25.9 C
Athens
Τετάρτη 24 Ιουνίου 2026

H EY πρωτοπορεί με ευέλικτο ωράριο και έξτρα άδεια στους υπαλλήλους

Η ΕΥ Ελλάδος, πιστή στη δέσμευσή της για ένα πιο ευέλικτο μοντέλο εργασίας, ανακοίνωσε το “EY Flex Day”, ένα πρόγραμμα που παρέχει μειωμένα ωράρια εργασίας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Συγκεκριμένα, από την 1η Ιουλίου και μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου, όλοι οι άνθρωποι της ΕΥ θα μπορούν να επιλέξουν να εργάζονται τρεις ώρες λιγότερο κάθε εβδομάδα, δηλαδή 37 ώρες ή, εναλλακτικά, να λάβουν το μειωμένο αυτό ωράριο ως επιπλέον ημέρες άδειας στο ίδιο διάστημα. Επιπρόσθετα, όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΥ Ελλάδος, όπως και οι συνάδελφοί τους σε πολλά γραφεία ΕΥ στο εξωτερικό, θα λάβουν μια ακόμη ημέρα άδειας, την “EY day”, την 4η Ιουλίου.

- Advertisement -

Με άλλα λόγια, κάθε μέλος της οικογένειας της ΕΥ στην Ελλάδα, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, θα λάβει επιπλέον πέντε ημέρες άδειας συνολικά, ή μια εργάσιμη εβδομάδα.

Στο πλαίσιο των πολιτικών διαφορετικότητας και ενσωμάτωσης (Diversity & Inclusiveness) της εταιρείας, το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί με τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία, με στόχο να σεβαστεί και να προσαρμοστεί στις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε υπαλλήλου.

- Advertisement -

Η απόφαση αυτή εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια που καταβάλει η ΕΥ για τη μετάβαση σε ένα πιο ευέλικτο μοντέλο εργασίας, και την επίτευξη καλύτερης ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Για τον λόγο αυτό, η επιλογή του μειωμένου ωραρίου παρέχεται για τρεις ολόκληρους μήνες, από Ιούλιο έως Σεπτέμβριο, και όχι μόνο για τον Αύγουστο, ώστε να μπορεί να συνδυαστεί με τις ανάγκες μελών της οικογένειας ή φιλικών προσώπων.

Σχολιάζοντας τη νέα αυτή πρωτοβουλία, ο κος Παναγιώτης Παπάζογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος, δήλωσε: «Η δύναμη της ΕΥ είναι οι άνθρωποί της, χάρη στον επαγγελματισμό και τη σκληρή δουλειά των οποίων η ΕΥ αναγνωρίζεται σήμερα ως η κορυφαία εταιρεία επαγγελματικών υπηρεσιών στην Ελλάδα. Η ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής είναι, σήμερα, το μεγάλο ζητούμενο για όλους μας, και αυτό απαιτεί μια εξατομικευμένη προσέγγιση που να σέβεται τις προσωπικές ανάγκες του κάθε εργαζόμενου. Στο πλαίσιο αυτό, το “EY Flex Day” θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους ανθρώπους της ΕΥ Ελλάδος να περάσουν περισσότερο χρόνο με τους δικούς τους, όποτε αυτοί επιλέξουν, και να ξεκουραστούν μετά από μια ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η EY Ελλάδος πιστοποιήθηκε με το ISO/IEC 42001:2023 για Σύστημα Διαχείρισης Τεχνητής Νοημοσύνης

Πρώτη εταιρεία στη χώρα που λαμβάνει τη συγκεκριμένη πιστοποίηση από την TÜV NORD Hellas

InteramerICAN Day: Μία επιπλέον ημέρα άδειας για εθελοντισμό σε όλους τους εργαζομένους

Η νέα πρωτοβουλία της Interamerican αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον κλάδο – Βίντεο

Οι δέκα κορυφαίες γεωπολιτικές εξελίξεις για το 2026

Σύμφωνα με την έκθεση της ΕΥ «2026 Geostrategic Outlook», οι γεωπολιτικές δυναμικές αναμένεται να συνεχίσουν να επηρεάζουν καθοριστικά αγορές και επιχειρήσεις

ΕΥ: Συγκρατημένοι οι Έλληνες καταναλωτές για τις εορταστικές αγορές

Συγκρατημένοι εμφανίζονται οι Έλληνες καταναλωτές όσον αφορά τις αγορές κατά τη φετινή εορταστική περίοδο

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Με κορυφαίο θέαμα και ισχυρό κοινωνικό αποτύπωμα ολοκληρώθηκε το Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Εταιρειών

Το ΠΑΣΦΕ έφερε για άλλη μια χρονιά κοντά στελέχη και εταιρείες, καλλιεργώντας την ευγενή άμιλλα και συσφίγγοντας τις σχέσεις εντός και εκτός τερέν

Όταν προειδοποιεί (και) ο Γ. Στουρνάρας για το ασφαλιστικό

Από την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα του περιοδικού ΧΡΗΜΑ και του portal banks.com.gr, ΔΩΡΕΑΝ κάθε Τρίτη στην οθόνη σας

Η μεγάλη έρευνα της ΑΟΝ για τις προτεραιότητες και τις προκλήσεις των συνταξιοδοτικών παροχών

Όπως παρουσιάστηκε από τον Γ. Κεντούρη, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, στο #ocin26

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Χορηγός της συμμετοχής «Flandy»-Στεφανή στο 70ό Ράλλυ Ακρόπολις 2026!

Όπως επισήμανε ο CEO Ν. Μακρόπουλος, η εταιρεία στηρίζει ενεργά δράσεις που προάγουν το πνεύμα της προσπάθειας, των υψηλών επιδόσεων και της αριστείας

Interamerican: Δημιουργώντας μακροπρόθεσμη αξία με οδηγό τη βιωσιμότητα

Μια χρονιά ουσιαστικής προόδου στην ενσωμάτωση των κριτηρίων ESG στις δραστηριότητές του καταγράφει ο Όμιλος στη 14η «Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης»

ΔΥΝΑΜΙΣ: Η Μαρία Λώλη νέα Προϊσταμένη Ασφαλίσεων Προσώπων

Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο και εξειδίκευση στους τομείς του Προσωπικού Ατυχήματος και της Υγείας

Το μέλλον της ασφάλισης γράφεται στο #inco26 – Exclusive Closing Keynote από τον Παναγιώτη Λελεδάκη

Δηλώστε συμμετοχή στο κορυφαίο συνέδριο στρατηγικής, καινοτομίας και μετασχηματισμού για την ελληνική ασφαλιστική αγορά