back to top
27.6 C
Athens
Τρίτη 4 Αυγούστου 2026

10 θεματικά πάνελ, 68 ομιλητές, 60 χορηγοί και πλήθος συνέδρων στα διπλά LOGI.C 2022

 

Με ρεκόρ συμμετοχών ολοκληρώθηκε το ταξίδι των LOGI.C 2022 σε Θεσσαλονίκη-Αθήνα

- Advertisement -

Με μεγάλη επιτυχία, 10 στοχευμένα θεματικά πάνελ, 68 ομιλητές, 60 και πλέον χορηγούς και ρεκόρ συμμετοχών τόσο σε Θεσσαλονίκη, όσο και σε Αθήνα, ολοκληρώθηκε η διπλή διοργάνωση των LOGI.C 2022, από την O.MIND CREATIVES και το περιοδικό Supply Chain & Logistics magazine, που έγιναν υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος και του Συνδέσμου Εξαγωγέων.

- Advertisement -

Το διήμερο 24 & 25 Ιουνίου στο Athens Marriott, υπήρξε εξαιρετικά επιτυχημένο, με συνολικά 350 φυσικές συμμετοχές και περισσότερους από 600 online συνέδρους, με 5 στοχευμένα θεματικά πάνελς που ξεκινούσαν από την σωστή οργάνωση παραγωγής και κατέληγαν στην επιτυχημένη διανομή, την συνεργατικότητα και τις ευκαιρίες χρηματοδοτήσεων στην εφοδιαστική αλυσίδα, που συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον του κοινού.  Οι συμμετέχοντες σύνεδροι, είτε με φυσική παρουσία, είτε με online συμμετοχή, εκτός από την πλήρη και αναλυτική ενημέρωση που τους παρείχαν οι 30 χορηγοί του συνεδρίου στα φυσικά και Online περίπτερα, είχαν σε ένα διήμερο την ευκαιρία να πάρουν συμβουλές για την σωστή οργάνωση παραγωγής, να διαχωρίσουν τις έννοιες του planning και του scheduling, να ενημερωθούν για cases που έχουν ήδη ολοκληρωθεί από αντίστοιχες εταιρείες – μεγάλα ονόματα στον χώρο τους, ενώ παρακολούθησαν live τα πιο trendy εργαλεία ψηφιοποίησης της αποθήκης, με τη συνδρομή των συνεργατών In Practice, Logistics Way, Optilog Advisory Services και τη συνδρομή -με παρουσιάσεις- των χορηγών των συνεδρίων Entersoft, IBLS, Easy Facilities, iLINK, Ortec, Samsung Electronics, Truck & Cargo Insurance, PTL.

Την δεύτερη ημέρα το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα πραγματικά μοναδικό πάνελ αναφορικά με τις ευκαιρίες επένδυσης και χρηματοδότησης στον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας στο οποίο συμμετείχαν εκπρόσωποι των ΣΕΒ, Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, PK Consulting, Anodos Consulting, Value Right, IBLS. Το διήμερο έκλεισε επιτυχώς με ένα εξαιρετικό πάνελ από ILME και ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ, οι οποίοι παρουσίασαν για πρώτη φορά την πλατφόρμα συνεργατικότητας στον τομέα των Logistics, καλώντας εταιρείες να συμμετάσχουν.

Στο τέλος αυτό του διπλού ταξιδιού εφέτος, που ξεκίνησε τον Μάιο στην Θεσσαλονίκη (με 600 φυσικές και 1.150 online συμμετοχές) και ολοκληρώθηκε στις 25 Ιουνίου στην Αθήνα, τα LOGI.C ως διοργάνωση πέτυχαν τον αρχικό σκοπό τους, να είναι χρήσιμα στον κλάδο, ενημερώνοντάς τον για ό,τι καινούργιο υπάρχει και παρέχοντάς του την δυνατότητα για networking και μελλοντικές συνεργασίες.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Εθνική Ασφαλιστική στο πλευρό των ασφαλισμένων της που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές

Στην Εθνική Ασφαλιστική, αναγνωρίζουμε τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι ασφαλισμένοι μας λόγω των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών.

Anytime και Public ενώνουν δυνάμεις και αλλάζουν την εμπειρία ασφάλισης

Η Anytime και τα Public εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη αξία στην καθημερινότητα των πελατών τους

Η ERGO στο πλευρό των συνεργατών του Εταιρικού της Δικτύου με δύο ταξίδια επιβράβευσης στην Πράγα και το Καρπενήσι

Η ERGO Ασφαλιστική επιβράβευσε για μία ακόμη χρονιά τους συνεργάτες του Εταιρικού της Δικτύου που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους...

Infotrust Insurance Agents: Επένδυση 1,5 εκατ. ευρώ στη νέα ιδιόκτητη έδρα 

Σε νέα ιδιόκτητα γραφεία μεταφέρεται η Infotrust Insurance Agents, σηματοδοτώντας ένα ακόμη βήμα στην αναπτυξιακή της πορεία και επενδύοντας

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η Εθνική Ασφαλιστική στο πλευρό των ασφαλισμένων της που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές

Στην Εθνική Ασφαλιστική, αναγνωρίζουμε τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι ασφαλισμένοι μας λόγω των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών.

Το πρώτο εποπτικό πλαίσιο στην αγορά αντασφάλισης της Λιβύης

Το νομοθετικό κενό των 20 ετών στην αγορά αντασφάλισης καλύπτει το νέο εποπτικό πλαίσιο στο κλάδο σύμφωνα με την κυβέρνηση της Λιβύης.

Κατερίνα Χαραλαμπίδου, MDRT Hellas: Θα θέλαμε το MDRT Day by MCC Hellas 2026 να αφήσει ένα συναίσθημα

Με αφορμή την έναρξη του κύκλου των Media Partnerships, το MDRT Hellas προχωρά στη φετινή του επικοινωνιακή διαδρομή προς το MDRT Day

Ποιες αποζημιώσεις και ενισχύσεις θα λάβουν οι πυρόπληκτοι

Την ανάγκη άμεσης στήριξης των πολιτών που επλήγησαν από τις μεγάλες πυρκαγιές υπογράμμισε ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

Anytime και Public ενώνουν δυνάμεις και αλλάζουν την εμπειρία ασφάλισης

Η Anytime και τα Public εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη αξία στην καθημερινότητα των πελατών τους