back to top
33.1 C
Athens
Τετάρτη 26 Αυγούστου 2026

Ε.Ε.Α.: Προσφορά αγάπης εν όψει Πάσχα

Σε μία κίνηση προσφοράς, αγάπης και αλληλεγγύης προχώρησε η Διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών τις άγιες αυτές ημέρες του Πάσχα.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου επισκέφθηκαν τη Μεγάλη Τρίτη 19/4/2022 το Κέντρο Βρεφών «Η ΜΗΤΕΡΑ» στο Ίλιον, τον «Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δυτικής Αττικής – η ΕΛΠΙΔΑ» στο Χαΐδάρι και το φιλανθρωπικό σωματείο της ΕΛΕΠΑΠ στο Παγκράτι, προσφέροντας  λαμπάδες και παιχνίδια στα παιδιά που βρίσκονται «στην αγκαλιά» αυτών των οργανισμών.

- Advertisement -

«Αισθανθήκαμε μεγάλη χαρά βλέποντας τα χαμόγελα αυτών των παιδιών όταν παραλάμβαναν τις λαμπάδες και τα δώρα τους. Η παρουσία αντιπροσωπείας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου δίπλα στα παιδιά δεν σχετίζεται μόνο με τη σαφέστατη πρόθεσή μας να τους χαρίσουμε μαζί με την αγάπη μας και λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς, αλλά στέλνει και ένα μήνυμα αφύπνισης και άλλων θεσμικών και κοινωνικών φορέων. Αξίζει να σταθούμε δίπλα σε όσους μας έχουν ανάγκη, αξίζει να στηρίξουμε το έργο συλλόγων και οργανισμών που ασχολούνται με τη φροντίδα μικρών παιδιών», δήλωσε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α.

Στην παράδοση των δώρων στο Κέντρο Βρεφών «Η ΜΗΤΕΡΑ» παραβρέθηκαν από το Ε.Ε.Α. ο Πρόεδρος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Αντιπρόεδρος Νίκος Γρέντζελος, ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Γαβαλάκης, τα μέλη του Δ.Σ. Κωνσταντίνος Δρόσος και Νίκος Παναγιωτάκης, καθώς και ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος.

- Advertisement -

Στην επίσκεψη στον «Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δυτικής Αττικής – η ΕΛΠΙΔΑ» συμμετείχαν από το Ε.Ε.Α. ο Πρόεδρος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, οι Αντιπρόεδροι Νίκος Γρέντζελος και Ηλίας Μάνδρος, τα μέλη του Δ.Σ. Δημήτρης Βαρδακώστας και Νίκος Παναγιωτάκης, καθώς και ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός.

Στο φιλανθρωπικό σωματείο της ΕΛΕΠΑΠ βρέθηκαν και μοίρασαν Δώρα ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Αντιπρόεδρος Νίκος Γρέντζελος.

Η δράση αυτή προσφοράς του Ε.Ε.Α. θα συνεχιστεί και τη Μεγάλη Τετάρτη, με επισκέψεις στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Βούλας (10 π.μ.) και στο Κέντρο Ημέρας ΣΕΙΡΙΟΣ για Ενήλικα Άτομα με Αυτισμό, στον Γέρακα (12:30 μ.μ.).

Σχετικές δημοσιεύσεις

Το Επιμελητήριο μετά την έναρξη της επιχείρησης

Όταν ξεκινούν οι υποχρεώσεις, οι αυξημένες δαπάνες, οι αλλαγές στη νομοθεσία, οι ψηφιακές απαιτήσεις και η καθημερινή πίεση δοκιμάζεται στην πράξη ο θεσμός

Γ. Χατζηθεοδοσίου για ιό Δυτικού Νείλου: «Στην Αττική τo 70% των κρουσμάτων και 10 θάνατοι – Έγιναν έγκαιρα οι απαιτούμενες ενέργειες;»

Ουσιαστική ενημέρωση για ένα θέμα που αφορά την επιχειρηματική κοινότητα και το σύνολο της κοινωνίας ζητά ο Πρόεδρος του ΕΕΑ

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Η αυξημένη τουριστική κίνηση δεν μεταφράζεται σε ανάλογη κατανάλωση – Τι αναμένει από τη ΔΕΘ

Την ανάγκη στρατηγικής αντί αποσπασματικών μέτρων για τις ΜμΕ επισήμανε ο Πρόεδρος του ΕΕΑ μιλώντας στην ΕΡΤ

Δήλωση Γ. Χατζηθεοδοσίου για τα αυξημένα κρούσματα ιού του Δυτικού Νείλου στην Αττική

Αν έγιναν έγκαιρα όσα και όπου χρειάζονταν διερωτάται ο Πρόεδρος του ΕΕΑ

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η ζέστη δοκιμάζει τους οδηγούς – Πώς επηρεάζει την οδήγηση το καλοκαίρι

Η Apeiron Insurance Project αναδεικνύει τον παράγοντα της θερμοκρασίας ως μέρος της συνολικής συζήτησης για την οδική ασφάλεια

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Πρόγραμμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης Ασφαλιστικού Πράκτορα

Εξ αποστάσεως για 30 διδακτικές ώρες, από την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου έως την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου 2026

Mega Brokers: 19% αύξηση παραγωγής το α΄ 7μηνο 2026

Τ. Χατζηθεοδοσίου: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην ανάπτυξη του δικτύου μας, παρέχοντας στους συνεργάτες μας τα εφόδια που χρειάζονται»

Θεόδωρος Κοκκάλας: Η Κίνα στο επίκεντρο της διεθνούς στρατηγικής της ERGO

Σειρά συναντήσεων πραγματοποίησε πρόσφατα στη χώρα ο Πρόεδρος ΔΣ της ERGO International και COO του Ομίλου

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του «Broker’s Time»

Με κεντρικό αφιέρωμα στην επαγγελματική ευθύνη

Atradius: Σε τι διακρίνεται η Ολλανδία

H Ευρώπη παραμένει εξαρτημένη από έναν μικρό αριθμό χωρών της Ασίας και τις ΗΠΑ για πολλά κρίσιμα εξαρτήματα

Απ. Δούμας: Η χώρα μπορεί να αλλάξει πίστα

Δήλωση του Managing Director της Prudential Informatics στο περιθώριο του #ocin26

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Μεγάλη δράση στις 26/8 στο Σύνταγμα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σκύλου

Στόχος η εξοικείωση με τις Πρώτες Βοήθειες για τους τετράποδους φίλους μας

Οδηγίες ΕΟΔΥ για προστασία από τον Ιό του Δυτικού Νείλου

Ιδιαίτερη προσοχή συστήνεται για ανθρώπους ηλικίας άνω των 50 ετών, όσους βρίσκονται σε ανοσοκαταστολή ή έχουν χρόνια υποκείμενα νοσήματα