Απονομή Πιστοποιητικών από ΠΑ.ΠΕΙ και EUROLIFE FFH σε συνεργάτες του “ΠΑΡΟΝ”

Στο Athens Marriott Hotel πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 08.12.2021 η τελετή απονομής πιστοποιητικού επιτυχούς παρακολούθησης του εκπαιδευτικού προγράμματος: «Βασικές Αρχές Management και Αποτελεσματικής Διοίκησης για Στελέχη Ασφαλιστικής  Διαμεσολάβησης» που υλοποιήθηκε στα πλαίσια του «Advanced Program in Management for Insurances Executives» σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου ΠΕΙΡΑΙΩΣ υπό την αιγίδα της Ασφαλιστικής εταιρίας EUROLIFE FFH για επιλεγμένους συνεργάτες του Ασφαλιστικού Γραφείου ΠΑΡΟΝ.

Οι εισηγητές του προγράμματος είναι αναγνωρισμένου κύρους καθηγητές του Μεταπτυχιακού προγράμματος του Πανεπιστημίου. Το πρόγραμμα περιλάμβανε 5 διαφορετικές ενότητες καλύπτοντας γνωστικά αντικείμενα όπως Στρατηγικό Management και Πληροφοριακά συστήματα, Marketing και συμπεριφορά καταναλωτή, Διαπραγματεύσεις κτλ. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ήταν διάρκειας 5 μηνών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife FFH κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, o Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Εκπαίδευσης κ. Νίκος Δελένδας, ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Νίκος Χουλιάρας, ο Διευθυντής εκπαίδευσης κ. Βλάσσης Γαδ, ο καθηγητής και Αναπληρωτής Διευθυντής του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων κ. Νικόλαος Γεωργόπουλος, ο καθηγητής και  Διευθυντής του ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη (Executive MBA) κ. Δημήτριος Γεωργακέλλος και η ιδιοκτήτρια του Ασφαλιστικού γραφείου ΠΑΡΟΝ και Συντονίστρια Ασφαλιστικών πρακτόρων κυρία Χριστίνα Φυτέα.

Στην συνέχεια οι απόφοιτοι παρέλαβαν τα πιστοποιητικά τους. Θερμά Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες: Νικόλαο Τούμπα, Φάνη Μπούκη, Αλέξη Καμενίτσα, Πάνο Σαρρή, Κωνσταντίνα Κουράκου, Γεράσιμο Ράπτη, Παναγιώτη Δάλκο (Make Sure), Tριποτσέρη (exasfalisou).

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε στο Roof Garden του ξενοδοχείου στον 8ο όροφο όπου οι συμμετέχοντες δοκίμασαν εκλεκτές γεύσεις και ποικιλίες κρασιού και συνομίλησαν για το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Η κυρία Χριστίνα Φυτέα δήλωσε σχετικά:

”Η βάση για την εξέλιξη κάθε επαγγέλματος είναι η συσσώρευση της εμπειρίας και της γνώσης. Μέσω της εξαιρετικής πρωτοβουλίας της EUROLIFE FFH και του Πανεπιστημίου ΠΕΙΡΑΙΑ, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τη γνώση τους πάνω σε ένα τομέα και ένα επάγγελμα που συνεχώς μεταβάλλετε, μετεξελίσσεται και αναβαθμίζεται.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο κύριο Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου και τα στελέχη της ΕUROLIFE FFH για την εξαιρετική αυτή ενέργεια αλλά και τους εισηγητές, αναγνωρισμένου κύρους καθηγητές του Μεταπτυχιακού προγράμματος του πανεπιστημίου ΠΕΙΡΑΙΩΣ, που κάτω από πολύ απαιτητικές και δύσκολες συνθήκες μπόρεσαν να μεταλαμπαδεύσουν την γνώση τους στους συμμετέχοντες του προγράμματος”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*