back to top
33.4 C
Athens
Παρασκευή 3 Ιουλίου 2026

Πώς η KLEOPAS ALLIOTT μεταμόρφωσε την επιχειρησιακή της ασφάλεια

Η ασφάλεια του δικτύου και εφαρμογών είναι πολύ σημαντική για κάθε επιχείρηση, ειδικά όταν  πρόκειται για τη διαχείριση της μισθοδοσίας για λογαριασμό κάποιων πολύ μεγάλων διεθνών οργανισμών και πολυεθνικών επιχειρήσεων. 

H EMPIST διοργανώνει webinar με θέμα “Cybersecurity as a Service: Πώς η KLEOPAS ALLIOTT Μεταμόρφωσε την Επιχειρησιακή της Ασφάλεια”. Σε αυτό το webinar, η Μαρία Γρατσία, CEO της KLEOPAS ALLIOTT, θα παρουσιάσει το έργο αναβάθμισης της ψηφιακής ασφάλειας της επιχείρησης, που περιλαμβάνει ασφάλεια δικτύου και εφαρμογών, αναθεώρηση διαδικασιών και πολιτικών ασφαλείας, εκπαίδευση των χρηστών, και ασφάλεια ως διαχειριζόμενη υπηρεσία. 

- Advertisement -

Επίσης, η κα Γρατσία θα εξηγήσει πώς η επιχείρηση διαχειρίστηκε την ανάγκη για αλλαγή κουλτούρας και διασφάλισε τη συνεργασία των ανθρώπων της προκειμένου να μεταμορφώσει τον τρόπο που αντιμετώπιζαν την εταιρική ασφάλεια.

To webinar θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022, στις 15:00. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ: Webinar: Cybersecurity as a Service – EMPIST. Με κάθε δήλωση συμμετοχής ο ενδιαφερόμενος κερδίζει για την επιχείρησή του ένα network assessment (αξιολόγηση δικτύου) δωρεάν.

- Advertisement -

Η EMPIST έχει ως αποστολή να παρέχει σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και μορφής την τεχνολογία που χρειάζονται για να διασφαλίσουν εμπορική επιτυχία. Οι προηγμένες υπηρεσίες διαχείρισης πληροφορικής, οι λύσεις cloud, οι υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας και οι ψηφιακές πλατφόρμες της EMPIST παρέχουν μια αποτελεσματική και οικονομικά αποδοτική προσέγγιση στην επιχειρησιακή τεχνολογία. 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Kleopas Alliott στο EMEA Regional Conference της Alliott Global Alliance

Η Kleopas Alliott, επίσημο μέλος της διεθνούς συμμαχίας Alliott Global Alliance, συμμετείχε στο EMEA Regional Conference που πραγματοποιήθηκε στη Βουδαπέστη

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η νέα αξία της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης

Στην ενότητα με θέμα «Η νέα αξία της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης», θεσμικό χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Κωστής Αλφιέρης, Γενικός Γραμματέας Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβήτων Ελλάδος (ΕΑΔΕ) & Πρόεδρος, Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ)

Ασφαλιστικοί πράκτορες: Από την πώληση, στη συμβουλευτική κινδύνου

Το 19th Insurance Conference, αποτελεί την κορυφαία πλατφόρμα στρατηγικού διαλόγου για την ελληνική ασφαλιστική αγορά

ΤτΕ: Διαδικτυακό Εργαστήριο για την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή και τον ρόλο της ασφάλισης – Βίντεο

Θεσμικοί εκπρόσωποι από την Ελλάδα και το εξωτερικό ανέλυσαν το κενό προστασίας, ενώ παρουσίασαν καλές πρακτικές, μελέτες περιπτώσεων και σχετικά προϊόντα

Η Affidea στηρίζει την Ιατρική Σχολή Αθηνών θεσπίζοντας υποτροφία

Στόχος η ουσιαστική ενίσχυση της κλινικής εκπαίδευσης, της ερευνητικής δραστηριότητας και της επιστημονικής κατάρτισης φοιτητών του αγγλόφωνου προγράμματος

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Greek Space Tech Forum 2026: Greece in Orbit – Scaling Space Capabilities into Strategic Impact

Παρακολουθήστε το #gstf26 στις 7 και 8 Ιουλίου στο Ωδείο Αθηνών και στο LiveOn Expo Complex – Δείτε το πρόγραμμα και τους ομιλητές

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ αναβαθμίζει την ψηφιακή πύλη «Σύνδεση Πελάτη»

Με νέες δυνατότητες και ακόμη πιο σύγχρονη εμπειρία εξυπηρέτησης

Με ρεκόρ συμμετοχών ολοκληρώθηκε ο κύκλος των MDRT Power Talks

Η MDRT Hellas στρέφει πλέον το βλέμμα στο MDRT Day by MCC Hellas 24-27/09/2026

Το Ωνάσειο Νοσοκομείο θέτει σε λειτουργία την πρώτη κινητή μονάδα ECMO στην Ελλάδα

Η νέα υπηρεσία καλύπτει ένα κρίσιμο κενό στο σύστημα υγείας και θέτει βάσεις για οργανωμένο δίκτυο παραπομπής μεταξύ νοσοκομείων σε όλη την Ελλάδα