back to top
33.4 C
Athens
Πέμπτη 27 Αυγούστου 2026

Eurolife FFH: αξία έχει να μοιραζόμαστε τη μαγεία των Χριστουγέννων

 

Η εταιρεία Μεγάλος Χορηγός του “The Christmas Factory” στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων  

- Advertisement -

Η περίοδος των Χριστουγέννων πλησιάζει και το The Christmas Factory επέστρεψε για άλλη μια χρονιά για να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους στο πιο παραμυθένιο εργοστάσιο Χριστουγέννων της Αθήνας. Η Eurolife FFH συμμετέχει ενεργά στη διάδοση της χριστουγεννιάτικης μαγείας, ως Μεγάλος Χορηγός της φετινής διοργάνωσης, αλλά και ως αποκλειστικός χορηγός του «Σπιτιού των Ξωτικών», που άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά φέτος. 

- Advertisement -

Για τη Eurolife FFH αξία έχει να βρίσκεται δίπλα στην ελληνική οικογένεια, τόσο μέσα από τα ασφαλιστικά της προγράμματα, όσο και μέσα από δράσεις που θα προσφέρουν στιγμές χαράς και αισιοδοξίας. Για αυτό και φέτος τα Χριστούγεννα θα βρίσκεται στη φαντασμαγορική γιορτή του The Christmas Factory και θα μοιράζεται «Τα Μυστικά του Άι Βασίλη» με τους επισκέπτες. Στη μαγική ατμόσφαιρα της γιορτής συμβάλλουν και τα μοναδικά ξωτικά, για αυτό και η Eurolife FFH φρόντισε να φέρει στο χώρο την πιο σκανταλιάρικη παρέα! Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το «Σπίτι των Ξωτικών», που φιλοξενείται για πρώτη φορά φέτος στο The Christmas Factory, να ξεναγηθούν στο σπίτι τους, να δουν πού κοιμούνται και να καθίσουν στα θρανία τους για να γράψουν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη, με το μαγικό αλφάβητο των ξωτικών. Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ, αφού θα πρέπει να μπουν στον λαβύρινθο των ξωτικών, να βρουν το μαγικό καζάνι με την αστερόσκονη και να βουτήξουν μέσα το γράμμα τους για να μπορέσει να φτάσει πιο γρήγορα στον Άι Βασίλη.

Το λαμπερό χριστουγεννιάτικο πάρκο που έχει γίνει πλέον θεσμός, επέστρεψε φέτος πιο πλούσιο από ποτέ, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Συνώνυμο με το φως, τη χαρά, τη γιορτή και το παιχνίδι, θα υποδέχεται μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου καθημερινά το κοινό γεμάτο μοναδικές χριστουγεννιάτικες εμπειρίες, όπως συναρπαστικά εργαστήρια, μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη αγορά, δώρα, μουσική, φαγητό, τον αγαπημένο Άγιο των παιδιών, Άγιο Βασίλη, και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Τα Χριστούγεννα είναι μια ευκαιρία να περάσουμε χρόνο με τους αγαπημένους μας και να μοιραστούμε μαγικές στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς. Για αυτό και φέτος τις γιορτές η Eurolife FFH δίνει το «παρών» στη λαμπερή γιορτή του The Christmas Factory και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να ανακαλύψουν τα μυστικά του. Για να μας θυμίσει ότι αξία έχει να μοιραζόμαστε τη μαγεία των Χριστουγέννων.  

Σχετικές δημοσιεύσεις

Eurolife The Next Advisors: Η Eurolife FFH «χτίζει» το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Η Eurolife FFH, πιστή στη δέσμευσή της για τη συνεχή εξέλιξη της ασφαλιστικής αγοράς, ανακοινώνει τη δυναμική συνέχεια του πρωτοποριακού εκπαιδευτικού 

Η συνεργασία της Eurolife FFH με το ΟΠΑ φέρνει την εμπειρία της ασφαλιστικής αγοράς στην εκπαίδευση

Προσομοίωση της λειτουργίας ενός μεγάλου ασφαλιστικού οργανισμού σχεδιάστηκε από το Τμήμα Στατιστικής του πανεπιστημίου με την αρωγή της ασφαλιστικής

Technology, Automation & the New Insurance Ecosystem

Όσα συζητήθηκαν στο Panel IV του 19th Insurance Conference – #inco26

Όταν η ασφάλιση επιχειρεί να συνδέσει προστασία και όφελος

Η μείωση ασφαλίστρου μέσω επιλογής περισσότερων καλύψεων παρουσιάζεται ως επιπλέον κίνητρο, ωστόσο η ουσία της συζήτησης δεν περιορίζεται στην έκπτωση

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

ΣΕΜΑ: Με τη στήριξη της ασφαλιστικής αγοράς το ετήσιο ραντεβού των μεσιτών

Για σημαντική ένδειξη εμπιστοσύνης προς τον θεσμό και τον ρόλο των ασφαλιστικών μεσιτών στην αγορά κάνει λόγο ο Σύνδεσμος

Allianz: Από τα αυτοκίνητα του ’73 στα έξυπνα αυτοκίνητα του σήμερα… H ανάγκη για προστασία, όμως, παραμένει σταθερή

Την εξέλιξη αυτή αναδεικνύει η ασφαλιστική μέσα από μια σύντομη αναδρομή στην πορεία της αυτοκίνησης μέχρι σήμερα

Με νέα κίνηση στρατηγικής στη Ρουμανία η Anytime ενισχύει τη διεθνή της παρουσία

Anytime Ρουμανίας και BRD Groupe Société Générale φέρνουν την ασφάλιση αυτοκινήτου απευθείας στο YOU BRD app

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Μεγάλη δράση στις 26/8 στο Σύνταγμα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σκύλου

Στόχος η εξοικείωση με τις Πρώτες Βοήθειες για τους τετράποδους φίλους μας

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

ΥΠΕΚΑ Ν. Κεραμέως στην Ολομέλεια της Βουλής: 10 αλήθειες για την ενίσχυση της επαγγελματικής ασφάλισης

«Η μεταρρύθμιση είναι μια διαρκής προσπάθεια να εξασφαλίζουμε ένα σύστημα βιώσιμο, κοινωνικά δίκαιο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες της νέας εποχής»

ΣΕΜΑ: Με τη στήριξη της ασφαλιστικής αγοράς το ετήσιο ραντεβού των μεσιτών

Για σημαντική ένδειξη εμπιστοσύνης προς τον θεσμό και τον ρόλο των ασφαλιστικών μεσιτών στην αγορά κάνει λόγο ο Σύνδεσμος

my-Ygeia: Ο προσωπικός φάκελος υγείας περνά στο κινητό

Ένα ακόμη βήμα προς την ψηφιακή διαχείριση της υγείας κάνει ο Όμιλος HHG

Η AI έχει έναν κρίσιμο κίνδυνο που δεν φαίνεται στην οθόνη: την εύθραυστη εφοδιαστική της αλυσίδα

Η ανάλυση της Atradius έρχεται να υπενθυμίσει κάτι που η ασφαλιστική αγορά το γνωρίζει καλά

Η Export Credit Greece στη ΔΕΘ

Καθώς η ελληνική οικονομία αναζητά ολοένα και περισσότερο τον δρόμο προς τις διεθνείς αγορές