Carglass®: Νέες Διακρίσεις σε παγκόσμιο εταιρικό Διαγωνισμό

Δύο πολύ σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η Carglass® Ελλάδος στον Παγκόσμιο Εταιρικό Διαγωνισμό, Belron® Exceptional People Awards (BEPA) 2021, που αποτελούν θεσμό και έμπνευση για τους εργαζόμενους του ομίλου σε όλο τον κόσμο.

Την Τρίτη, 19 Απριλίου, ο CEO του Ομίλου Belron®, Gury Lubner ανακοίνωσε τα ονόματα των εργαζομένων και των ομάδων που διακρίθηκαν για το 2021.

Τα βραβεία BEPA διοργανώνονται σε ετήσια βάση από τον όμιλο Belron® με στόχο να αναδείξουν τους Ανθρώπους που κάνουν τη Διαφορά στην καθημερινότητά τους, τόσο για την εξυπηρέτηση των πελατών, όσο και για τους συναδέλφους τους και την κοινωνία. Για όλους τους εργαζόμενους του ομίλου παγκοσμίως, τα βραβεία αποτελούν απόδειξη ότι η πραγματική αφοσίωση αναγνωρίζεται και ανταμείβεται.

Το 2021 αποτέλεσε ακόμη μια εξαιρετική χρονιά για τον όμιλο, καθώς οι εργαζόμενοι από όλο τον κόσμο ανταποκρίθηκαν στους ρόλους τους καταβάλλοντας τεράστια προσπάθεια κάτω από δύσκολες συνθήκες, εξαιτίας της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, τα βραβεία BEPA έρχονται για να αναδείξουν τους Εργαζόμενους, των οποίων η απόδοση πραγματικά ξεχώρισε. Από την Carglass® Ελλάδος, την ύψιστη διάκριση του ομίλου για το έτος 2021, απέσπασαν ο Αλέξανδρος Κιάσσος, τεχνικός στο κατάστημα της Νέας Σμύρνης και μέλος της Τεχνικής Ομάδας, και η ομάδα του Οικονομικού Τμήματος της Carglass® Ελλάδος, που επέδειξαν εξαιρετικές επιδόσεις στην καθημερινότητά τους. Φέτος, ο όμιλος Belron® απένειμε 90 βραβεία BEPA, ενώ η Carglass® Ελλάδος είναι η πρώτη χώρα παγκοσμίως σε βραβεία σε σχέση με τον πληθυσμό της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*