back to top
29.2 C
Athens
Πέμπτη 2 Ιουλίου 2026

H EY πρωτοπορεί με ευέλικτο ωράριο και έξτρα άδεια στους υπαλλήλους

Η ΕΥ Ελλάδος, πιστή στη δέσμευσή της για ένα πιο ευέλικτο μοντέλο εργασίας, ανακοίνωσε το “EY Flex Day”, ένα πρόγραμμα που παρέχει μειωμένα ωράρια εργασίας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Συγκεκριμένα, από την 1η Ιουλίου και μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου, όλοι οι άνθρωποι της ΕΥ θα μπορούν να επιλέξουν να εργάζονται τρεις ώρες λιγότερο κάθε εβδομάδα, δηλαδή 37 ώρες ή, εναλλακτικά, να λάβουν το μειωμένο αυτό ωράριο ως επιπλέον ημέρες άδειας στο ίδιο διάστημα. Επιπρόσθετα, όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΥ Ελλάδος, όπως και οι συνάδελφοί τους σε πολλά γραφεία ΕΥ στο εξωτερικό, θα λάβουν μια ακόμη ημέρα άδειας, την “EY day”, την 4η Ιουλίου.

- Advertisement -

Με άλλα λόγια, κάθε μέλος της οικογένειας της ΕΥ στην Ελλάδα, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, θα λάβει επιπλέον πέντε ημέρες άδειας συνολικά, ή μια εργάσιμη εβδομάδα.

Στο πλαίσιο των πολιτικών διαφορετικότητας και ενσωμάτωσης (Diversity & Inclusiveness) της εταιρείας, το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί με τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία, με στόχο να σεβαστεί και να προσαρμοστεί στις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε υπαλλήλου.

- Advertisement -

Η απόφαση αυτή εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια που καταβάλει η ΕΥ για τη μετάβαση σε ένα πιο ευέλικτο μοντέλο εργασίας, και την επίτευξη καλύτερης ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Για τον λόγο αυτό, η επιλογή του μειωμένου ωραρίου παρέχεται για τρεις ολόκληρους μήνες, από Ιούλιο έως Σεπτέμβριο, και όχι μόνο για τον Αύγουστο, ώστε να μπορεί να συνδυαστεί με τις ανάγκες μελών της οικογένειας ή φιλικών προσώπων.

Σχολιάζοντας τη νέα αυτή πρωτοβουλία, ο κος Παναγιώτης Παπάζογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος, δήλωσε: «Η δύναμη της ΕΥ είναι οι άνθρωποί της, χάρη στον επαγγελματισμό και τη σκληρή δουλειά των οποίων η ΕΥ αναγνωρίζεται σήμερα ως η κορυφαία εταιρεία επαγγελματικών υπηρεσιών στην Ελλάδα. Η ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής είναι, σήμερα, το μεγάλο ζητούμενο για όλους μας, και αυτό απαιτεί μια εξατομικευμένη προσέγγιση που να σέβεται τις προσωπικές ανάγκες του κάθε εργαζόμενου. Στο πλαίσιο αυτό, το “EY Flex Day” θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους ανθρώπους της ΕΥ Ελλάδος να περάσουν περισσότερο χρόνο με τους δικούς τους, όποτε αυτοί επιλέξουν, και να ξεκουραστούν μετά από μια ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η EY Ελλάδος πιστοποιήθηκε με το ISO/IEC 42001:2023 για Σύστημα Διαχείρισης Τεχνητής Νοημοσύνης

Πρώτη εταιρεία στη χώρα που λαμβάνει τη συγκεκριμένη πιστοποίηση από την TÜV NORD Hellas

InteramerICAN Day: Μία επιπλέον ημέρα άδειας για εθελοντισμό σε όλους τους εργαζομένους

Η νέα πρωτοβουλία της Interamerican αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον κλάδο – Βίντεο

Οι δέκα κορυφαίες γεωπολιτικές εξελίξεις για το 2026

Σύμφωνα με την έκθεση της ΕΥ «2026 Geostrategic Outlook», οι γεωπολιτικές δυναμικές αναμένεται να συνεχίσουν να επηρεάζουν καθοριστικά αγορές και επιχειρήσεις

ΕΥ: Συγκρατημένοι οι Έλληνες καταναλωτές για τις εορταστικές αγορές

Συγκρατημένοι εμφανίζονται οι Έλληνες καταναλωτές όσον αφορά τις αγορές κατά τη φετινή εορταστική περίοδο

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Credia-ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, στο βάθος η ΕΤΕ, τρεις καταλύτες εξελίξεων

Στόχος της EΥΡΩΠΗ είναι η αύξηση κερδοφορίας με αύξηση παραγωγής που θα προέλθει τόσο από την οργανική ανάπτυξη όσο και από νέες στρατηγικές συνεργασίες

4 νέους Partners ανέδειξε η KPMG στην Ελλάδα

Η εταιρεία ενισχύει την ηγετική της ομάδα και επιβεβαιώνει τη συνεχή παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας προς τους πελάτες της

H Τράπεζα Πειραιώς ενισχύει τον ρόλο της στην πράσινη μετάβαση με κορυφαία βαθμολογία από τη Sustainable Fitch

Το επικαιροποιημένο Πρόγραμμα Πράσινων Ομολόγων αντικατοπτρίζει τις εξελισσόμενες πρακτικές της αγοράς κεφαλαίων, τις κανονιστικές εξελίξεις και την ενισχυμένη στρατηγική βιωσιμότητας της Τράπεζας

Ηλεκτρικά πατίνια: Υποχρεωτική ασφάλιση και απαγόρευση στους κάτω των 17 φέρνει το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο

Γ. Κώτσηρας: Στόχος μας, να ενισχύσουμε την ασφάλεια στους δρόμους, με ιδιαίτερη μέριμνα για τα παιδιά

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Credia-ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, στο βάθος η ΕΤΕ, τρεις καταλύτες εξελίξεων

Στόχος της EΥΡΩΠΗ είναι η αύξηση κερδοφορίας με αύξηση παραγωγής που θα προέλθει τόσο από την οργανική ανάπτυξη όσο και από νέες στρατηγικές συνεργασίες

NN Hellas: Ταξίδια επιβράβευσης σε Μαρακές και Βιετνάμ για τους κορυφαίους συνεργάτες της

Η ασφαλιστική δημιουργεί προϋποθέσεις για μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες αλλά και τους ασφαλισμένους της

Brokers Union: 15 χρόνια ζωής, 50 χρόνια εμπειρίας

H ετήσια εκδήλωση της Brokers Union είχε φέτος ξεχωριστή σημασία, καθώς συνέπεσε με τη συμπλήρωση 15 χρόνων παρουσίας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά

Η Allianz επενδύει στη νέα γενιά μέσα από την 6η Ελληνική Οικονομική Ολυμπιάδα

Στ. Μαλαχιάς: «Δίνουμε στους νέους την ευκαιρία να κατανοήσουν καλύτερα την πραγματική οικονομία και να αποκτήσουν τα εφόδια για να μετατρέπουν τις προκλήσεις σε ευκαιρίες εξέλιξης»

ΙΣΑ: Άμεση διόρθωση της εσφαλμένης επιβολής clawback στις ιατρικές επισκέψεις ζητά ο Σύλλογος

Ο Σύλλογος επισημαίνει ότι η επιβολή clawback στις επισκέψεις δεν προβλέπεται από το ισχύον πλαίσιο