back to top
16 C
Athens
Πέμπτη 23 Απριλίου 2026

H EY πρωτοπορεί με ευέλικτο ωράριο και έξτρα άδεια στους υπαλλήλους

Η ΕΥ Ελλάδος, πιστή στη δέσμευσή της για ένα πιο ευέλικτο μοντέλο εργασίας, ανακοίνωσε το “EY Flex Day”, ένα πρόγραμμα που παρέχει μειωμένα ωράρια εργασίας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Συγκεκριμένα, από την 1η Ιουλίου και μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου, όλοι οι άνθρωποι της ΕΥ θα μπορούν να επιλέξουν να εργάζονται τρεις ώρες λιγότερο κάθε εβδομάδα, δηλαδή 37 ώρες ή, εναλλακτικά, να λάβουν το μειωμένο αυτό ωράριο ως επιπλέον ημέρες άδειας στο ίδιο διάστημα. Επιπρόσθετα, όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΥ Ελλάδος, όπως και οι συνάδελφοί τους σε πολλά γραφεία ΕΥ στο εξωτερικό, θα λάβουν μια ακόμη ημέρα άδειας, την “EY day”, την 4η Ιουλίου.

- Advertisement -

Με άλλα λόγια, κάθε μέλος της οικογένειας της ΕΥ στην Ελλάδα, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, θα λάβει επιπλέον πέντε ημέρες άδειας συνολικά, ή μια εργάσιμη εβδομάδα.

Στο πλαίσιο των πολιτικών διαφορετικότητας και ενσωμάτωσης (Diversity & Inclusiveness) της εταιρείας, το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί με τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία, με στόχο να σεβαστεί και να προσαρμοστεί στις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε υπαλλήλου.

- Advertisement -

Η απόφαση αυτή εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια που καταβάλει η ΕΥ για τη μετάβαση σε ένα πιο ευέλικτο μοντέλο εργασίας, και την επίτευξη καλύτερης ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Για τον λόγο αυτό, η επιλογή του μειωμένου ωραρίου παρέχεται για τρεις ολόκληρους μήνες, από Ιούλιο έως Σεπτέμβριο, και όχι μόνο για τον Αύγουστο, ώστε να μπορεί να συνδυαστεί με τις ανάγκες μελών της οικογένειας ή φιλικών προσώπων.

Σχολιάζοντας τη νέα αυτή πρωτοβουλία, ο κος Παναγιώτης Παπάζογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος, δήλωσε: «Η δύναμη της ΕΥ είναι οι άνθρωποί της, χάρη στον επαγγελματισμό και τη σκληρή δουλειά των οποίων η ΕΥ αναγνωρίζεται σήμερα ως η κορυφαία εταιρεία επαγγελματικών υπηρεσιών στην Ελλάδα. Η ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής είναι, σήμερα, το μεγάλο ζητούμενο για όλους μας, και αυτό απαιτεί μια εξατομικευμένη προσέγγιση που να σέβεται τις προσωπικές ανάγκες του κάθε εργαζόμενου. Στο πλαίσιο αυτό, το “EY Flex Day” θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους ανθρώπους της ΕΥ Ελλάδος να περάσουν περισσότερο χρόνο με τους δικούς τους, όποτε αυτοί επιλέξουν, και να ξεκουραστούν μετά από μια ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η EY Ελλάδος πιστοποιήθηκε με το ISO/IEC 42001:2023 για Σύστημα Διαχείρισης Τεχνητής Νοημοσύνης

Πρώτη εταιρεία στη χώρα που λαμβάνει τη συγκεκριμένη πιστοποίηση από την TÜV NORD Hellas

InteramerICAN Day: Μία επιπλέον ημέρα άδειας για εθελοντισμό σε όλους τους εργαζομένους

Η νέα πρωτοβουλία της Interamerican αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον κλάδο – Βίντεο

Οι δέκα κορυφαίες γεωπολιτικές εξελίξεις για το 2026

Σύμφωνα με την έκθεση της ΕΥ «2026 Geostrategic Outlook», οι γεωπολιτικές δυναμικές αναμένεται να συνεχίσουν να επηρεάζουν καθοριστικά αγορές και επιχειρήσεις

ΕΥ: Συγκρατημένοι οι Έλληνες καταναλωτές για τις εορταστικές αγορές

Συγκρατημένοι εμφανίζονται οι Έλληνες καταναλωτές όσον αφορά τις αγορές κατά τη φετινή εορταστική περίοδο

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Tiresias4Business: Νέο ψηφιακό οικοσύστημα πληροφόρησης για εταιρικούς χρήστες

Η Τειρεσίας υποστηρίζει τη λήψη αποφάσεων, ενώ παράλληλα συμβάλει στη μείωση του πιστωτικού κινδύνου, στη διαφάνεια των συναλλαγών και στη βιώσιμη ανάπτυξη

Η LiveOn λανσάρει την EventAtlas: τη νέα πλατφόρμα για ολοκληρωμένη διαχείριση εγγραφών & συμμετοχών για events

Η LiveOn ανακοινώνει το λανσάρισμα της EventAtlas, μια νέα, all-in-one λύση για τη διαχείριση συμμετοχών σε events

Με τη συμμετοχή της NAK Insurance Brokers ξεκινά την Τετάρτη 22/4 το Delphi Economic Forum XI

Ο CEO Νίκος Κατσιμπέρης θα λάβει μέρος στο πάνελ με τίτλο «From Prevention to Protection: Greece's NatCat Strategy»

Το MDRT Hellas για την απώλεια της Φωτεινής Μόσχου

«Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε τη Φωτεινή Μόσχου, ένα νέο μέλος της οικογένειας του MDRT Academy, που έφυγε τόσο ξαφνικά και άδικα από τη ζωή»

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Μάθετε τι αλλάζει στην Generali Hellas από τις 6 Μαΐου

Οι αλλαγές στα προγράμματα Life On, Medical Safety, Medical Family και τα ετήσια αποτελέσματα

Tiresias4Business: Νέο ψηφιακό οικοσύστημα πληροφόρησης για εταιρικούς χρήστες

Η Τειρεσίας υποστηρίζει τη λήψη αποφάσεων, ενώ παράλληλα συμβάλει στη μείωση του πιστωτικού κινδύνου, στη διαφάνεια των συναλλαγών και στη βιώσιμη ανάπτυξη

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Προς θετική κατεύθυνση τα νέα μέτρα, αλλά πάλι χωρίς μειώσεις έμμεσων φόρων

Ως προς τη ρύθμιση οφειλών, ο Πρόεδρος του ΕΕΑ πιστεύει ότι μια νέα λύση 120 δόσεων θα βοηθούσε ουσιαστικά και χωρίς δημοσιονομικό κόστος

Πιστοποίηση Best Practice για τη στρατηγική ανταμοιβών της NN Hellas

Στόχος της στρατηγικής Total Rewards είναι η ουσιαστική και δίκαιη αναγνώριση της συνεισφοράς κάθε εργαζομένου

Η Εθνική Ασφαλιστική επενδύει στη νέα γενιά στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας 2026

Η εταιρεία ανέδειξε το δυναμικό της περιβάλλον, όπου οι νέοι μπορούν να αξιοποιήσουν την τεχνολογία για να εξελιχθούν και να καινοτομήσουν