ERGO: Με custom made Unit Linked σε Α/Κ που βρίσκουν μόνον οι ασφαλισμένοι της

του Νίκου Κωτσικόπουλου

Μεθοδικά και οργανωμένα η ERGO, αλλάζει το προφίλ της ως εταιρία και μεγαλώνει το αποτύπωμά της στην ασφαλιστική αγορά, εισερχόμενη με καινοτόμα προϊόντα στις ασφαλίσεις  Ζωής και ειδικά στα απαιτητικά, λόγω και οικονομικών συνθηκών αυτή την περίοδο, Unit Linked. Η ERGO προσφέρει custom made προϊόντα, με μοναδικά Αμοιβαία Κεφάλαια που παρέχουν ασφάλεια και μπορούν να συμμετέχουν μόνον οι ασφαλισμένοι της.

Έχοντας την υποστήριξη και την τεχνογνωσία του κολοσσού της Munich Re και της επενδυτικής του διεθνούς Ομίλου MEAG, η οποία διαχειρίζεται σήμερα περισσότερα από 330 δισ. η ERGO, προσφέρει τη δυνατότητα διαμόρφωσης του επενδυτικού προϊόντος το οποίο ταιριάζει σε κάθε πελάτη. Τα Αμοιβαία Κεφάλαια, επενδύουν σε assets στην Ευρωζώνη και διεθνώς, με πολύ μεγάλη διασπορά, ώστε να περιορίζεται ο βραχυπρόθεσμος κίνδυνος, για να προκύψουν στο χρονικό βάθος του προγράμματος, οι αποδόσεις.

Τη στροφή της ERGO στα προγράμματα Ζωής και Υγείας, ανέλυσε ο κ. Θάνος Παπαδημητρίου, Διευθυντής Στρατηγικών Έργων Ζωής & Υγείας της ERGO.

Στην ομιλία του με τίτλο «Σύγχρονη επένδυση και καινοτόμα προγράμματα Unit Linked», στο πλαίσιο του 3rd Insurance Intermediaries Forum, ο κ. Παπαδημητρίου, ανέφερε ότι η ERGO έχει ξεκινήσει την υλοποίηση του νέου Στρατηγικού Σχεδίου της με στόχο την ενίσχυση της παρουσίας της στις ασφαλίσεις Ζωής & Υγείας, με τη δημιουργία ολοκληρωμένης γκάμας προϊόντων, την υιοθέτησης νέων τεχνολογικών λύσεων και την αξιοποίηση του εκτεταμένου δικτύου των συνεργατών της.

Ο κ. Παπαδημητρίου στάθηκε στη διαφάνεια που χαρακτηρίζει τα προϊόντα, όπως και στο «χτίσιμό τους» με ευελιξία και την άμεση συμμετοχή του ασφαλισμένου, μέσω της πλήρους ψηφιακής και απλοποιημένης διαδικασίας, παρουσιάζοντας το ψηφιακό οικοσύστημα υπηρεσιών της ERGO, με επίκεντρο τον διαμεσολαβητή.