14.2 C
Athens
Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2026

Ευρωπαϊκή Πίστη & ΙΑΣΩ: Ασφάλιση 6 μηνών, χωρίς κόστος, σε όλα τα νεογέννητα

Στρατηγική συνεργασία αναπτύσσουν Ευρωπαϊκή Πίστη και ΙΑΣΩ, με την οποία σε κάθε νεογέννητο προσφέρεται ασφάλιση έξι μηνών χωρίς κόστος.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη μαζί με το ΙΑΣΩ, η μεγαλύτερη Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική στην Ευρώπη, δημιούργησαν το Baby Health Plus, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης, το οποίο θα προσφέρεται χωρίς κόστος σε κάθε νεογέννητο.

- Advertisement -

Τα προνόμια του προγράμματος που αφορούν σε νοσηλεία και εξωνοσοκομειακή περίθαλψη θα παρέχονται αποκλειστικά στο ΙΑΣΩ Παίδων, το κορυφαίο παιδιατρικό νοσοκομείο στην Ελλάδα. Κάθε νέα μητέρα που γεννά στο ΙΑΣΩ, αποκτά το πρόγραμμα χωρίς ασφάλιστρα για τους πρώτους 6 μήνες, ενώ στη συνέχεια θα της δίνεται η δυνατότητα να το ανανεώνει σε εξαιρετικά προνομιακή τιμή.

Ο κ. Χρήστος Γεωργακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη δήλωσε: “Στην Ευρωπαϊκή Πίστη αντιλαμβανόμαστε πλήρως πόσο καθοριστικής σημασίας είναι η προστασία της υγείας όλων, ιδιαίτερα των νεογέννητων μωρών. Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε σε συνεργασία με το ΙΑΣΩ το “Baby Health Plus”, ένα πρόγραμμα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης, το οποίο αφορά όλους τους νέους γονείς που επιθυμούν το παιδί τους να έχει ευρεία κάλυψη περίθαλψης, σε ένα από τα κορυφαία Παιδιατρικά Νοσοκομεία της Ελλάδας, το ΙΑΣΩ Παίδων. Έχουμε τη βαθιά πεποίθηση πως κάθε γονιός πρέπει να αποκτήσει το “Baby Health Plus” για το νεογέννητο μωρό του διότι αποτελεί σπουδαία πράξη αγάπης και διότι προσφέρεται χωρίς ασφάλιστρα για τους πρώτους 6 μήνες”.

- Advertisement -

Η κα. Χριστίνα Ταμπουρέα, Γενική Εμπορική Διευθύντρια, CCO Ομίλου ΙΑΣΩ, δήλωσε: «Στο ΙΑΣΩ με το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην Μαιευτική Γυναικολογία και με περισσότερους από 10.000 τοκετούς ετησίως, συνεχίζουμε να εκφράζουμε την απόλυτη ασφάλεια για κάθε γυναίκα που θέλει να φέρει στον κόσμο το παιδί της.  Η συνεργασία μας με την Ευρωπαϊκή Πίστη, μια εταιρία με αναμφισβήτητο όραμα και δυναμισμό,  συνεχίζει να αγκαλιάζει την οικογένεια στην πιο σημαντική της στιγμή. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί με το νέο πρόγραμμα Baby Health Plus, συνεχίζουμε να προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες υγείας, ασφάλεια και σιγουριά, στους γονείς που φέρνουν στον κόσμο ό,τι πιο πολύτιμο, τα παιδιά τους».

Η προσφορά ισχύει μέχρι την έξοδο του νεογέννητου από το μαιευτήριο.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Στο κυνήγι των μαγισσών οι ασφαλιστές

Περιμένουν οι ασφαλιστές να αναδυθεί η καλή νεράιδα... Μέχρι πότε οι πολιτικοί θα σηκώνουν τέτοιες παραστάσεις;

Οι αποζημιώσεις της Βιολάντα, τελευταίες πληροφορίες του «IW»

Σε ποια περίπτωση οι αποζημιώσεις βαρύνουν κατευθείαν την μπισκοτοβιομηχανία

Ο Βέλης Παππάς αναλαμβάνει Διευθυντής Πωλήσεων στη Sanoptis Ελλάδας

Ενισχύοντας στρατηγικά την εμπορική της δραστηριότητα και την περαιτέρω ανάπτυξή της στον τομέα της ιδιωτικής ασφάλισης υγείας

Κρατική αρωγή και ασφάλιση: Το νέο ψηφιακό φίλτρο μετά τις φυσικές καταστροφές

Το ν/σ «Ενεργή Μάχη» προβλέπει εργαλείο διασταύρωσης δεδομένων πριν από τη χορήγηση κρατικής αρωγής

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

ΕΑΕΕ: Η ιδιωτική ασφάλιση στην Ελλάδα το 2024

Δείτε τα αναλυτικά στοιχεία του 2024 για την εγχώρια ασφαλιστική αγορά αλλά και το ευρύτερο οικονομικό περιβάλλον

Οι νικητές των Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ 2025 – 1ο βραβείο υψηλών ρυθμών ανάπτυξης στην Ευρώπη Holdings

Το παρών στη λαμπερή τελετή απονομής έδωσαν μεταξύ άλλων ο Νικόλαος Μακρόπουλος, ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Χρήστος Νούνης

Είναι τελικά ακριβό το ασφάλιστρο για cyber insurance;

Όπως επισημαίνει ο Ν. Γεωργόπουλος, η προληπτική cyber insurance λειτουργεί ως «ο φακός μέσα στο σκοτάδι του ψηφιακού λαβύρινθου»

Η ΕΚΠΟΙΖΩ για την απόφαση του Αρείου Πάγου που φέρνει ανακούφιση σε χιλιάδες δανειολήπτες του ν. Κατσέλη

Μεταξύ άλλων η Ένωση αναφέρεται στον κομβικό ρόλο που είχε η παρέμβασή της, καθώς ανέδειξε τις σοβαρές συνέπειες του λανθασμένου υπολογισμού των τόκων

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Digital καμπάνια της ΕΑΕΕ για την προσέλκυση νέων στελεχών

Η καμπάνια στοχεύει στην ανάδειξη της ασφαλιστικής αγοράς ως ελκυστικού εργοδότη για νέους πτυχιούχους

ΕΑΕΕ: Η ιδιωτική ασφάλιση στην Ελλάδα το 2024

Δείτε τα αναλυτικά στοιχεία του 2024 για την εγχώρια ασφαλιστική αγορά αλλά και το ευρύτερο οικονομικό περιβάλλον

Οι νικητές των Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ 2025 – 1ο βραβείο υψηλών ρυθμών ανάπτυξης στην Ευρώπη Holdings

Το παρών στη λαμπερή τελετή απονομής έδωσαν μεταξύ άλλων ο Νικόλαος Μακρόπουλος, ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Χρήστος Νούνης

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική στηρίζει τον Σύλλογο ΑμεΑ «Το Μέλλον»

Η σημαντική χορηγία αφορά την αγορά και εγκατάσταση αντλίας θερμότητας για το αθλητικό κέντρο πλήρους προσβασιμότητας στον Αφραθιά Ηρακλείου

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Τεράστια συμμετοχή ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στην ψηφοφορία του ΕΕΑ για τις προμήθειες

Το ΕΕΑ εμμένει στη θέση του ότι «η μάχη δεν πρέπει και δεν μπορεί να χαθεί» – Δείτε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας