O κ. Βασίλης Ψάλτης, CEO της Alpha Bank

Όμιλος Alpha Bank: Νέες καλύψεις στο ομαδικό ασφαλιστήριο Ζωής και Υγείας

Σημαντικές νέες παροχές και καλύψεις περιλαμβάνει το νέο Ομαδικό Ασφαλιστήριο Ζωής και Υγείας στο οποίο συμφώνησαν οι εργαζόμενοι του Ομίλου Alpha Bank με τη διοίκηση του Ομίλου, με τη νέα Επιχειρησιακή τους Σύμβαση, με την οποία άλλωστε προβλέπεται και η ίδρυση ΤΕΑ.

Μεταξύ άλλων οι νέες καλύψεις του Ομαδικού Ασφαλιστηρίου Ζωής και Υγείας των εργαζομένων στον Όμιλο Alpha Bank, θα περιλαμβάνουν:

*Ομαδικό Ασφαλιστήριο Ζωής και Υγείας

Επεκτείνεται το όριο ηλικίας ασφάλισης των αναπήρων τέκνων εργαζομένων, που συμμετέχουν στο ομαδικό Ασφαλιστήριο Ζωής και Υγείας μέχρι την ηλικία των 35 ετών.

*Ομαδικό Εξωνοσοκομειακό Πρόγραμμα

Συμφωνήθηκε όπως η Τράπεζα αναλάβει πλήρως την κάλυψη του μηνιαίου ασφαλίστρου των αναπήρων τέκνων εργαζομένων που συμμετέχουν στο Ομαδικό Εξωνοσοκομειακό Πρόγραμμα.

*Επίδομα Νεφροπαθών

Αναπροσαρμόζεται το επίδομα που χορηγείται σε νεφροπαθείς εργαζόμενους στο ποσό των 500€ μηνιαίως με την προϋπόθεση σχετικών δικαιολογητικών.

*Αναβάθμιση Ιατρικών Παροχών

Για την έγκαιρη αντιμετώπιση περιστατικών καρδιακής ανακοπής με θετικά ποσοστά επιβίωσης των παθόντων συμφωνήθηκε η Alpha Bank να τοποθετήσει τους πρώτους πέντε (5) απινιδωτές στα πέντε (5) πιο πυκνοκατοικημένα κτίρια αναλαμβάνοντας το σύνολο της δαπάνης.

Τέλος στη νέα Επιχειρησιακή Σύμβαση του Ομίλου, προβλέπεται ακόμα η χορήγηση σωρευτικού ωραρίου μητρότητας και η παράταση επιδότησης μισθοδοσίας λόγω εξαιρετικά σοβαρής ασθένειας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*