back to top
27 C
Athens
Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2026

Ε.Ε.Α.: Προσφορά αγάπης εν όψει Πάσχα

Σε μία κίνηση προσφοράς, αγάπης και αλληλεγγύης προχώρησε η Διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών τις άγιες αυτές ημέρες του Πάσχα.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου επισκέφθηκαν τη Μεγάλη Τρίτη 19/4/2022 το Κέντρο Βρεφών «Η ΜΗΤΕΡΑ» στο Ίλιον, τον «Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δυτικής Αττικής – η ΕΛΠΙΔΑ» στο Χαΐδάρι και το φιλανθρωπικό σωματείο της ΕΛΕΠΑΠ στο Παγκράτι, προσφέροντας  λαμπάδες και παιχνίδια στα παιδιά που βρίσκονται «στην αγκαλιά» αυτών των οργανισμών.

- Advertisement -

«Αισθανθήκαμε μεγάλη χαρά βλέποντας τα χαμόγελα αυτών των παιδιών όταν παραλάμβαναν τις λαμπάδες και τα δώρα τους. Η παρουσία αντιπροσωπείας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου δίπλα στα παιδιά δεν σχετίζεται μόνο με τη σαφέστατη πρόθεσή μας να τους χαρίσουμε μαζί με την αγάπη μας και λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς, αλλά στέλνει και ένα μήνυμα αφύπνισης και άλλων θεσμικών και κοινωνικών φορέων. Αξίζει να σταθούμε δίπλα σε όσους μας έχουν ανάγκη, αξίζει να στηρίξουμε το έργο συλλόγων και οργανισμών που ασχολούνται με τη φροντίδα μικρών παιδιών», δήλωσε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α.

Στην παράδοση των δώρων στο Κέντρο Βρεφών «Η ΜΗΤΕΡΑ» παραβρέθηκαν από το Ε.Ε.Α. ο Πρόεδρος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Αντιπρόεδρος Νίκος Γρέντζελος, ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Γαβαλάκης, τα μέλη του Δ.Σ. Κωνσταντίνος Δρόσος και Νίκος Παναγιωτάκης, καθώς και ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος.

- Advertisement -

Στην επίσκεψη στον «Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δυτικής Αττικής – η ΕΛΠΙΔΑ» συμμετείχαν από το Ε.Ε.Α. ο Πρόεδρος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, οι Αντιπρόεδροι Νίκος Γρέντζελος και Ηλίας Μάνδρος, τα μέλη του Δ.Σ. Δημήτρης Βαρδακώστας και Νίκος Παναγιωτάκης, καθώς και ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός.

Στο φιλανθρωπικό σωματείο της ΕΛΕΠΑΠ βρέθηκαν και μοίρασαν Δώρα ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Αντιπρόεδρος Νίκος Γρέντζελος.

Η δράση αυτή προσφοράς του Ε.Ε.Α. θα συνεχιστεί και τη Μεγάλη Τετάρτη, με επισκέψεις στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Βούλας (10 π.μ.) και στο Κέντρο Ημέρας ΣΕΙΡΙΟΣ για Ενήλικα Άτομα με Αυτισμό, στον Γέρακα (12:30 μ.μ.).

Σχετικές δημοσιεύσεις

Την Κυριακή το μεσημέρι τα εγκαίνια του περιπτέρου του ΕΕΑ στην 90ή ΔΕΘ

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων της πολιτικής, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Επιμελητηρίων και της επιχειρηματικής κοινότητας

Ποιο μέρος της δουλειάς θα «παραχωρήσει» ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής στην ΤΝ

Ο Δ. Γαβαλάκης μάς καλεί να απελευθερώσουμε χρόνο και να επενδύσουμε περισσότερο εκεί όπου ο άνθρωπος εξακολουθεί να έχει πραγματική αξία

Το Επιμελητήριο μετά την έναρξη της επιχείρησης

Όταν ξεκινούν οι υποχρεώσεις, οι αυξημένες δαπάνες, οι αλλαγές στη νομοθεσία, οι ψηφιακές απαιτήσεις και η καθημερινή πίεση δοκιμάζεται στην πράξη ο θεσμός

Γ. Χατζηθεοδοσίου για ιό Δυτικού Νείλου: «Στην Αττική τo 70% των κρουσμάτων και 10 θάνατοι – Έγιναν έγκαιρα οι απαιτούμενες ενέργειες;»

Ουσιαστική ενημέρωση για ένα θέμα που αφορά την επιχειρηματική κοινότητα και το σύνολο της κοινωνίας ζητά ο Πρόεδρος του ΕΕΑ

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Χαμηλότερη η τιμολόγηση των ομολογιών της Εθνικής Ασφαλιστικής, πάνω από 600 εκατ. οι εντολές

Υπερκάλυψη συναλλαγής x 3, θεσμικοί επενδυτές κυρίως από Γαλλία, Βρετανία, την 9η Σεπτεμβρίου στο Euro MTF Market

Λουκάς Γερασίμου: «Η τεχνολογία απλοποιεί τη διαδικασία και ο ασφαλιστικός σύμβουλος δίνει νόημα στην επιλογή»

O Tied Agency Sales Leader του Ομίλου Interamerican μιλά στον Λάμπρο Ρόδη για την «επόμενη ημέρα» του κλάδου

Με Digital Insurance Hub η INTERLIFE αναβαθμίζει την ψηφιακή εμπειρία συνεργατών και ασφαλισμένων

Μέσω συμφωνίας με την COGNITY η ασφαλιστική επενδύει στον ψηφιακό μετασχηματισμό των πληροφοριακών της συστημάτων

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Την Κυριακή το μεσημέρι τα εγκαίνια του περιπτέρου του ΕΕΑ στην 90ή ΔΕΘ

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων της πολιτικής, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Επιμελητηρίων και της επιχειρηματικής κοινότητας

Παράταση προθεσμίας εγγραφής στο πρόγραμμα «EIAS Certified Specialist in Group Insurance and Corporate Risk Underwriting»

Δυνατότητα εγγραφής έως Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου στις 14:00 αλλά και έκπτωσης μέσω εγγραφής στην EIAS Alumni Society

Στην κορυφή της ψηφιακής καινοτομίας η Anytime Romania – Το βραβείο παρέλαβε ο Αντώνης Τσακνάκης

Μια στιγμή που επιβεβαιώνει τη θέση της Anytime στη νέα γενιά των ψηφιακών ασφαλιστικών μοντέλων

Χαμηλότερη η τιμολόγηση των ομολογιών της Εθνικής Ασφαλιστικής, πάνω από 600 εκατ. οι εντολές

Υπερκάλυψη συναλλαγής x 3, θεσμικοί επενδυτές κυρίως από Γαλλία, Βρετανία, την 9η Σεπτεμβρίου στο Euro MTF Market