back to top
13.3 C
Athens
Τρίτη 7 Απριλίου 2026

Ε.Ε.Α.: Προσφορά αγάπης εν όψει Πάσχα

Σε μία κίνηση προσφοράς, αγάπης και αλληλεγγύης προχώρησε η Διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών τις άγιες αυτές ημέρες του Πάσχα.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου επισκέφθηκαν τη Μεγάλη Τρίτη 19/4/2022 το Κέντρο Βρεφών «Η ΜΗΤΕΡΑ» στο Ίλιον, τον «Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δυτικής Αττικής – η ΕΛΠΙΔΑ» στο Χαΐδάρι και το φιλανθρωπικό σωματείο της ΕΛΕΠΑΠ στο Παγκράτι, προσφέροντας  λαμπάδες και παιχνίδια στα παιδιά που βρίσκονται «στην αγκαλιά» αυτών των οργανισμών.

- Advertisement -

«Αισθανθήκαμε μεγάλη χαρά βλέποντας τα χαμόγελα αυτών των παιδιών όταν παραλάμβαναν τις λαμπάδες και τα δώρα τους. Η παρουσία αντιπροσωπείας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου δίπλα στα παιδιά δεν σχετίζεται μόνο με τη σαφέστατη πρόθεσή μας να τους χαρίσουμε μαζί με την αγάπη μας και λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς, αλλά στέλνει και ένα μήνυμα αφύπνισης και άλλων θεσμικών και κοινωνικών φορέων. Αξίζει να σταθούμε δίπλα σε όσους μας έχουν ανάγκη, αξίζει να στηρίξουμε το έργο συλλόγων και οργανισμών που ασχολούνται με τη φροντίδα μικρών παιδιών», δήλωσε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α.

Στην παράδοση των δώρων στο Κέντρο Βρεφών «Η ΜΗΤΕΡΑ» παραβρέθηκαν από το Ε.Ε.Α. ο Πρόεδρος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Αντιπρόεδρος Νίκος Γρέντζελος, ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Γαβαλάκης, τα μέλη του Δ.Σ. Κωνσταντίνος Δρόσος και Νίκος Παναγιωτάκης, καθώς και ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος.

- Advertisement -

Στην επίσκεψη στον «Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δυτικής Αττικής – η ΕΛΠΙΔΑ» συμμετείχαν από το Ε.Ε.Α. ο Πρόεδρος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, οι Αντιπρόεδροι Νίκος Γρέντζελος και Ηλίας Μάνδρος, τα μέλη του Δ.Σ. Δημήτρης Βαρδακώστας και Νίκος Παναγιωτάκης, καθώς και ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός.

Στο φιλανθρωπικό σωματείο της ΕΛΕΠΑΠ βρέθηκαν και μοίρασαν Δώρα ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Αντιπρόεδρος Νίκος Γρέντζελος.

Η δράση αυτή προσφοράς του Ε.Ε.Α. θα συνεχιστεί και τη Μεγάλη Τετάρτη, με επισκέψεις στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Βούλας (10 π.μ.) και στο Κέντρο Ημέρας ΣΕΙΡΙΟΣ για Ενήλικα Άτομα με Αυτισμό, στον Γέρακα (12:30 μ.μ.).

Σχετικές δημοσιεύσεις

Diploma in Financial and Insurance Advice από ΕΕΑ, ΕΙΑΣ και ΠΣΑΣ – Λ. Αποστολιώτης: «Καλώ όλους τους συναδέλφους να επενδύσουν στη γνώση και στο...

Διαρκής προσπάθεια του ΠΣΑΣ, να εμπλουτίζει τις πρωτοβουλίες προς όφελος των μελών του επενδύοντας στην εκπαίδευση και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων

Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Άμεσα μέτρα από την Κυβέρνηση, κινδυνεύουν με διάλυση κοινωνία και επιχειρηματικότητα»

Την επιτακτική ανάγκη για μέτρα συγκράτησης των τιμών, στο πρότυπο άλλων χωρών της Ευρώπης, τονίζει ο Πρόεδρος του ΕΕΑ

Ενεργειακή ακρίβεια και γεωπολιτικοί κίνδυνοι στο επίκεντρο ΔΣ του ΕΕΑ

Ζητήθηκαν από την Πολιτεία πρόσθετες παρεμβάσεις αλλά και μόνιμα διαρθρωτικά μέτρα

Μετεκπαίδευση στην Ασφαλιστική και Χρηματοοικονομική Συμβουλευτική από τον ΠΣΑΣ και το ΕΙΑΣ

Το πρόγραμμα, με τη χορηγική υποστήριξη του ΕΕΑ, οδηγεί στην απόκτηση Professional Diploma in Financial and Insurance Advice

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Εθελοντική Αιμοδοσία από τη MEGA BROKERS, μια πράξη προσφοράς και ζωής

Μια δράση «με ισχυρό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και με επίκεντρο τον άνθρωπο»

Πασχαλινή προσφορά από την Allianz Greece σε συνεργασία με τη Μουστάκας

Αγορές με επιστροφή ασφαλίστρων για τους κατόχους της κάρτας «Ασφαλιστικός Γονέας»

Η ασφάλιση για βραχυχρόνιες μισθώσεις γίνεται απαραίτητη: H λύση της Υδρογείου Ασφαλιστικής

Η εταιρεία δίνει στους ιδιοκτήτες ένα εργαλείο που προστατεύει την επένδυσή τους και εξασφαλίζει τη σιγουριά των επισκεπτών, με προαιρετικές επεκτάσεις για ειδικές περιπτώσεις

Νέα ψηφιακή εμπειρία για τους ασφαλισμένους από την Interasco

Οι χρήστες της πλατφόρμας My Interasco αποκτούν άμεση και ασφαλή πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες της εταιρείας

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η FAIR Consulting διακρίθηκε για την αριστεία της στα Greek Risk Management Awards 2026

Διπλή αναγνώριση της εμπειρίας, της αξιοπιστίας και της εξειδίκευσης που έχει προσφέρει από την ίδρυσή της η εταιρεία σε εκατοντάδες πελάτες

Το ΔΣ του ΣΕΜΑ μετά την ανασυγκρότηση

Ο Δημήτριος Σπανός αντικαθιστά τον Νικόλαο Βαγιάννη, ενώ ο Μιχάλης Νικούλης προάγεται σε τακτικό μέλος ΔΣ

Εθελοντική Αιμοδοσία από τη MEGA BROKERS, μια πράξη προσφοράς και ζωής

Μια δράση «με ισχυρό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και με επίκεντρο τον άνθρωπο»

Eurolife FFH: Τα ανανεωμένα προγράμματα My Home First εξελίσσονται μαζί με τις ανάγκες των ασφαλισμένων

Τα My Home First Standard και My Home First Plus συνδυάζουν ουσιαστική κάλυψη και περισσότερες επιλογές

Allianz Trade: Πέφτει ο πήχυς της ανάπτυξης, τριπλά ελλείμματα, τουρισμός. Ποιοι τομείς ωφελούνται

Ως προσωρινό αντιμετωπίζεται το σοκ στο βασικό σενάριο των ΕΚΤ και Fed – Τι αναμένεται να προκαλέσουν οι έντονες και διαρκείς πιέσεις στην αγορά ενέργειας