Eurolife FFH: αξία έχει να στηρίζουμε την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα

Η εταιρεία, ως Χορηγός των Βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, αποδεικνύει ότι βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων 

Η Eurolife FFH, στηρίζοντας με συνέπεια την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα, βρέθηκε για άλλη μια φορά στο πλευρό των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, στηρίζοντας το θεσμό των Βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ), ως Χορηγός της εκδήλωσης απονομής που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος». 

Κατά τη διάρκεια της τελετής, βραβεύτηκαν μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που κατάφεραν σε δυσμενείς συνθήκες να αναπτυχθούν και να καινοτομήσουν, ενισχύοντας τις προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας. Παράλληλα, απονεμήθηκαν ειδικά τιμητικά βραβεία σε ανθρώπους που διακρίνονται για τα επιτεύγματά τους και την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο, ενώ ειδικό τιμητικό βραβείο απέσπασε και η Eurolife FFH για τη συμβολή της στη διοργάνωση της εκδήλωσης. Παρόντες στην τελετή ήταν εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, Πρόεδροι και μέλη Διοικήσεων Επιμελητηρίων, εκπρόσωποι κοινωνικών εταίρων και επιχειρήσεων κ.ά..

Για την Eurolife FFH αξία έχει να υποστηρίζει δράσεις και να δημιουργεί προγράμματα που ενδυναμώνουν τον επαγγελματικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη του σύγχρονου επιχειρηματία. Αναγνωρίζοντας το ρόλο των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στην οικονομική δραστηριότητα της χώρας, έχει δεσμευθεί να βρίσκεται στο πλευρό των ιδιοκτητών τους, με προϊόντα και υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητά τους. Κάνοντας τη δέσμευση αυτή πράξη, η εταιρεία διαθέτει μια σειρά από ασφαλιστικά προγράμματα για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που καλύπτουν συνολικά τις ανάγκες τους για προστασία της περιουσίας, την αστική ευθύνη έναντι τρίτων και την ομαδική ασφάλιση υγείας και σύνταξης των εργαζομένων τους. Έτσι, υποστηρίζει έμπρακτα τους ιδιοκτήτες να βλέπουν τις επιχειρήσεις τους να μεγαλώνουν με σιγουριά, υπευθυνότητα και με ένα ασφαλές περιβάλλον για το προσωπικό τους. 

Για τη Eurolife FFH, αξία έχει να βρίσκεται δίπλα στις επιχειρήσεις και να υποστηρίζει τους ιδιοκτήτες τους, ώστε να μπορούν να φροντίζουν για το μέλλον της επιχείρησής τους όπως το έχουν ονειρευτεί. Με τις προτάσεις της για την ασφάλεια των επιχειρήσεων, τηρεί τη δέσμευσή της να επενδύει σε λύσεις και προϊόντα που ανταποκρίνονται με συνέπεια στις ανάγκες τους και τους ενθαρρύνει να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*