back to top
17.2 C
Athens
Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2026

H EY πρωτοπορεί με ευέλικτο ωράριο και έξτρα άδεια στους υπαλλήλους

Η ΕΥ Ελλάδος, πιστή στη δέσμευσή της για ένα πιο ευέλικτο μοντέλο εργασίας, ανακοίνωσε το “EY Flex Day”, ένα πρόγραμμα που παρέχει μειωμένα ωράρια εργασίας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Συγκεκριμένα, από την 1η Ιουλίου και μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου, όλοι οι άνθρωποι της ΕΥ θα μπορούν να επιλέξουν να εργάζονται τρεις ώρες λιγότερο κάθε εβδομάδα, δηλαδή 37 ώρες ή, εναλλακτικά, να λάβουν το μειωμένο αυτό ωράριο ως επιπλέον ημέρες άδειας στο ίδιο διάστημα. Επιπρόσθετα, όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΥ Ελλάδος, όπως και οι συνάδελφοί τους σε πολλά γραφεία ΕΥ στο εξωτερικό, θα λάβουν μια ακόμη ημέρα άδειας, την “EY day”, την 4η Ιουλίου.

- Advertisement -

Με άλλα λόγια, κάθε μέλος της οικογένειας της ΕΥ στην Ελλάδα, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, θα λάβει επιπλέον πέντε ημέρες άδειας συνολικά, ή μια εργάσιμη εβδομάδα.

Στο πλαίσιο των πολιτικών διαφορετικότητας και ενσωμάτωσης (Diversity & Inclusiveness) της εταιρείας, το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί με τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία, με στόχο να σεβαστεί και να προσαρμοστεί στις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε υπαλλήλου.

- Advertisement -

Η απόφαση αυτή εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια που καταβάλει η ΕΥ για τη μετάβαση σε ένα πιο ευέλικτο μοντέλο εργασίας, και την επίτευξη καλύτερης ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Για τον λόγο αυτό, η επιλογή του μειωμένου ωραρίου παρέχεται για τρεις ολόκληρους μήνες, από Ιούλιο έως Σεπτέμβριο, και όχι μόνο για τον Αύγουστο, ώστε να μπορεί να συνδυαστεί με τις ανάγκες μελών της οικογένειας ή φιλικών προσώπων.

Σχολιάζοντας τη νέα αυτή πρωτοβουλία, ο κος Παναγιώτης Παπάζογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος, δήλωσε: «Η δύναμη της ΕΥ είναι οι άνθρωποί της, χάρη στον επαγγελματισμό και τη σκληρή δουλειά των οποίων η ΕΥ αναγνωρίζεται σήμερα ως η κορυφαία εταιρεία επαγγελματικών υπηρεσιών στην Ελλάδα. Η ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής είναι, σήμερα, το μεγάλο ζητούμενο για όλους μας, και αυτό απαιτεί μια εξατομικευμένη προσέγγιση που να σέβεται τις προσωπικές ανάγκες του κάθε εργαζόμενου. Στο πλαίσιο αυτό, το “EY Flex Day” θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους ανθρώπους της ΕΥ Ελλάδος να περάσουν περισσότερο χρόνο με τους δικούς τους, όποτε αυτοί επιλέξουν, και να ξεκουραστούν μετά από μια ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η EY Ελλάδος πιστοποιήθηκε με το ISO/IEC 42001:2023 για Σύστημα Διαχείρισης Τεχνητής Νοημοσύνης

Πρώτη εταιρεία στη χώρα που λαμβάνει τη συγκεκριμένη πιστοποίηση από την TÜV NORD Hellas

InteramerICAN Day: Μία επιπλέον ημέρα άδειας για εθελοντισμό σε όλους τους εργαζομένους

Η νέα πρωτοβουλία της Interamerican αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον κλάδο – Βίντεο

Οι δέκα κορυφαίες γεωπολιτικές εξελίξεις για το 2026

Σύμφωνα με την έκθεση της ΕΥ «2026 Geostrategic Outlook», οι γεωπολιτικές δυναμικές αναμένεται να συνεχίσουν να επηρεάζουν καθοριστικά αγορές και επιχειρήσεις

ΕΥ: Συγκρατημένοι οι Έλληνες καταναλωτές για τις εορταστικές αγορές

Συγκρατημένοι εμφανίζονται οι Έλληνες καταναλωτές όσον αφορά τις αγορές κατά τη φετινή εορταστική περίοδο

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Πάνορμος: Business Center και νέο μοντέλο συνεργασίας για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές

Νέα πρόταση συνεργασίας προς την ασφαλιστική διαμεσολάβηση ανοίγει ο Πάνορμος, θέτοντας στο επίκεντρο το Business Center και ένα μοντέλο που συνδυάζει...

ERGO My Fund: Αποταμίευση από σήμερα για τους στόχους του παιδιού αύριο

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η ERGO Hellas αναδεικνύει τη σημασία του οικονομικού προγραμματισμού για το μέλλον των παιδιών, μέσα από το ERGO My Fund.

Carglass® | Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2026

Η Carglass® συμμετέχει και φέτος στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, που διοργανώνει το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών

Ο Π.Σ.Α.Σ. στηρίζει το MDRT DAY by MCC Hellas 2026 ως Strategic Partner

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων (Π.Σ.Α.Σ.) ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συμμετοχή του ως Strategic Partner του MDRT DAY

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Medifirst: Κατ’ οίκον αιμοληψία για μεγαλύτερη ευκολία και εξοικονόμηση χρόνου

Μια υπηρεσία που απαντά στις ανάγκες όσων δυσκολεύονται να μετακινηθούν ή επιθυμούν να πραγματοποιούν τις απαραίτητες εξετάσεις τους

Η Αρχαία Ολυμπία υποδέχεται το MDRT Day by MCC Hellas 2026

Από την Παρασκευή 24 έως και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, η ασφαλιστική και χρηματοοικονομική διαμεσολάβηση δίνει ραντεβού στο Aldemar Olympian Village

Η Ατλαντική Ένωση ονομαστικός χορηγός της Auto Athina 2026

Στην Auto Athina 2026, τη μεγάλη έκθεση αυτοκινήτου που θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 11 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo

Ο Σεπτέμβριος επαναφέρει στο προσκήνιο τις ασφαλιστικές εκκρεμότητες

Μετά την καλοκαιρινή περίοδο, οι καθημερινές υποχρεώσεις επανέρχονται και μαζί τους ζητήματα που συχνά μετατίθενται για «μετά τις διακοπές»

Εθνική Ασφαλιστική: 15% έκπτωση στην κατοικία έως 30 Σεπτεμβρίου – Τι ισχύει για τον ΕΝΦΙΑ

Διπλό οικονομικό όφελος για όσους ασφαλίσουν την κατοικία τους έως τις 30 Σεπτεμβρίου προωθεί η Εθνική Ασφαλιστική