενισχύσουμε περαιτέρω τη θέση μας, παραμένοντας ο πιο αξιόπιστος πάροχος υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Ο Όμιλος Affidea λειτουργεί με γνώμονα την αξιοπιστία και τον σεβασμό στους ανθρώπους, που τον έχουν καταστήσει κέντρο αναφοράς σε όλη τη χώρα και σε όλες τις αγορές της Ευρώπης όπου δραστηριοποιούμαστε».

- Advertisement -

Ο Καθηγητής κ. Κυριάκος Στριγγάρης δήλωσε: «Είναι τιμή μας που γινόμαστε μέλος της οικογένειας Affidea. Ανυπομονούμε να προσφέρουμε την τεχνογνωσία μας και να μοιραστούμε τις καλύτερες πρακτικές μας. Η μακροχρόνια εμπειρία και η δέσμευσή μας για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας θα ενσωματωθούν με επιτυχία στην προσφορά ενός αξιόπιστου και σύγχρονου οργανισμού, όπως η Affidea. Για εμάς, αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί μια νέα σελίδα στην οποία όλη η ομάδα είναι αφοσιωμένη με ενθουσιασμό».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Νέο Κέντρο Διαγνωστικής Παιδιατρικής από τον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στέκεται διαχρονικά δίπλα στις οικογένειες, παρέχοντας καινοτόμες διαγνωστικές υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες τους. Το Κέντρο Διαγνωστικής Παιδιατρικής

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Οι συλλογικές συμβάσεις βγαίνουν… από τα μνημόνια – Βίντεο

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Νίκη Κεραμέως από κοινού με εκπροσώπους παραγωγικών και κοινωνικών φορέων (ΓΣΕΕ, ΣΕΒ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, ΣΕΤΕ,...

Φάρμακα απώλειας βάρους: Σε ποιες άλλες παθήσεις δοκιμάζονται και χρησιμοποιούνται

Αρνητικά τα αποτελέσματα για το Αλτσχάιμερ, ενθαρρυντικά για άλλες νόσους

Πρώτες ουρολογικές επεμβάσεις με da Vinci SP στην Ελλάδα

Στο Metropolitan οι πρώτες ουρολογικές επεμβάσεις με το νέο ρομποτικό σύστημα μίας οπής στη ΝΑ Ευρώπη

To Νοσοκομείο «Παπανικολάου» φωτίζεται πορτοκαλί για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

Η πρωτοβουλία στέλνει μήνυμα ευαισθητοποίησης, με έμφαση φέτος στη ραγδαία εξάπλωση της ψηφιακής βίας

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Οι συλλογικές συμβάσεις βγαίνουν… από τα μνημόνια – Βίντεο

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης...

Ο Νίκος Χαλκιόπουλος νέος CEO της ΔΥΝΑΜΙΣ ΑΕΓΑ

Με πολυετή εμπειρία σε κορυφαίες διοικητικές θέσεις στον κλάδο, ο κ. Χαλκιόπουλος αποτελεί σημαντική προσθήκη στο ηγετικό δυναμικό της εταιρείας

Φάρμακα απώλειας βάρους: Σε ποιες άλλες παθήσεις δοκιμάζονται και χρησιμοποιούνται

Αρνητικά τα αποτελέσματα για το Αλτσχάιμερ, ενθαρρυντικά για άλλες νόσους

Η Euroins ανεβάζει ταχύτητα: Ισχυρή πορεία και επένδυση σε AI

Για την Α. Μουρατίδου, η ανοδική πορεία δεν αποτελεί συγκυριακό γεγονός, αλλά αποτέλεσμα στρατηγικής 4 πυλώνων

Επίσκεψη Κ. Κατσαφάδου στη Βόνιτσα – Σύσκεψη με τις τοπικές αρχές για τον συντονισμό των ενεργειών αποκατάστασης

«Προχωρούμε στην άμεση καταγραφή των ζημιών ώστε να ενεργοποιηθούν χωρίς καθυστέρηση οι διαδικασίες κρατικής αρωγής»