Στάθης Μπουτάκης, Contract: Δύναμή μας οι δεσμοί με τους συνεργάτες μας

Σήμερα, το «τιμόνι» βρίσκεται στα χέρια του γενικού διευθυντή του Συμβουλίου Διοίκησης του Contract Network, κ. Στάθη Μπουτάκη. Ο κ. Μπουτάκης όμως έχει και την αμέριστη υποστήριξη του συνιδρυτή και ισχυρού μετόχου της εταιρείας, συμβούλου Διοίκησης, κ. Δημητρίου Μπουτάκη. 

η συνέχεια από: Δημήτρης Μπουτάκης, Contract: Πώς γεννήθηκε η ιδέα της ένταξης στο χρηματιστήριο

Τα στοιχεία της εμπιστοσύνης, της συνεργασίας και της ανάπτυξης είναι αυτά που προβάλλει, με κάθε ευκαιρία, ο κ. Στάθης Μπουτάκης, δίνοντας έτσι το στίγμα της Contract. Είναι χαρακτηριστικό το ότι, κατά την εισαγωγή της Contract στο ΧΑΚ, ο κ. Στάθης Μπουτάκης είχε δηλώσει: «Η εισαγωγή της εταιρείας μας Contract ΑΕ στη ΝΕΑ Αγορά του ΧΑΚ είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς, που διαμορφώνει ένα νέο σκηνικό για το μέλλον της εταιρείας, αλλά και των συνεργατών μας. Μέσα από προσεκτικό σχεδιασμό και στρατηγικές αποφάσεις, με την εισαγωγή μας, αποσκοπούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ανάπτυξης για εμάς και τους συνεργάτες μας, βασισμένες σε μακροχρόνιες συνεργασίες και σχέσεις εμπιστοσύνης».

iw? Ποια είναι η Contract σήμερα;

απ. Ο κ. Μπουτάκης, απαντώντας στην ερώτησή μας «ποια είναι η Contract σήμερα», παρουσίασε την εταιρεία από κάθε άποψη: «Όπως γνωρίζετε, σε όλη μας την πορεία, δραστηριοποιούμαστε μέσω δικτύου πωλήσεων. Δημιουργούμε προϋποθέσεις ανάπτυξης βασισμένες σε μακροχρόνιες συνεργασίες και σχέσεις εμπιστοσύνης. Η δύναμή μας είναι οι δεσμοί που δημιουργήθηκαν ανάμεσα σε εμάς και τους συνεργάτες μας μέσα από τους κοινούς μας αγώνες».

iw? Ποια είναι, λοιπόν, η Contract σήμερα για τον συνεργάτη της;

απ. Η Contract για τον συνεργάτη της είναι ένα ισχυρό δίκτυο διαμεσολαβητών με την ακόλουθη διάρθρωση: Τον ισχυρό πυλώνα ανάπτυξής μας αποτελεί το δίκτυο in house συνεργατών μας, που λειτουργεί με τη φιλοσοφία του δικού μας agency στα 21 υποκαταστήματα της εταιρείας μας, Contract AE, σε όλη την Ελλάδα. 

Υπάρχει ακόμα ένα ευρύ δίκτυο franchise συνεργασιών με ισχυρούς δεσμούς και αποκλειστική σύμβαση μαζί μας, το οποίο στηρίζει σε σημαντικό βαθμό την ανάπτυξή μας. 

Τέλος, αναπτύσσεται ταχέως πανελλαδικά ευρύ δίκτυο συνεργατών που επέλεξαν να συνεργαστούν μαζί μας χωρίς δεσμεύσεις αποκλειστικής συνεργασίας, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματά μας. 

iw? Γιατί ένας διαμεσολαβητής να επιλέξει την Contract;

απ. Υπάρχουν πολλοί λόγοι γι’ αυτό. Η Contract είναι η εταιρεία που παρέχει στους συνεργάτες της:

  • Διαφάνεια, η οποία επισφραγίζεται και με την ένταξή μας το χρηματιστήριο. 
  • Προοπτική, καθώς εφαρμόζει πρωτοποριακές μεθόδους που έχει αναπτύξει και ευέλικτα μοντέλα συνεργασίας.
  • Κίνητρα, συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα του agency με τα προνόμια του πρακτορείου για το δίκτυο των in house συνεργατών της.
  • Διεύρυνση του χώρου δράσης με παράλληλη ενίσχυση του προσδοκώμενου κύκλου εργασιών με την ανάπτυξη και σε άλλους κλάδους ασφάλισης.
  • Πλήρη μηχανογραφική υποστήριξη και συνεχιζόμενη εξέλιξη του λογισμικού οργάνωσης και λειτουργίας.
  • Διευρυμένη εκπροσώπηση ασφαλιστικών εταιρειών, επιτρέποντας ευελιξία κινήσεων και εξατομικευμένη ασφαλιστική πρόταση.
  • Συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση και εξειδικευμένη εκπαίδευση.
  • Επιλογές, καθώς πλαισιώνεται από τις εταιρείες του Contract Network.

