Αλλαγές στην INTERASCO: Τη Διεύθυνση Πωλήσεων & Marketing αναλαμβάνει ο Κ. Αρβανίτης

Η Interasco ανακοινώνει την ανάθεση των ευθυνών της Διεύθυνσης Πωλήσεων & Marketing στο διακεκριμένο στέλεχος της εταιρείας Κωνσταντίνο Αρβανίτη.

Ο κος Κωνσταντίνος Αρβανίτης, έως σήμερα Υποδιευθυντής  Πωλήσεων & Marketing, από τη νέα του θέση αναλαμβάνει τη συνέχιση του επιτυχούς επιχειρηματικού πλάνου της Interasco, καθώς και την περαιτέρω ανάπτυξη  των πωλήσεων συμβάλλοντας στην ενίσχυση των νέων στόχων της εταιρίας.

Ο κ. Αρβανίτης είναι πτυχιούχος του Πάντειου Πανεπιστημίου, Τμήματος  Δημόσιας Διοίκησης και επί σειρά ετών στέλεχος πωλήσεων στην ασφαλιστική αγορά.

Σε δήλωσή του ο κ. Κάρολος Σαΐας, Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco, αναφέρει:

«Η Εταιρεία, τοποθετώντας τον Κωνσταντίνο Αρβανίτη στη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων & Marketing, αναδεικνύει την αξία που δημιουργεί για τα στελέχη της, αναγνωρίζοντας την απόδοση και συμβολή τους, δημιουργώντας ευκαιρίες για την εξέλιξή τους. Είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθεί επάξια στα νέα του καθήκοντα και του εύχομαι καλή επιτυχία».

Σε συνέχεια δε της αποχώρησης της έως σήμερα Διευθύντριας Πωλήσεων & Marketing της Εταιρείας, κας Ναταλία Γιαννιού, ο κ. Κάρολος Σαΐας την ευχαριστεί για τη μακρά συνεργασία και συνεισφορά της στο έργο της εταιρείας και της εύχεται καλή συνέχεια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*