Στρατηγική συνεργασία Lemonade-Aviva για μια νέα, next-gen πλατφόρμα ασφάλισης

Μια νέα συνεργασία ανάμεσα στην αμερικανική insurtech Lemonade με τον παραδοσιακό ασφαλιστή της Βρετανίας Aviva, αναμένεται να φέρει έναν “φρέσκο” αέρα στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. 

Η συμφωνία, όπως ανέφεραν οι ιθύοντες της Lemonade, θα παρέχει στους ασφαλισμένους σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο την δυνατότητα να έχουν άμεση πρόσβαση, οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε σε όλο το περιεχόμενο της ασφάλισής τους, να υποβάλλουν αιτήσεις αξιώσεων και να λαμβάνουν την αποζημίωσή τους με λίγα κλικ. 

Ο Daniel Schreiber, συν-διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Lemonade, σχολίασε: “Η ασφάλιση, όπως ξέρουμε, προέρχεται από το Ηνωμένο Βασίλειο, όπως και εγώ. Έτσι, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά το να φέρνεις τη Lemonade στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ένα είδος επιστροφής στην πατρίδα”. 

Ο Adam Winslow, Διευθύνων Σύμβουλος της Aviva UK & Ireland General Insurance, πρόσθεσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα αποτελούμε έναν  μακροπρόθεσμο συνεργάτη της Lemonade στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μοιραζόμαστε μια κοινή προοπτική για το πώς η ψηφιακή τεχνολογία, η τεχνητή νοημοσύνη και τα δεδομένα μπορούν να μεταμορφώσουν τις εμπειρίες των πελατών και τον ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν οι ασφαλιστές στη δημιουργία ισχυρότερων κοινοτήτων».

Ο Winslow πρόσθεσε ακόμη πως «ενώνοντας τις δυνάμεις μας, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι παρέχουμε συναρπαστικές υπηρεσίες που προσεγγίζουν ένα ευρύτερο φάσμα πελατών, συμπεριλαμβανομένων των ενοικιαστών, ενός υποεξυπηρετούμενου αλλά αυξανόμενου τμήματος της ασφαλιστικής αγοράς του Ηνωμένου Βασιλείου. Στην 325χρονη ιστορία μας, έχουμε προσαρμοστεί σε έναν κόσμο που αλλάζει διαρκώς και η συνεργασία μας με τη Lemonade είναι ένας δείγμα της πρόθεσής μας να συνεχίσουμε αυτή την πορεία».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*