back to top
17.5 C
Athens
Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2025

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ασφαλίσεων μηχανικών βλαβών και ηλεκτρονικού εξοπλισμού

Σήμερα, οι ασφαλίσεις μηχανικών βλαβών και ηλεκτρονικού εξοπλισμού συνιστούν έναν εκ των πλέον ανερχόμενων τομέων ασφαλιστικής δραστηριότητας, τόσο στη Χώρα μας, όσο και διεθνώς. Σε αυτό έχει συμβάλει ο καταλυτικός ρόλος που διαδραματίζει η τεχνολογία στην απόδοση και στο αποτέλεσμα των επιχειρήσεων, αλλά και στην αντίστοιχη απόδοση και στο συνολικό αποτέλεσμα μιας σύγχρονης οικονομίας έντασης τεχνολογίας.  Η επέλευση κινδύνων σχετικών με βλάβες μηχανολογικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού, διακυβεύει την εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων, διακινδυνεύει τις επιδόσεις τους και σκιάζει την «εικόνα» τους έναντι των πελατών, αλλά και των υποχρεώσεών τους, όπως επί παραδείγματι αυτές μπορεί να πηγάζουν από συμβόλαια έγκαιρης παράδοσης, προδιαγραφών ποιότητας προϊόντων, κ.ο.κ. Επομένως, οι ασφαλίσεις μηχανικών βλαβών και ηλεκτρονικού εξοπλισμού εύλογα αναδεικνύονται σε ικανούς λύτες αυτών των προβλημάτων, καθώς αποτρέπουν δυσβάστακτες οικονομικές επιπτώσεις των ως άνω κινδύνων και συντελούν στη σταθεροποίηση της οικονομικής και της ευρύτερης λειτουργίας των σύγχρονων επιχειρήσεων, προς όφελος της αειφορίας και της αναπτυξιακής προοπτικής του.       

Σε αυτό το πλαίσιο το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών ανακοινώνει το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ασφαλίσεων Μηχανικών Βλαβών και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού, προς όφελος της ασφαλιστικής τεχνογνωσίας των ενδιαφερομένων συναδέλφων μας, διοικητικών στελεχών και ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της αγοράς μας. Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε περιβάλλον σύγχρονης ψηφιακής εκπαίδευσης, webinar, αλλά και σε περιβάλλον φυσικής τάξης, εάν οι υγειονομικές συνθήκες επιτρέπουν.

- Advertisement -

Σημειώνεται το υψηλό ενδιαφέρον του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου, καθώς ο τομέας ασφαλίσεων μηχανικών βλαβών και ηλεκτρονικού εξοπλισμού γνωρίζει ταχεία άνοδο και τα αντικείμενά του εμφανίζουν ευρείες εφαρμογές, καθώς ενδιαφέρουν πολύ τις σύγχρονες επιχειρήσεις, στο σύνολό τους, δημόσιους οργανισμούς  και ιδιώτες επαγγελματίες, ομοίως.

ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΒΛΑΒΩΝ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Νέο επεισόδιο «Και Αν Συμβεί… στο Δρόμο;»: Χρήστος Γιαννούκας και «Όχι άλλα θύματα στην άσφαλτο»

Η συζήτηση αφορά μεταξύ άλλων τα «αόρατα» λάθη που κοστίζουν ζωές και τον ρόλο της εκπαίδευσης, του νέου ΚΟΚ και της τεχνολογίας

ΕΙΑΣ: Σεμινάριο Ασφαλίσεων Ευθύνης και Κινδύνων Ανάκλησης Προϊόντος

Την Τρίτη 2 και την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2025, σε περιβάλλον webinar ή φυσικής τάξης

Κυκλοφορεί τo νέο τεύχος του Insurance World

Στο τεύχος Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2025 φιλοξενείται η κεντρική συνέντευξη της Μαρίας Παπαζαρκάδα, Country Manager της Coface στην Ελλάδα

ΕΕΑ: Webinar για τις αλλαγές του νέου εργασιακού νόμου και την ψηφιακή κάρτα εργασίας

Το διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί 25/11 στις 16:00 - Πώς θα συμμετάσχετε

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

7 χρόνια επιτυχίας για την Coface Ελλάδος – Η νέα στέγη στο Μαρούσι ανοίγει δρόμους για την επόμενη φάση ανάπτυξης

Η διπλή γιορτή σηματοδότησε την έναρξη νέου κεφαλαίου, καθώς η εταιρεία περνά δυναμικά στην 8η χρονιά της

Ανακοίνωση της ΠΟΑΔ για το δικαίωμα συμβολαίου

Η Ομοσπονδία ζητά την ανάκληση πρόσφατης απόφασης της Εθνικής Ασφαλιστικής για επιβολή δικαιώματος συμβολαίου υφιστάμενα προγράμματα υγείας

Κάτι θα αλλάξει που θα φανεί στην αγορά τις επόμενες ημέρες

Μήπως η λύση των προβλημάτων είναι να δούμε με νέα μάτια τα ίδια ασφαλιστικά «τοπία»;

Π. Κασκαρέλης: Οι προτεραιότητες της Υδρογείου Ασφαλιστικής για τα επόμενα χρόνια

«Κλείνοντας τη χρονιά με θετικό αποτύπωμα, προχωρούμε προς το 2026 με σχέδιο, συνέπεια και ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό»

Σε πανελλαδική διεύρυνση προχωρά ο ΣΠΑΤΕ – Ριζικά ανανεωμένο το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Η φωνή των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών ενισχύεται σε όλη τη χώρα, με τη δυναμική ενός σωματείου που πρωτοστατεί σε κάθε σημαντική πρωτοβουλία