Ο κ. Πάνος Δημητρίου, Διευθύνων Συμβούλος των ασφαλιστικών φορέων του Ομίλου Generali στην Ελλάδα.

Generali: Ένα ταξίδι, μία ομιλία και ο πρωταθλητισμός

Ο Καναδάς ή αλλιώς ο «Μεγάλος Λευκός Βορράς», ήταν ο φετινός προορισμός για τους συνεργάτες της Generali που βρέθηκαν στην κορυφή μεταξύ των καλύτερων, την τελευταία χρονιά πριν την πανδημία.   

Το εξαιρετικό κλίμα και οι ξεχωριστές εμπειρίες που μοιράστηκαν οι άνθρωποι της Generali αποτυπώνεται σε όσα είπε ο CEO της εταιρείας, Πάνος Δημητρίου, λίγο πριν την επιστροφή στην Αθήνα: 

«Το ταξίδι αυτό μπορεί να φτάνει στο τέλος του, ένα άλλο όμως έχει ήδη ξεκινήσει. Είναι το ταξίδι της νέας Generali για το οποίο ο καθένας μας έχει βάλει το δικό του λιθαράκι. Άλλωστε και ο Καναδάς, ως προορισμός, δεν ήταν τυχαία επιλογή. Η χώρα που καταφέρνει να ενσωματώνει αποτελεσματικά και να συνθέτει δημιουργικά ανθρώπινα στοιχεία από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, είναι πολύτιμο παράδειγμα για όλους μας. Στη δική μας φιλοσοφία ο ρόλος σας είναι κομβικός. Δεν είστε απλώς συνεργάτες αλλά συνδιαμορφωτές του μέλλοντος της ασφάλισης, κάτι που αποτελεί τεράστια ευθύνη και θέτει τον πήχη της συνέχειας πολύ ψηλά. Ως εταιρεία, έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κάνουμε άλματα, να φέρουμε αλλαγές, να δείξουμε τον δρόμο γιατί είμαστε ένας οργανισμός με γερές βάσεις και ταλαντούχους ανθρώπους. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι πέρα από την τεχνογνωσία που κατέχουμε, μπορούμε να ακούμε, να αντιλαμβανόμαστε και να λειτουργούμε με γνώμονα την ανθρώπινη ανάγκη. Είναι αυτό που μας ξεχωρίζει και σκοπός μας είναι να το διαφυλάξουμε. Αυτό είναι το αποτύπωμα ενός πρωταθλητή. Το αποτύπωμα της Generali». 

Generali: Στον Καναδά, τη χώρα των συνθέσεων, το ταξίδι επιβράβευσης συνεργατών – Αλάσκα ο επόμενος προορισμός»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*