Ο Μιχάλης Μπόζος νέος Country Manager στην Check Point Software Technologies

Ο Μιχάλης Μπόζος θα ηγηθεί της τοπικής ομάδας στην Ελλάδα και σε άλλες τρεις χώρες, με στόχο την ενίσχυση της θέσης της εταιρείας, προσφέροντας στους πελάτες τις καλύτερες λύσεις ασφαλείας που προστατεύουν τις επιχειρήσεις και οργανισμούς από κυβερνοεπιθέσεις.

H Check Point® Software Technologies Ltd.  (NASDAQ: CHKP), κορυφαίος πάροχος λύσεων ασφάλειας στον κυβερνοχώρο σε παγκόσμιο επίπεδο, ανακοίνωσε τον διορισμό του Μιχάλη Μπόζου ως νέου Country Manager για την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, προκειμένου να ηγηθεί της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της και να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της. Ο Μιχάλης Μπόζος εντάχθηκε στην Check Point το 2011 και κατείχε τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων – στην Ελλάδα και την Κύπρο από το 2018.

Ο Μιχάλης έχει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας και είναι βασικό μέλος της Check Point, καθώς εργάζεται εκεί τα τελευταία 12 χρόνια. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του στην Check Point, έχει αναλάβει ποικίλες θέσεις διαχείρισης ομάδων και έργων. Στο νέο του ρόλο ως Country Manager για την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, θα προσφέρει την εμπειρία και τις γνώσεις του για να δώσει τη δυνατότητα στην ομάδα της Check Point να αναπτυχθεί και θα αναφέρεται στον Daniel Safar, Περιφερειακό Διευθυντή στην Ανατολική Ευρώπη της Check Point Software.

Η Check Point απασχολεί περισσότερους από 23 υπαλλήλους στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, οι οποίοι συνεργάζονται με περισσότερους από 35 συνεργάτες στις τέσσερις χώρες.

Ο Μιχάλης Μπόζος δήλωσε σχετικά με τα νέα του καθήκοντα: “Είναι μεγάλη μου τιμή να αναλάβω τα νέα μου καθήκοντα στην Check Point, ηγούμενος των ομάδων της Ελλάδας, της Κύπρου, της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας για την περαιτέρω ενίσχυση της θέσης μας στις αγορές που είναι σημαντικές για την ανάπτυξη της εταιρείας. Η στρατηγική μας κατεύθυνση είναι η παροχή των καλύτερων λύσεων ασφάλειας στους πελάτες, όπως ποτέ άλλοτε, η αντιμετώπιση των προκλήσεων της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και η παροχή βοήθειας στις επιχειρήσεις για να αυξήσουν την ανθεκτικότητα τους στον κυβερνοχώρο σε τερματικά σημεία, δίκτυα και cloud”.

Το τοπίο των απειλών στον κυβερνοχώρο φτάνει σε νέα επίπεδα επικινδυνότητας, καθώς οι οργανισμοί στην Ελλάδα δέχονται επιθέσεις κατά μέσο όρο 813 φορές την εβδομάδα τους τελευταίους 6 μήνες, αυτό απαιτεί μια ολιστική αρχιτεκτονική ασφάλειας για την πρόληψη των κυβερνοπειραμάτων. Σύμφωνα με την Mid-Year report, της Check Point, το ransomware είναι η νούμερο ένα απειλή για τις επιχειρήσεις.

“Καλωσορίζουμε θερμά τον Μιχάλη στην ηγετική ομάδα διαχείρισης της Check Point”, δήλωσε ο κ. David Klusacek, VP EEMEA (Ανατολική Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική) της Check Point Software. “Οι οργανισμοί παγκοσμίως περνούν από έναν ταχύτατο μετασχηματισμό, ο οποίος απαιτεί το επίπεδο ασφάλειας που παρέχει η αρχιτεκτονική Check Point Security Infinity και οι κορυφαίες λύσεις μας. Αξιοποιώντας το εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο ασφάλειας της Check Point για την παροχή αυτής της ενοποιημένης προσέγγισης για την ασφάλεια με προτεραιότητα στην πρόληψη, είμαι βέβαιος ότι ο Μιχάλης θα συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη των στρατηγικών ασφάλειας και ψηφιακής τεχνολογίας των πελατών μας και στην προστασία των επιχειρήσεών τους για συνεχή ανάπτυξη”.

Η Check Point Software Technologies αναγνωρίστηκε ως ο καλύτερος εργοδότης στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο στη λίστα Forbes World’s Best Employers 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*