back to top
29.4 C
Athens
Πέμπτη 23 Ιουλίου 2026

Ταξίδι επιβράβευσης στη Τοσκάνη για τους κορυφαίους της INTERASCO Α.Ε.Γ.Α.

Η INTERASCO πιστή στις υποσχέσεις της, πραγματοποίησε για τους συνεργάτες της που διακρίθηκαν για τις εξαιρετικές παραγωγικές επιδόσεις τους στον σχετικό διαγωνισμό πωλήσεων του περασμένου έτους, ταξίδι στην μαγευτική Τοσκάνη στις 13-16 Οκτωβρίου. 

Πενήντα οκτώ  συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να θαυμάσουν από κοντά την υπέρτατη καλλιτεχνική εμπειρία στην πιο όμορφη πόλη ολόκληρης της Ιταλίας, να επισκεφθούν τα επιβλητικά μνημεία και αξιοθέατα στη Φλωρεντία και τη Σιένα, να απολαύσουν την τοπική κουζίνα και να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες με τα Διοικητικά Στελέχη της εταιρείας σε χαλαρό κλίμα, δίνοντας ραντεβού για τον επόμενο προορισμό.

- Advertisement -

Στο ταξίδι συνόδευσαν τους συνεργάτες ο κ. Κάρολος Σαϊας – Διευθύνων Σύμβουλος της INTERASCO Α.Ε.Γ.Α, ο κ. Κωσταντίνος Αρβανίτης – Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing,                ο κ. Σωτήριος Λέκκος – Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών, η κα Άννη  Βασιλιάγκου – Διευθύντρια Κλάδου Υγείας & Προσωπικών Ατυχημάτων, η κα Κωνσταντίνα Σταματοπούλου –  Αναπληρώτρια Διευθύντρια Ασφαλιστικών Εργασιών και ο κος Αθανάσιος Χριστόπουλος – Επιθεωρητής Πωλήσεων. 

- Advertisement -

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTERASCO Α.Ε.Γ.Α, κ. Κάρολος Σαϊας, στην εκδήλωση βραβεύσεων, αφού συνεχάρη και ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες για τη συμβολή και τον επαγγελματισμό τους,  προχώρησε σε μια σύντομη ανασκόπηση της προηγούμενης χρονιάς. Αναφέρθηκε στα θετικά παραγωγικά αποτελέσματα της εταιρείας για το 2021, δηλαδή στην   αύξηση ύψους 4,8% στα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα, καθώς και στις ενέργειες  για την επίτευξη των εταιρικών στόχων για τη φετινή χρονιά. Όπως ανέφερε, ήδη διαφαίνεται ότι κατά το πρώτο 9μηνο του 2022 η αύξηση της παραγωγής ανέρχεται στο 15,9%.  

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κος Σαϊας τόνισε:  «Η  INTERASCO είναι μια φερέγγυα, ευέλικτη και τεχνολογικά προηγμένη εταιρεία, με ισχυρό μέτοχο και έμπειρα καταρτισμένα στελέχη. Στόχος μας είναι να εξελισσόμαστε διαρκώς παρέχοντας άριστη εξυπηρέτηση και εμπειρία στον πελάτη και συνεργάτη, μέσω ψηφιακών εργαλείων και εφαρμογών, βελτιωμένων προϊόντων και υπηρεσιών. Είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας βήμα, παρέχοντας προτάσεις και λύσεις.

’Έχοντας στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίες πολυεθνικές αντασφαλιστικές εταιρείες παγκόσμιας εμβέλειας, σας ανακοινώνουμε την πρόθεσή μας  από αυτή τη χρονιά, να συμμετάσχουμε σε σχήματα ασφάλισης εμπορικών και βιομηχανικών κινδύνων με ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά συμμετοχής».

Ο κος Κωσταντίνος Αρβανίτης -Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της INTERASCO Α.Ε.Γ.Α., αναφέρθηκε στον δύσκολο και σημαντικό ρόλο που έχουν οι συνεργάτες, όπου με όραμα, αποφασιστικότητα και ευελιξία δημιουργούν πραγματική αξία σε δύσκολους καιρούς αναδεικνύοντας την αναγκαιότητα του θεσμού της ασφάλισης, με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και άμεση ανταπόκριση στις δύσκολες στιγμές του πελάτη. 

«Χαιρόμαστε πολύ που γιορτάζουμε τις επιτυχίες των συνεργατών μας, αφού τα “δικά σας” επιτεύγματα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τις επιτυχίες της Interasco.

H Interasco, έχει δημιουργήσει μια ομπρέλα στήριξης για όλους εσάς, τους συνεργάτες μας, μέσα από προηγμένες ψηφιακές υπηρεσίες και εφαρμογές προκειμένου να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες της με τέτοιο τρόπο ώστε να απολαμβάνουμε κοινά οφέλη, τόσο όλοι εσείς που μας υποστηρίζετε όσο και οι ασφαλισμένοι πελάτες σας. 