iw? Ποιες είναι οι εταιρείες του δικτύου Contract Network και τι παρέχει καθεμία;

απ. Η Contract Momentum Finance ΑΕΕΔ προέκυψε από τη συνένωση των Contract ΑΕΕΔ & Momentum Finance ΑΕΕΔ, δημιουργώντας μια δυναμική εταιρεία με δυνατότητα παροχής ενός ευρέος πλαισίου χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, με άμεση παρουσία σε πέντε σημεία της χώρας και έμμεση σε άλλα είκοσι. 

Επίσης, η Contract Net δημιουργεί δίκτυα ασφαλιστικών πρακτόρων με απευθείας πρόσβαση στις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες και επιχειρηματικές μονάδες παραγωγής ενέργειας για ιδιώτες ή συνεταιρισμούς.

 Ακόμα, η εταιρεία μας Πύλη Υγείας και Ενέργειας διαπραγματεύεται: προϊόντα προνομίων και παροχών υγείας, ασφαλιστικά προγράμματα ζωής και υγείας των συνεργαζόμενων ασφαλιστικών εταιρειών, προϊόντα ενέργειας με διευρυμένη εκπροσώπηση παρόχων ενέργειας, και παρέχει υπηρεσίες εξόφλησης λογαριασμών και τηλεφωνικής εξυπηρέτησης μέσω call center. 

To τελευταίο προορίζεται να υποστηρίξει την ανάπτυξη εργασιών του δικτύου πωλήσεων, υπό τον διακριτικό τίτλο “Trust On Line”.

iw? Στο εξωτερικό;

απ. Η εταιρεία μας Contract Insurance Broker OOD, η οποία εδρεύει στη Σόφια της Βουλγαρίας από το 2009, με την ιδιότητα του μεσίτη ασφαλίσεων, εξυπηρετεί τις ανάγκες των ελληνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται εκεί, και όχι μόνο. Η εταιρεία λειτουργεί, εκτός από τη Βουλγαρία, από το 2019, με την επωνυμία Contract Insurance Broker Ltd, με καθεστώς υποκαταστήματος στην Ελλάδα, με έδρα στην Καβάλα, καθώς επίσης από το 2021 και στην Κύπρο ως FOS (καθεστώς ελεύθερης παροχής υπηρεσιών), με γραφεία στη Λεμεσό.

iw? Ποιοι είναι οι στόχοι της εταιρείας το 2022; Ποιος είναι ο προσωπικός σας στόχος; 

απ. Στόχος μας, φέτος, είναι να βρεθούμε κοντά στον συνεργάτη όσο γίνεται πιο υποστηρικτικά, με φιλικό και ανθρώπινο πρόσωπο, για να χτίσουμε μαζί το δικό μας «αύριο». Προσωπικός μου στόχος μου, φέτος, είναι να αποδείξω στην πράξη γιατί μας συμφέρει να είμαστε μαζί σε υπάρχοντες και νέους συνεργάτες.

iw? Ποια είναι η Contract σήμερα για συνεργάτες, πελάτες και εργαζομένους;

απ. Σήμερα, για τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες πιστεύουμε ότι η Contract αποτελεί έναν ισχυρό συνεργάτη, που σέβεται τον θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης και μεριμνά για την ποιότητα στην παροχή ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών μέσω του δικτύου συνεργατών της, με τελικό αποδέκτη τον κοινό μας πελάτη.

 Για τον ίδιο τον πελάτη αποτελεί τον Οργανισμό μέσω του οποίου μπορεί να καλύψει ολιστικά τις ανάγκες του, με την αξιοπιστία και το κύρος που μπορεί ο συνεργάτης μας να του παρέχει, αποφεύγοντας πολλαπλές επικοινωνίες ή χρονοβόρες αναζητήσεις.

 Επίσης, για τον εργαζόμενο, η Contract αποτελεί έναν ισχυρό Οργανισμό, που του διασφαλίζει:

  • Σταθερότητα, ασφάλεια και σιγουριά για το «σήμερα»
  • Προοπτική εξέλιξης δυναμικής καριέρας
  • Όραμα για το «αύριο»

Τελικά, για όλους εμάς που νιώθουμε Contract είναι το κοινό μας σπίτι, το οποίο ανοίξαμε με την ένταξή μας στη ΝΕΑ χρηματιστηριακή αγορά του ΧΑΚ σε όσους ενδιαφέρονται να μοιραστούν μαζί μας τα μεγαλόπνοα σχέδιά μας για το «αύριο».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*