back to top
24.5 C
Athens
Τρίτη 16 Ιουνίου 2026

Eurolife FFH: αξία έχει να έχουμε όλοι πρόσβαση στον πολιτισμό

Το μιούζικαλ για παιδιά και νέους, «Σιωπή, ο βασιλιάς ακούει», έχει ήδη ξεκινήσει την περιοδεία του σε έξι πόλεις της Ελλάδας, δίνοντας την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους να παρακολουθήσουν μια καλλιτεχνική παράσταση υψηλού επιπέδου. 

Μετά την επιτυχημένη παρουσίασή του στο αθηναϊκό κοινό, το μιούζικαλ «Σιωπή, ο βασιλιάς ακούει», από την Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, με την υποστήριξη της Eurolife FFH, επιστρέφει με μια περιοδεία σε έξι πόλεις της Ελλάδας. Έχοντας ξεκινήσει από τις 6 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη και συνεχίζοντας με τις Σέρρες, την Κομοτηνή, τη Βέροια, τα Ιωάννινα και την Πάτρα, παιδιά, οικογένειες και νέοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ξεχωριστή παράσταση που διακρίνεται για το χιούμορ, την ποιητική φλέβα και την ανατρεπτική της διάθεση. 

- Advertisement -

 

- Advertisement -

Η Eurolife FFH βρίσκεται στο πλευρό της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, υποστηρίζοντας σταθερά τις πρωτοβουλίες της που έχουν στόχο να προωθήσουν την εγχώρια καλλιτεχνική και πολιτιστική δραστηριότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Αναγνωρίζοντας την αξία που έχει η πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου καλλιτεχνικά δρώμενα, η Eurolife FFH φροντίζει ώστε όλες οι κοινές δράσεις της με την Εθνική Λυρική Σκηνή να μπορούν να ταξιδεύουν σε διαφορετικά σημεία της χώρας, όπου οι κάτοικοι δεν έχουν συχνά ή εύκολα την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παραστάσεις τέτοιου μεγέθους.

 

Το μιούζικαλ «Σιωπή, ο βασιλιάς ακούει» των Νίκου Κυπουργού και Θωμά Μοσχόπουλου, ένα από τα πιο δημοφιλή του σύγχρονου ελληνικού μουσικού θεάτρου, αντλεί την έμπνευσή του από το παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, «Τα καινούρια ρούχα του αυτοκράτορα» και επιδιώκει να μυήσει τους θεατές της σε έναν κόσμο όπου η λυρική παράδοση, η μουσική γραφή και οι διασκεδαστικές ερμηνείες συνθέτουν μια συναρπαστική παραγωγή με άφθονο χιούμορ, ελκυστικές μελωδίες και εντυπωσιακά σκηνικά.

Ο πρώτος σταθμός της περιοδείας ήταν το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, για πέντε παραστάσεις στις 6, 7 και 8 Μαΐου, με επόμενους τις Σέρρες (Δημοτικό Θέατρο «Αστέρια» Σερρών, 10/5), την Κομοτηνή  (Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κομοτηνής, 12/5), τη Βέροια (Χώρος Τεχνών Δήμου Βέροιας, 14/5), τα Ιωάννινα (Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, 16, 17/5) και την Πάτρα (Δημοτικό Θέατρο Απόλλων, 19/5). Οι παραστάσεις, εκτός της Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθούν με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η Eurolife FFH συνεργάζεται από το 2019 με την Εθνική Λυρική Σκηνή, ως Πάγιος Χορηγός των εκπαιδευτικών και καλλιτεχνικών της δραστηριοτήτων. Για την εταιρεία, αξία έχει να υποστηρίζει το έργο της, προάγοντας τον πολιτισμό, τη γνώση και την καλλιτεχνική έκφραση και δημιουργία, με σκοπό να αποτελεί τον καταλύτη σε ενέργειες με θετικό πρόσημο για τους ανθρώπους και την κοινωνία.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ilia Forum 2026: Το αναπτυξιακό συνέδριο της Ηλείας ανοίγει τις πόρτες του

Όσα θα παρακολουθήσουμε το διήμερο 5-6/6 στο Aldemar Olympian Village – Ilis Congress Center, αλλά και διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας LiveOn Events+

Ilia Forum 2026: «Η Ηλεία στη Νέα Εποχή»

Το αναπτυξιακό συνέδριο που συνδιοργανώνει η ethosEVENTS με το Επιμελητήριο Ηλείας θα πραγματοποιηθεί 5-6 Ιουνίου στο Ilis Congress Center

Μια έκπληξη από την Aon στην Ύδρα

Δυο λόγια από τον CEO της Αon έφτασαν για να μας προϊδεάσουν περί των όσων θα ακούσουμε σήμερα στο συνέδριο

26th Insurance & Reinsurance Meeting: Ξεκινά σήμερα με εκδηλώσεις των Aon και Eurolife FFH

Ένας θεσμός συνυφασμένος με το νησί της Ύδρας – Το πρόγραμμα των συζητήσεων και των networking events

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Apeiron Insurance Project γιορτάζει 8 χρόνια παρουσίας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά

Ειδική εκδήλωση την Τετάρτη 17 Ιουνίου, παρουσία συνεργατών, στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς και εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου

Η Ευρώπη επενδύει στην Επαγγελματική Ασφάλιση – Το μήνυμα του Χρήστου Νούνη για το 7ο Συνέδριο της ΕΛΕΤΕΑ

Ως κορυφαίο βήμα διαλόγου, το Συνέδριο θα καταγράψει πρόσφατες εξελίξεις αλλά και ευκαιρίες που ανοίγονται για τον δεύτερο πυλώνα ασφάλισης

Διπλή βράβευση για την Infotrust στα INTERAMERICAN Sales Awards 2025

Aναγνώριση της σταθερής αναπτυξιακής πορείας της εταιρείας, της υψηλής παραγωγικής επίδοσης και της αξιοπιστίας της

Οι προσωπικότητες που διαμορφώνουν τον διάλογο για το μέλλον της Επαγγελματικής Ασφάλισης

Το 7ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης – #ocin26 θα διεξαχθεί την Πέμπτη 18/6 στο Divani Apollon Palace & Thalasso, με παράλληλη μετάδοση από το LiveOn Events+

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Σχεδόν 9 ηλεκτρικά αυτοκίνητα για κάθε δημόσιο σταθμό φόρτισης στην Ελλάδα

Η Compare the Market επισημαίνει ότι η εικόνα της ελληνικής αγοράς δείχνει τόσο πρόοδο όσο και περιθώριο ανάπτυξης

FIFA World Cup 2026, ποιοι είναι οι παίκτες με τη μεγαλύτερη εμπορική αξία

Οι ενστάσεις της Allianz Trade και οι κίνδυνοι για τη Lockton

ΕΑΕΕ: Οι παράγοντες που διαμορφώνουν το κόστος της ασφάλισης υγείας

Αδύνατο να δοθεί ουσιαστική λύση στο πρόβλημα όταν η δημόσια συζήτηση περιορίζεται στις ασφαλιστικές, τονίζει η Ένωση και αναλύει το γιατί

Αυξημένο κατά 0,5% το ενεργητικό των ΤΕΑ το α΄ τρίμηνο 2026

Διαμορφώθηκε στα 2.859 εκατ. ευρώ, έναντι 2.846 εκατ. ευρώ το προηγούμενο τρίμηνο, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΤτΕ