back to top
14.6 C
Athens
Παρασκευή 27 Μαρτίου 2026

Eurolife FFH: αξία έχει να έχουμε όλοι πρόσβαση στον πολιτισμό

Το μιούζικαλ για παιδιά και νέους, «Σιωπή, ο βασιλιάς ακούει», έχει ήδη ξεκινήσει την περιοδεία του σε έξι πόλεις της Ελλάδας, δίνοντας την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους να παρακολουθήσουν μια καλλιτεχνική παράσταση υψηλού επιπέδου. 

Μετά την επιτυχημένη παρουσίασή του στο αθηναϊκό κοινό, το μιούζικαλ «Σιωπή, ο βασιλιάς ακούει», από την Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, με την υποστήριξη της Eurolife FFH, επιστρέφει με μια περιοδεία σε έξι πόλεις της Ελλάδας. Έχοντας ξεκινήσει από τις 6 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη και συνεχίζοντας με τις Σέρρες, την Κομοτηνή, τη Βέροια, τα Ιωάννινα και την Πάτρα, παιδιά, οικογένειες και νέοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ξεχωριστή παράσταση που διακρίνεται για το χιούμορ, την ποιητική φλέβα και την ανατρεπτική της διάθεση. 

- Advertisement -

 

- Advertisement -

Η Eurolife FFH βρίσκεται στο πλευρό της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, υποστηρίζοντας σταθερά τις πρωτοβουλίες της που έχουν στόχο να προωθήσουν την εγχώρια καλλιτεχνική και πολιτιστική δραστηριότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Αναγνωρίζοντας την αξία που έχει η πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου καλλιτεχνικά δρώμενα, η Eurolife FFH φροντίζει ώστε όλες οι κοινές δράσεις της με την Εθνική Λυρική Σκηνή να μπορούν να ταξιδεύουν σε διαφορετικά σημεία της χώρας, όπου οι κάτοικοι δεν έχουν συχνά ή εύκολα την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παραστάσεις τέτοιου μεγέθους.

 

Το μιούζικαλ «Σιωπή, ο βασιλιάς ακούει» των Νίκου Κυπουργού και Θωμά Μοσχόπουλου, ένα από τα πιο δημοφιλή του σύγχρονου ελληνικού μουσικού θεάτρου, αντλεί την έμπνευσή του από το παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, «Τα καινούρια ρούχα του αυτοκράτορα» και επιδιώκει να μυήσει τους θεατές της σε έναν κόσμο όπου η λυρική παράδοση, η μουσική γραφή και οι διασκεδαστικές ερμηνείες συνθέτουν μια συναρπαστική παραγωγή με άφθονο χιούμορ, ελκυστικές μελωδίες και εντυπωσιακά σκηνικά.

Ο πρώτος σταθμός της περιοδείας ήταν το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, για πέντε παραστάσεις στις 6, 7 και 8 Μαΐου, με επόμενους τις Σέρρες (Δημοτικό Θέατρο «Αστέρια» Σερρών, 10/5), την Κομοτηνή  (Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κομοτηνής, 12/5), τη Βέροια (Χώρος Τεχνών Δήμου Βέροιας, 14/5), τα Ιωάννινα (Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, 16, 17/5) και την Πάτρα (Δημοτικό Θέατρο Απόλλων, 19/5). Οι παραστάσεις, εκτός της Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθούν με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η Eurolife FFH συνεργάζεται από το 2019 με την Εθνική Λυρική Σκηνή, ως Πάγιος Χορηγός των εκπαιδευτικών και καλλιτεχνικών της δραστηριοτήτων. Για την εταιρεία, αξία έχει να υποστηρίζει το έργο της, προάγοντας τον πολιτισμό, τη γνώση και την καλλιτεχνική έκφραση και δημιουργία, με σκοπό να αποτελεί τον καταλύτη σε ενέργειες με θετικό πρόσημο για τους ανθρώπους και την κοινωνία.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ασημένιο «Best Insurance Portal» το EurolifeEnter

