Η κ. Βασιλική Μόρφη, General Manager, Maxima Insurance

Maxima Insurance: Μια εταιρεία που προσδίδει αξία… στο maximum

Η Maxima Insurance είναι μια εταιρεία που προσδίδει τη μέγιστη αξία σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της, είτε πρόκειται για τον κύριο κλάδο δραστηριοποίησής της, τις ασφαλίσεις, είτε για το εταιρικό της προφίλ, είτε για το κοινωνικό πρόσωπο που επιδεικνύει. 

Για τον λόγο αυτό, η φιλοσοφία της Maxima Insurance επιτάσσει να αποτελεί τον στρατηγικό συνεργάτη της επιχείρησης και του ιδιώτη σε κάθε στάδιο της ζωής και της δραστηριότητάς τους, και όχι απλώς έναν τυπικό ασφαλιστικό σύμβουλο. 

Παρέχει ολοκληρωμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και επιχειρήσεις του ιδιωτικού ή του ευρύτερου δημόσιου τομέα, ενώ εξειδικεύεται στις ομαδικές ασφαλίσεις προσωπικού και τις τεχνικές ασφαλίσεις. 

Στην «καρδιά» της λειτουργίας και της δομής της βρίσκεται η πελατοκεντρική προσέγγιση και για τον λόγο αυτό δεν σταματά να καινοτομεί, προσφέροντας tailor-made προϊόντα, με γνώμονα την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. 

Όμως η Maxima Insurance δεν είναι μόνο αυτό. Πρόκειται για μια εταιρεία που σέβεται και ενστερνίζεται στο… maximum τις ανθρώπινες αρχές και τις αξίες, συνδράμοντας με όλες της τις δυνάμεις για το κοινό όφελος. Το ζήτημα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αποτελεί μείζονα προτεραιότητα για την εταιρεία, η οποία εντάσσει στις πολιτικές της ένα ευρύ πεδίο δράσεων και πρακτικών προς αυτήν την κατεύθυνση.

Στην «καρδιά» της λειτουργίας και της δομής της Maxima βρίσκεται η πελατοκεντρική προσέγγιση, και για τον λόγο αυτό δεν σταματά να καινοτομεί.

 Με ενέργειες όπως η έμπρακτη στήριξη οργανισμών και κοινωφελών ιδρυμάτων –μεταξύ άλλων και της Κιβωτού του Κόσμου–, δωρεές, εθελοντική αιμοδοσία, εθελοντική δενδροφύτευση σε περιοχές που το έχουν ανάγκη (με πιο πρόσφατη τη δενδροφύτευση στο σκοπευτήριο Ασπροπύργου «Αψίδα») και στήριξη αθλητικών διοργανώσεων, η Maxima Insurance αποδεικνύει και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να συμβάλλει τα μέγιστα στις εκάστοτε ανάγκες που ανακύπτουν. 

Μια σημαντική πρωτοβουλία

Η Maxima Insurance, πιστή στη δέσμευσή της για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, πολύ πρόσφατα προχώρησε σε μια σημαντική πρωτοβουλία, που αφορά την προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος. 

Ειδικότερα, η εταιρεία παραχώρησε ένα ειδικά τροποποιημένο για πυροσβέσεις τετρακίνητο όχημα στον Σύλλογο Πολιτικής Προστασίας Εθελοντών Κρυονερίου, με στόχο την ενίσχυση των μηχανισμών πυρόσβεσης των εθελοντικών δομών της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας, για να συνεισφέρουν στην πρόληψη και έγκαιρη αποτροπή πυρκαγιών στο περιαστικό δάσος του κτήματος Τατοΐου, της ευρύτερης περιοχής καθώς και του Δήμου Διονύσου.

 Η παραχώρηση ήταν μια πρωτοβουλία της Maxima Insurance ΑΕ και της Μοτοδυναμική-Sixt και η παράδοση του οχήματος έγινε στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Προστασίας Εθελοντών Κρυονερίου, παρουσία του δημάρχου Διονύσου, κ. Γιάννη Καλαφατέλη.

Στηρίζοντας τον εθελοντισμό και το έργο του ΣΠΕΕΚ

Η κ. Βασιλική Μόρφη, γενική διευθύντρια της Maxima Insurance ΑΕ, δήλωσε: «Η Maxima Insurance, δίνοντας έμφαση στην επίτευξη προόδου του σημαντικού έργου των εθελοντών του ΣΠΠΕΚ Κρυονερίου, σε συνεργασία με τη Μοτοδυναμική-Sixt, στέκεται δίπλα στον εθελοντισμό και στους κατοίκους του Δήμου Διονύσου, ενισχύοντας τις δυνάμεις του συλλόγου, παρέχοντας ένα όχημα πολλαπλών χρήσεων για την προστασία του περιβάλλοντος και τη στήριξη στις ευπαθείς ομάδες των πολιτών κατά τη διάρκεια δυσμενών καιρικών συνθηκών. Θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε και να προσφέρουμε για την αντιμετώπιση περιβαλλοντικών και κοινωνικών ζητημάτων για ένα καλύτερο αύριο». 

Στιγμιότυπο από την παράδοση του τροποποιημένου για πυροσβέσεις τετρακίνητου οχήματος στον Σύλλογο Πολιτικής Προστασίας Εθελοντών Κρυονερίου

Ο κ. Γιώργος Λειβαδίτης, διευθυντής του κλάδου Sixt της Moτοδυναμικής, δήλωσε: «Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί σημαντικό πυλώνα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Μοτοδυναμική-Sixt. Στο πλαίσιο αυτό, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που, σε συνεργασία με τη Maxima Insurance ΑΕ, παρέχουμε ένα ειδικά διαμορφωμένο όχημα στον Σύλλογο Πολιτικής Προστασίας Εθελοντών Κρυονερίου, συμβάλλοντας ενεργά στο πολύπλευρο και κοινωφελές έργο του συλλόγου». 

Ο κ. Γιάννης Καλαφατέλης, δήμαρχος Διονύσου, δήλωσε: «Θέλω, εκ μέρους του Δήμου Διονύσου και όλων των δημοτών μας, να ευχαριστήσω θερμά τις εταιρείες Μοτοδυναμική-Sixt και Maxima Insurance ΑΕ, οι οποίες, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και προσφοράς, ένωσαν τις δυνάμεις τους και παραχώρησαν στον Σύλλογο Πολιτικής Προστασίας Εθελοντών Κρυονερίου ένα ειδικά τροποποιημένο για πυροσβέσεις όχημα. Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το ότι, σε αυτή τη δύσκολη εποχή που βιώνουμε, υπάρχουν εταιρείες που βοηθούν και στηρίζουν έμπρακτα ενεργούς συλλόγους και φορείς της περιοχής μας, για να συνδράμουν κι εκείνοι με τη σειρά τους την πολιτική προστασία, με σκοπό την αποτελεσματική προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, περιουσιών, αλλά πάνω απ’ όλα ανθρώπινων ζωών. Σας ευχαριστούμε και πάλι».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*