ΠΑΡΟΝ: Επιβράβευση εσωτερικού διαγωνισμού πωλήσεων με διήμερο Workgroup ενδυνάμωσης στο Ναύπλιο!

Το ΠΑΡΟΝ ανέλαβε μια εξαιρετική πρωτοβουλία, πραγματοποιώντας ένα διήμερο Workgroup ενδυνάμωσης των συνεργατών του ως επιβράβευση εσωτερικού Διαγωνισμού Πωλήσεων στο πανέμορφο Ναύπλιο στις 17 & 18 Ιουνίου.

Το Workgroupείχε θέμα την επιχειρηματική και ψυχική ανθεκτικότητα, την αυτοπαρακίνηση και το ψυχικό σθένος. Οι τρεις άξονες που η ομάδα εργασίας ανέλυσε με την καθοδήγηση της συμβούλου Δόρας Πλαγιώτη ήταν ο Αναστοχασμός , η Ενδοσκόπηση και η Δράση σε μια εποχή που η ανθεκτικότητα τόσο στον επαγγελματικό στίβο, όσο και στην προσωπική ζωή του καθενός καθίσταται ένα απαραίτητο προσόν.

Κεντρική Εισηγήτρια του Workgroupήταν η κ. Δόρα Πλαγιώτη Σύμβουλος Οργανωσιακής Ανάλυσης και Ανάπτυξης και Ανθρώπινου Δυναμικού με ειδικότητα σε PrivateEquity, RealEstateInvestment&Developmentκαι Start-Ups.

Στο Workgroupσυμμετείχε και ο υπεύθυνος εκπαίδευσης της ασφαλιστικής εταιρείας EurolifeFFH κύριος Βλάσης Γαδ ο οποίος παρουσίασε και ανέλυσε τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της εταιρίας τα οποία και την καθιστούν στρατηγικό συνεργάτη του ΠΑΡΟΝ.

Μετά την ολοκλήρωση του εξαιρετικού Workgroup, τα στελέχη του ΠΑΡΟΝ με του Συνεργάτες τους, είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο πανέμορφο Ναύπλιο καθώς και να απολαύσουν ένα υπέροχο δείπνο και να διασκεδάσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε νυχτερινό κέντρο της πόλης.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*