Η πλατφόρμα της Eurolife FFH απλουστεύει τη διαχείριση κάθε πτυχής του ασφαλιστηρίου, αναβαθμίζοντας ουσιαστικά τα στάνταρ της αγοράς

20-21 Μαρτίου: Η ασφάλιση… αλλιώς σε εμπορικά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

Μέσα από το quiz του EurolifeHub, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους και να ψυχαγωγηθούν «ξεμπερδεύοντας» βασικές έννοιες της ασφάλισης

Συνεχίζεται το παιχνίδι και η ενημέρωση για την ασφάλιση μέσω του EurolifeHub

Με το μήνυμα «Η ασφάλιση δεν είναι τόσο πολύπλοκη όσο νομίζεις», η εταιρεία δίνει ραντεβού με μικρούς και μεγάλους σε 3 εμπορικά κέντρα

Διάκριση για την πλατφόρμα EurolifeEnter της Eurolife FFH

Bronze βραβείο στην κατηγορία «Best in Finance & Insurance» των e-volution Awards για την ψηφιοποίηση της διαχείρισης ομαδικών συμβολαίων υγείας

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Bronze βραβείο αυτοματοποίησης διαδικασιών απέσπασε η Designia Insurance Brokers

Ά. Τρύφων: «Η ψηφιακή αναβάθμιση υποστηρίζει τη συνεργασία με τους εταίρους μας και ταυτόχρονα βελτιώνει την καθημερινότητα των εργαζομένων μας»

Βιωματική δράση για την ασφαλή μετακίνηση στο Ορφανοτροφείο Βόλου από τη ZIA Insurance

Σε συνεργασία με την εθελοντική οργάνωση ΕΝΟΔΙΑ, η ZIA Insurance πρόσφερε γνώση, δημιουργικό παιχνίδι και χαρά στους μελλοντικούς οδηγούς

Η Hoolie καινοτομεί στην ασφάλιση κατοικιδίων

Μετατρέποντάς την από πολυτέλεια σε αυτονόητη, προσιτή και απαραίτητη παροχή για κάθε νοικοκυριό με τετράποδα μέλη

2ο ESG Summit της ICAP CRIF: Εκεί όπου η στρατηγική ανθεκτικότητας διαμορφώνεται

Μια διοργάνωση-κόμβος διαλόγου και δράσης για επιχειρήσεις και φορείς που δεν αρκούνται στη συμμόρφωση, αλλά επενδύουν ουσιαστικά σε ένα βιώσιμο μέλλον

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ασφαλίσεις ζωής: Πτώση στα υπό διαχείριση κεφάλαια, αύξηση σε UL και αναβαλλόμενες παροχές πρώην υπαλλήλων

Το 82% των υπό διαχείριση κεφαλαίων –μαθηματικά αποθέματα– προήλθε από τις ατομικές ασφαλίσεις

Στα 920 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός

Η αύξηση παρασύρει ανοδικά μια σειρά από μεγέθη, όπως οι τριετίες, τα επιδόματα ανεργίας και γάμου, καθώς και τα μισθολογικά κλιμάκια στο Δημόσιο

Νέα εκπροσώπηση του ΠΣΕ στο ΔΣ της Export Credit Greece με έμφαση στις εξαγωγικές ασφαλίσεις

Ο κ. Καλαμπόκης τόνισε ότι βασική του προτεραιότητα είναι η ενίσχυση των εργαλείων ασφάλισης και χρηματοδότησης

Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Σωστή η αύξηση του κατώτατου μισθού, αλλά να δούμε και πώς θα στηριχθεί η επιχειρηματικότητα»

Για συνεχή επιβάρυνση των μικρομεσαίων και μάλιστα ενώ οι συνέπειες του πολέμου στη Μ. Ανατολή πλήττουν την κατανάλωση κάνει λόγο ο Πρόεδρος του ΕΕΑ

Bronze βραβείο αυτοματοποίησης διαδικασιών απέσπασε η Designia Insurance Brokers

Ά. Τρύφων: «Η ψηφιακή αναβάθμιση υποστηρίζει τη συνεργασία με τους εταίρους μας και ταυτόχρονα βελτιώνει την καθημερινότητα των εργαζομένων μας»