Συγχαρητήρια σε όλους!».

Η εκδήλωση κορυφώθηκε με τις βραβεύσεις των συνεργατών στις παρακάτω κατηγορίες και το ραντεβού ανανεώθηκε για το επόμενο μεγάλο ταξίδι.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Interasco: Ασφαλιστική κάλυψη για φοιτητές που συμμετέχουν στο Erasmus

Ολοκληρωμένη, ευέλικτη κάλυψη καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής στο εξωτερικό

Interasco: Το πρόγραμμα Care 4 Home θέτει στο επίκεντρο την ολοκληρωμένη προστασία της κατοικίας

Φυσικές καταστροφές αλλά και απρόβλεπτα περιστατικά έχουν αυξήσει το ενδιαφέρον για ασφαλιστικές λύσεις που περιορίζουν τις οικονομικές συνέπειες

Ταξίδι επιβράβευσης στην Πολωνία για συνεργάτες των MEGA BROKERS και INTERASCO

Η MEGA BROKERS επενδύει σταθερά στους συνεργάτες της, επιβραβεύοντας έμπρακτα τη συνέπεια, την αφοσίωση και την υψηλή απόδοσή τους

Groupama Ασφαλιστική: Αποστολή στη Λυών με επίλεκτους συνεργάτες

Ένα ξεχωριστό ταξίδι στη Γαλλία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν κορυφαίοι συνεργάτες και στελέχη της εταιρείας

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η ΕΣΑΠΕ γιόρτασε τα 40 χρόνια της

Σε ιδιαίτερα θερμό και συναδελφικό κλίμα πραγματοποιήθηκε, στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Μικρολίμανου, η επετειακή εκδήλωση της Ένωσης Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος (ΕΣΑΠΕ)

Από την Αθήνα ξεκίνησε το διεθνές μοντέλο ανάπτυξης της Triglav μέσω MGAs – Στο επίκεντρο η Apeiron Insurance Project

Η Ελλάδα αποτέλεσε το πρώτο βήμα της στρατηγικής διεθνούς επέκτασης της σλοβενικής ασφαλιστικής εταιρείας Triglav μέσω του μοντέλου των Managing General Agents

Interamerican | Resilience Stories: Ο Κώστας Λαγουβάρδος μιλά για την κλιματική κρίση και την ανθεκτικότητα του αύριο

Η Interamerican παρουσιάζει το δεύτερο επεισόδιο του vidcast «Resilience Stories», της σειράς συζητήσεων που αναδεικνύει διαφορετικές όψεις

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική τίμησε τις πρωταθλήτριες Μαρία Πρεβολαράκη και Μαρία Λουίζα Γκίκα

Τη διαχρονική της στήριξη στον ελληνικό αθλητισμό επιβεβαιώνει η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, η οποία υποδέχθηκε στα κεντρικά της γραφεία

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Νέα εφαρμογή για προσλήψεις έως 2 ημερών από την “ΕΡΓΑΝΗ”

Σε λειτουργία τέθηκε η νέα εφαρμογή «Ergani app» του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για έξυπνες συσκευές, μέσω της οποίας

Roaming με χαμηλότερες χρεώσεις και περισσότερα data από την COSMOTE TELEKOM

Χαμηλότερες χρεώσεις roaming για ταξίδια εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης που ξεκινούν από μόλις 3,90€ προσφέρει σε όλους τους πελάτες της

Ο εκλογικός κίνδυνος κρατικών ομολόγων, γιατί η Ελλάδα εξαιρέθηκε από την Allianz-Trade

Ενόψει των εκλογών στη Γαλλία, την Ισπανία, την Ελλάδα και την Ιταλία το 2027, ο πολιτικός κίνδυνος για τις Ευρωπαϊκές αγορές κρατικών ομολόγων είναι πολύ υψηλός

Η Εθνική Ασφαλιστική και η Microsoft διοργανώνουν το 1ο AI Insurance Hackathon στην Ελλάδα

Μια νέα πρωτοβουλία που φιλοδοξεί να φέρει την τεχνητή νοημοσύνη στο επίκεντρο της ασφαλιστικής καινοτομίας αναλαμβάνει η Εθνική Ασφαλιστική

Η Περιφέρεια Αττικής ολοκλήρωσε την εγκατάσταση και των 388 καμερών παραβίασης ερυθρού σηματοδότη

Η Περιφέρεια Αττικής ολοκλήρωσε την εγκατάσταση και των 388 καμερών παραβίασης ερυθρού σηματοδότη σε επιλεγμένους οδικούς κόμβους του λεκανοπεδίου